BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
E34 2.5 TDS
Autor Wiadomo
Pablo325i 

Pomg: 3 razy
Doczy: 19 Mar 2007
Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2010-04-17, 13:13   

Oprocz mobile.de szukalbym jeszcze na naszym forum dajac np sprecyzowane ogloszenie "Kupie e34 tds...." lub na forum bmw5er.pl lub innych
Jesli chodzi o Beemke z silnikiem ktora ma byc bezawaryjna lub sam silnik kupuje tylko i wylacznie po znajomych, silniki i samochody ktore widzialem jak jezdzily na wlasne oczy i co w nich sie psulo

gg 3777982

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2010-04-17, 21:12   

jeździłem ostatnio znów tds-em, co prawda w e39, ale z przebiegiem 106 tysi, w rękach jednego właściciela od nowości - i mi się nawet podobało, choć za dieslami nie przepadam. Auto bylo z 97 roku i moim zdaniem warte grzechu. Człowiek mówił, że nic oprócz ekspoloatacyjnych rzeczy się nie działo. Nie miałem powodu by mu nie wierzyć - auto chodzilo zacnie. Nie było głośne, nie "traktorzyło", mialo nawet trochę "ciągu". Mam kolegę, który miał tdsa z tego samego roku, po ojcu, też od nowości, 350 tys miał jak go sprzedawał i złego słowa nie dał powiedzieć na auto.

M-4 

Doczy: 19 Maj 2009
Skd: Lublin
Wysany: 2010-04-19, 12:03   

Pojechałem zobaczyć tego Vanosa z gazem, silnik bardzo dobry ale o mało gościa nie pobiłem. Pisał, że blacha zdrowa, podczas, gdy wszędzie była rdza na wylot :/ a co do TDSów, to jeszcze nie trafiłem na takiego, z którym by nie było problemów. Albo nierówno chodzi, albo coś stuka.

Kupowanie BMW e34 za kwotę do 5000 chyba nie ma w ogóle sensu..

chemik211 

Pomg: 9 razy
Doczy: 06 Maj 2007
Skd: KRAKóW
Wysany: 2010-04-19, 12:05   

Powiem tak czasem trafiają się ładne egzemplarze, jak bym szukał to z padniętym silnikiem, chyba najłatwiej coś dobrego kupić

[move]Pamiętaj ,ze gaz niszczy silniki ,ale tylko tym ,którzy go nie maja :mrgreen: [/move]

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: