BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Dyskusja o motocyklistach
Autor Wiadomo
marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2007-04-16, 16:00   

belisama napisa/a:
Rowerzyści też mają prawo się przemieszczać więc wystarczy delikatnie zatrąbić i się pilnują i nie jadą środkiem.

Siemka
Ja też jestem rowerzysta to moja dróga pasja =D ale jak jade po mieście to nigdy nie jade ulica =D wiem że mi to przeszkadza jak ktos jedzie =D wiec robie tak jak bym sam chciał żeby inni robili ;-) pozatym na ulicy to bym się zamordował swoim rowerem =D to jest dobre jak ktos ma szorówke!! ;-)

marvin-86 
Częstochowa

Pomg: 1 raz
Doczy: 26 Lis 2006
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-04-16, 16:00   

belisama napisa/a:
Łukasz napisa/a:
na rowerzystę jest niezły sposób - jak tak pędzi obok Ciebie to wystarczy go lekko w bok popchnąć, a wywinie takiego kozła, że ho ho

a motocyklistę wystarczy lekko w zderzak puknąć i też robi fajne salta

Ja nie wiem to też chyba syndrom niedowartościowania, jak widzę nawet w korku motocykl to nawet zjeżdżam kawałek skoro gość ma możliwość przepchnięcia się szybciej to po co mu utrudniać przynajmiej na obiad zdąży. Rowerzyści też mają prawo się przemieszczać więc wystarczy delikatnie zatrąbić i się pilnują i nie jadą środkiem. :)

:brawo: :brawo: :brawo: popieram kultury na drodze troche ma mozliwosc to jedzie :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-04-16, 16:14   

Kultura i BMW - :?:

Chyba żartujecie :!: :lol: :mg: :drunk:

Burak buraka burakiem pogania :lol:

Jakby co to sam szukam ponownie beemki, bo jakoś nie jestem prawdziwie "kulturalny" za kierownicą Clio :lol:

marekfl 
Scyzoryk

Wysany: 2007-04-16, 16:21   

Łukasz a jak to się stało że nie masz już swojej beemy :?: bo gdzieś mi się film ucioł :drunk:

Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2007-04-16, 16:23   

Żona kazała sprzedać :mg:

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-16, 16:28   

marekfl napisa/a:
Łukasz a jak to się stało że nie masz już swojej beemy :?: bo gdzieś mi się film ucioł :drunk:

a poszła precz bo dziurawa była :wink: i ciągle musiałem do niej lać paliwo..... :mg:

a na serio to pilnie potrzebowałem siana, ot cała historia.

marekfl 
Scyzoryk

Wysany: 2007-04-16, 16:29   

Adi napisa/a:
Żona kazała sprzedać

Co ty mowisz :?: :?: :?: :D

Łukasz napisa/a:

nie miales bola zeby ja sprzedac ??

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Wysany: 2007-04-16, 16:36   

Łukasz napisa/a:
na rowerzystę jest niezły sposób - jak tak pędzi obok Ciebie to wystarczy go lekko w bok popchnąć, a wywinie takiego kozła, że ho ho :lol: :mg:

a motocyklistę wystarczy lekko w zderzak puknąć i też robi fajne salta :brawo:

zrobiles komus tak ? :|

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-16, 16:40   

marekfl napisa/a:
Adi napisa/a:
Żona kazała sprzedać

Co ty mowisz :?: :?: :?: :D

Łukasz napisa/a:

nie miales bola zeby ja sprzedac ??

chłopaki zejdźmy z mojego tematu, bo zaraz nas ktoś OKSZYCZY :D

Żal był ogromny, ale taki lajf.....Będzie następna :D

Wracając do motocyklistów, to wczoraj nad Zegrzem widziałem ich pełno i z przykrością muszę stwierdzić, , że wielu jeżdżących nowymi, wypasionymi ścigaczami to buce maxymalne, nie mówię, że wszyscy, ale zaskoczny byłem negatywnie....Popisywanie się na plaży piłowaniem silnika na luzie, rzucanie się flaszkami, żenada....

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-04-16, 17:00   

A tam pitolicie o tymch motocyklistach, ostatnio na maslicach widzialem kolesia mial 15 czy 16 lat i na gsxr 600centow na kolo wchodzil jezdzil siedzac na kierze tylem i normalnie , stawal na motorze na rekach i normalnie wszzytsko przy 80-110 :wow: Kisiel mial nick i naklejke scigacz.pl . Naprawde wielki szacun dla niego :!:
Czasami jak czytam te wasze posty to mam wrazenie ze to jakies forum skody octavi lub innego matiza :lol:

marekfl 
Scyzoryk

Wysany: 2007-04-16, 17:02   

Gniewek89 napisa/a:
Czasami jak czytam te wasze posty to mam wrazenie ze to jakies forum skody octavi lub innego matiza

Heh Dewocja =D

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-16, 17:06   

Gniewek89 napisa/a:
A tam pitolicie o tymch motocyklistach, ostatnio na maslicach widzialem kolesia mial 15 czy 16 lat i na gsxr 600centow na kolo wchodzil jezdzil siedzac na kierze tylem i normalnie , stawal na motorze na rekach i normalnie wszzytsko przy 80-110 :wow: Kisiel mial nick i naklejke scigacz.pl . Naprawde wielki szacun dla niego :!:
Czasami jak czytam te wasze posty to mam wrazenie ze to jakies forum skody octavi lub innego matiza :lol:

na tym forum piszemy dopiero po odrobieniu lekcji :lol:

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Wysany: 2007-04-16, 17:20   

Gniewek89 napisa/a:
Czasami jak czytam te wasze posty to mam wrazenie ze to jakies forum skody octavi lub innego matiza

czasami jak czytam te twoje posty to mam wrazenie ze to jakies forum przedszkolakow lub innych malolatów hiehiehiehei :wink: :mg:

tylko sie nie dąsaj :)

marvin-86 
Częstochowa

Wysany: 2007-04-16, 17:32   

Łukasz napisa/a:

Jakby co to sam szukam ponownie beemki, bo jakoś nie jestem prawdziwie "kulturalny" za kierownicą Clio :lol:

twierdzisz ze gosc z beemki nie moze miec kultury ? :? nie rozumiem :/

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Wysany: 2007-04-16, 17:37   

moze Lukasz mierzy wszystkich swoja miara :wink: :mg:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-04-16, 17:46   

marvin-86 napisa/a:
Łukasz napisa/a:

No pewnie jakąś tam kulturę ma - bawarską - wurst w łapę , piwo w gębę i dym z opon :lol: nie spinaj się tak :wink:

To forum jest znane z poczucia humoru i niech tak pozostanie :beer:

Pozdro

frantic 

Pomg: 8 razy
Doczy: 11 Gru 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2007-04-16, 18:16   

jak widzę motor przeciskający się przez korek to zawsze zjeżdżam ile mogę do boku, niech sobie jedzie i nie kwitnie w korku jak inni 4 kołowi, sam gdybym jeździł na codzień jednośladem zachowywał bym się dokładnie tak samo lawirując między samochodami. Sam mam wielki sentyment do motorów i może dlatego tak się zachowuje, a tak przy okazji to znam takich co kupili ścigacze i autentycznie nie przekroczyli nigdy 100 km/h nawet za miastem, jeden nawet na tyle nie odrósł od ziemi że raz na światłach nie dosięgnął nogami do asfaltu i wyciął orła stojąc w miejscu :lol:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-04-16, 18:18   

yo!
ja tam lubie z dawcami walnac sobie wódeczke na trasie :twisted: i w tym mijescu chcicałem pozdrowic szybkiego mariana na WSK i krzywego zeonona na etz 125 lubie ich popisy pod kościołem :jupi: :jupi: :jupi: niestety znajomy sołtys na SHL przesiadł sie na golfa II :wow:

marvin-86 
Częstochowa

Wysany: 2007-04-16, 18:24   

Łukasz napisa/a:
marvin-86 napisa/a:
Łukasz napisa/a:

No pewnie jakąś tam kulturę ma - bawarską - wurst w łapę , piwo w gębę i dym z opon :lol: nie spinaj się tak :wink:

To forum jest znane z poczucia humoru i niech tak pozostanie :beer:

Pozdro

mmm dobry wurst do tego beer i spalenie lacka nie jest zle :D :spoko: :spoko: :beer:

MARTINEZ
[Usunity]

Wysany: 2007-04-16, 19:32   

SIEMA :) FAJNY TEMAT :)
JESTEM NA ETAPIE KUPNA MOCNYCH botów 8) ABYM mógł wyjechać Z GLANA jełopom W błotnik CO NIE ZJEŻDŻAJĄ DO PRAWEJ W KORKU :P ;)

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-04-16, 20:03   

motocyklistom zawsze ustępuję miejsca (jak ich zauważę) - wypowiedzi niektórych są co najmniej chore :| przecież, jak motocyklista będzie stał za autem to nie zwiększy się przez to płynność ruchu, a jak stanie obok auta to będzie szybciej - przecież to proste - a jak się przeciska między autami (według mnie to normalne, na jednośladzie) - to On bierze na siebie ryzyko, że burak ze skody, może mu nagle otworzyć drzwi... nieciekawa sytuacja...

rowerzyści mnie wkur... na MAX! niegdy nie wiadomo co zrobią, żadnej znajomosci przepisów, nierzadko na %, zakazałbym im jeźdzenia po drogach publicznych - sam jeźdzę na rowerze, ale staram się unikać jazdy po drogach...

