Ja już prawie wcale nie zaglądam na bmw-sport ani na BKP bo wieje z tamtą straszna nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda
Tutaj wchodze gdy tylko mam czas bo zawsze jest co poczytać, pośmiać się itd
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-12, 23:18
pablo022 napisa/a:
....nikt Was nie zaprasza ani nie wyrzuca
pozdrawiam
no właśnie tu się troche mylisz
tylko skoro chłopaki tak nas nie lubią, to po co tu zaglądają i na dodatek piszą posty świecąc swoimi banerami - patrz 'olej jest świetny, bo mechanik, który jest moim bogiem tak powiedział'
wiem Kirek, że jako poważny prezes musisz umieć stanąć ponad podziałami ale prawda jest taka, że każdy może mieć swoje poglądy i skoro szanujesz prawo bmwsportowców do własnego zdania na nasz temat, to uszanuj równiesz nasze prawo w drugą stronę
mnie też śmieszą gogusie, którzy pokupowali sobie beemki żeby się dowartościować, ale mieli za mało ikry, żeby coś znaczyć w BKP
skoro userów bk coś śmieszy, to niech się śmieją - byle nie robili rzeczy, które będą szodzić naszemu forum i Klubowi .... a śmiech to zdrowie
ja szanuje moje,auto i moje pieniadze na ktore ciezko pracuje, szkoda mi mojej 5 zeby palic gume,czy jezdzic bokiem(mimo ze mam czasami ochote) ale auto sluzy mi do przemieszcznia sie i potrzebuje go tak jak powietrza,wiec naprawde, nie mam nic przeciwko jak kto traktuje auto, tylko czasami zal mi jest auta (slynny juz filmik z 535)
Z bmw-sport nikt nie wchodzi na beemka-klub i nie próbuje mącić ani prowokować . menel cały czas na beemka rzuca docinki w strone KotaSylwestra i bmw-sport. Jak tylko skończył sie menelowi ban na bmw-sport to odrazu ze swoimi mądrościami poleciał na tamte forum żeby powkurzać innych. po co menel jak się nudzisz to podrap się po jajcach i nie wchodź na tamte forum. Lubisz prowokować Mam nadzieje że zawsze będziesz dobrze trafiał
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-12, 23:26
ale TU nikt nie katuje aut jak we wspomnianym filmiku - może to dziwne, ale to prawda
tylko skoro chłopaki tak nas nie lubią, to po co tu zaglądają i na dodatek piszą posty świecąc swoimi banerami
(LJ) otóż to!
- patrz 'olej jest świetny, bo mechanik, który jest moim bogiem tak powiedział'
wiem Kirek, że jako poważny (?) prezes musisz umieć stanąć ponad podziałami ale prawda jest taka, że każdy może mieć swoje poglądy i skoro szanujesz prawo bmwsportowców do własnego zdania na nasz temat, to uszanuj równiesz nasze prawo w drugą stronę
mnie też śmieszą gogusie, którzy pokupowali sobie beemki żeby się dowartościować
(LJ) BMW SPORT????
ale mieli za mało ikry, żeby coś znaczyć w BKP
(LJ) BMW SPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skoro userów bk coś śmieszy, to niech się śmieją - byle nie robili rzeczy, które będą szodzić naszemu forum i Klubowi .... a śmiech to zdrowie [/quote]
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Ostatnio zmieniony przez LoveJoy 2006-12-12, 23:28, w caoci zmieniany 1 raz
BMS - jeszcze gorzej... Spytaj o coś, a MOŻE po dwu misiącach będzie odp....
moze masz racje
BMS moze slabo sie rozwija, ale pamietajmy ze jest to "mlode" forum, ktore ma jakies swoje zasany i po prostu moze jest wiecej osob ktorym sie nie podobaja,niz tych ktorymsie podobaja??
TASIOR - MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAKOŃCZMY TO W CHOLERE I PRZESTAŃMY ROZDRABNIAĆ SIĘ NAD BMS, OK?
po prostu kazde forum ma swoich zwolennikow i przeciwnikow, po co zaraz robic zamieszanie?? bo ktos dostal za swoje uwago ostrzezenie czy bana?? po co ?
pozdro
[ Dodano: 2006-12-12, 23:39 ]
Tasior_KRK napisa/a:
Cos sie musi dziac bo inaczej jest nudno
cos w tym jest
ale szkoda ze fora milosnikow BMW (bo tak sie nazywamy) wyzywaja sie, kluca i od h*** wyzywaja a Fiat-forum,dacia-forum sie nabijaja
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-12, 23:51
beemwe napisa/a:
Z bmw-sport nikt nie wchodzi na beemka-klub i nie próbuje mącić ani prowokować . menel cały czas na beemka rzuca docinki w strone KotaSylwestra i bmw-sport. Jak tylko skończył sie menelowi ban na bmw-sport to odrazu ze swoimi mądrościami poleciał na tamte forum żeby powkurzać innych. po co menel jak się nudzisz to podrap się po jajcach i nie wchodź na tamte forum. Lubisz prowokować Mam nadzieje że zawsze będziesz dobrze trafiał
jak ktos mnie denerwuje to docinam. na poczatku myslalem ze kot ma jaja ale sie mylilem. docinalem mu w zartach ale widac ze stary piernik sie z niego robi .
na bmw sport czasami cos mozna przeczytrac ale w sumie bez rewelacji. najgorsza atmosfere wlasnie tworza tam tacy jak kornelio,kucharz,bialy no i kotsylwester. inni sa raczej w porzadku. jest pare osob z ktorymi utrzymuje kontakt ale nie napisze o kogo chodzi bo jeszcze bana tam dostana i sie od nich odwroca.
co do drapania po jajach to kolego beemwe mam od tego laski.
natomiast zmienilem ostatnio zdanie o Bmw Klub Polska bo naprawde sporo wiedzy technicznej mozna od nich wyciagnac a ze tez inne zasady u nich obowiazuja to sie do tego przyzwyczailem. czesto tam siedze i czytam ciekawe posty a bmw sport tak jakby chcieli im dorownac po odejsciu z BKP ale chyba za bardzo xeruja wizerunek i kiepsko im to wychodzi.
Ostry szkoda że taki frajer był na spocie bmw-sport , najpierw cieszy ryj i ślini sie na spocie a później na forum beemka opisuje jak to było drętwo , co nie zchlałeś się tak żeby leżeć pod stołem i rzygać Jesteś żałosny
nie mozesz tak pisac,po prostu tak jak napisalem wczesniej tam,tu,na bkp sa inne zasady(regulamin forum) i ktos tego pilnuje.....
a poza tym posty osmieszajace inne forum BMW sam bym kasowal(glupio to wyglada Bmw najezdza jna Bmw )
pozdro
Własnie dobrze gadasz - bo tak ginie gdzies hasło BMW TO JEDNA RODZINA.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
yo!
ty koles ze sportu ja dostałem ostrzezenie na waszym truskawkowym forum i moje posty zostały wykasowane przez jakiegos geja wiec bujaj żagle i sie udzielaj w swoim tłumie bo nawet niemogłem sie obronic a kornelio ktróy robi rocznie 5 tys kilometrów to mały kiepek z zawodówka która zdał na członku u dyrektora juz wiesz o co kaman??magistrze??
aloha
witam
znamy sie takze z Mapet-a strony
nie wiem czemu takie slowa napisales skoro nic Ci nie zrobilem,nie urazilem,obrazilem,wiec...???
Powiedz mi dlaczego wszyscy wieszaja "h**e" na bmws za Kornelia??
kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba,ale mod(admin)ocenia co powinno widniec na forum
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-12, 23:56
Cytat:
Powiedz mi dlaczego wszyscy wieszaja "h**e" na bmws za Kornelia??
kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba,ale mod(admin)ocenia co powinno widniec na forum
pablo, tylko dlaczego w jednym temacie dostalem 2 ostrzezenia a ten dzieciak kornelio ani jednego? bo niby kumpel?
a co do twojego latania bokami to raczej ci sie nie dziwie bo masz model raczej do bujania sie po miescie a nie latania bokami. text byl w strone posiadaczy e30,e36 i ewentualnie mocnych e34...
nie mozesz tak pisac,po prostu tak jak napisalem wczesniej tam,tu,na bkp sa inne zasady(regulamin forum) i ktos tego pilnuje.....
twierdzisz ze tu jest totalna samowolka???
moze i tak, ale to nadaje uroku temu forum. Dzieki temu ze panuje tu luz i wolnosc wypowiedzi tyle ludzi tu uczeszcza i piszac nie boi sie ze zaraz ich ktos skrytykuje lub skasuje posta...
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155