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Pomg: 12 razy
Doczy: 07 Cze 2006
Skd: Czeladź - Piaski
Wysany: 2007-04-16, 20:44   

co do motocyklistów... wielki szacunek dla gości którzy jeżdżą "na gumie" czy tam robią inne mocne żeczy, ale pod warunkiem że robią to dobrze a nie kaleczą rzemiosło. Kilka dni temu siedziałem z kumplami wieczorem na ławce i jeden wariat na jakimś Enduro (po pomaranczowych barwach podejżwam że to KTM) jeździł na jednym po chodnikach przy przystankach autobusowych :shock: była też akcja że przez skrzyżówanie przejechał na przednim kole z prędkością ok 50 może :shock: Ale był rozważny bo przejeżdzając z jednego chodnika na drugi po przeciwnej stronie drogi.. i to przez środek skrzyzowania obejżał się przez ramie czy nic nie jedzie :lol: Olać to że :cenzura: wtedy i gdy wjehcał na chodnik odrazu jechał na jednym :lol: Po tym jak juz gdzies uciekł stanoł na światłąch gość Firebladem i spalił kapcia przed gościem który stał za nim :lol: Zapaliło sie zielone a gość w samochodzie stał dalej w chmurze dymu :shock: Ogólnie świrów nie brakuje :) Pamiętam że jak byłem przez 2 tygodnie na Woli w Stolicy to w sąsiedztwie był jakiś warsztat motocyklowy :D Nie było dnia żeby ktoś nie piłował na jednym :jupi: Wspominam to bardzo miło :)

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-04-16, 20:47   

Hehe casus nie dasam sie nie dasam aczkolwiek pozostaje przy swoim zdaniu
:mg: :!: FASOLKI RLZ :!: :mg:
A wracajac do tematu to chetnie bym lyknol takiego zxr400 ale po pierwsze mysle ze zabilbym sie do konca wakacji a po drugie wiadomo kaska :evil:
http://www.scigacz.pl/Kaw...zytku,1683.html

slowem o motorze , motor o poj 400 a osiagi ma jak 600 (65 kucy) krotki jest jak Buell (tez kozacki motor) a pali 5-6 litrow
PS:Nie czaje wielu ludzi (czyt.małolatów w moim wieku i neico strszych) ktorzy odrazu zaczynaja od jakis 600 albo juz wogle scigaczy z klasy super bike. Ludzie po to zrobiono tyle klas motocyklowych aby isc droga ewolucji to tak jakby na eLce odrazu jezdzili Ferrari czy Lambo :!: :!: :!:

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-04-16, 20:54   

bziuuuuuuuuuuum :D motory to jest tez extra sprawa :D za rok nie ma innego wyjscia musze koniecznie kupic bo ostatnio znow sie przejechalem motorem kolegi i po prostu musze miec motor 8) od dziecka do momentu dopoki nei kupiełem auta(ok.7 lat) smigalo sie tylko jednosladem wiec zboczenie ozostało :D
mam kilku kolegow ktorzy maja motory ale sa kiepskie kierowniki bo umieja tylko na dwoch kolach jezdzic i jak przychodzi co do czego to zupa byla za slona i sie nei da :lol:

nie wiem wogule dlaczego ktos rozgranicza motocyklisci.dla mnie wszyscy sa kierujacymi a to ze jedni sa gorszymi a inni lepszymi kierujacymi to nic sie na to nie poradzi ,a to kto czym jedzie ma male znaczenie.trzeba wiedziec co i kiedy mozna zrobic czyli miec rozum

srednio lubie jak jade w korku albo gdy jest duzy ruch i motocyklista przeciska sie miedzy autami na sile ale nie jestem cham i nie zajezdzam drogi tylko jade normalnie tak jakby go wogule nie bylo.jak jest dobry drajwer to niech sie pcha ale na to ze mu zjade nie ma co liczyc.nie jeste pojazdem uprzywilejowanym :)

z pieszymi i rowerzystami nie mam zadnych problemow :lol: beta ryczy i sie boja .zebym nei wiem jak wolno jechal czy nawet jak sie zatrzymam juz przed pasami to i tak wiekszosc patrzy sie i boi wejsc na pasy :D
ostatnio tez zatrzymalem sie na pasach i ludzie przechodza .mialem ruszac i dodalem lekko gazu ale widze ze nadjezdza jakis dziadek rowerem i wali ostro na pasy.jak mnie zobaczyl-a moze uslyszal to chcial zeskoczyc na pasach i przeprowadzic rower ale wywinał orła :shock: :lol: :lol: :lol: myslalem ze pekne ze smiechu jak zobaczyłem ze po podniesieniu zaczyna mi grozic reka :shock: przeciez ja stałem caly czas w miejscu wiec nie wiem o co mogl miec do mnie pretensje

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2007-04-16, 21:10   

Jak bym widzial takiego dzikujacego kolesia na jednym kole np w centrum to bym powiedzial co za glupek .. ale po glebszymn przemysleniu KAZDY zrobil w zyciu lub robi nadal jakies glupoty .. latanie bokiem czy inne .. kazdy potrzebuje jakiegos przyplywu drenaliny czy odstresowania sie czy nie wiem ..

Podsumowywujac .. gdybym widzial taka akcje to bym byl zniesmaczony .. po przemysleniu bym zmienil zdanie ..

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: