BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: nokerman
2006-12-13, 10:47
Bmw-sport...
Autor Wiadomo
Ola 

Doczya: 11 Wrz 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-12-12, 23:08   

i tak Beemka-klub jest NAJ........ :!: :!: :!: :!: :!: :!:

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-12-12, 23:15   

Ja już prawie wcale nie zaglądam na bmw-sport ani na BKP bo wieje z tamtą straszna nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda :roll:
Tutaj wchodze gdy tylko mam czas bo zawsze jest co poczytać, pośmiać się itd

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-12, 23:18   

pablo022 napisa/a:
....nikt Was nie zaprasza ani nie wyrzuca

pozdrawiam

no właśnie tu się troche mylisz
tylko skoro chłopaki tak nas nie lubią, to po co tu zaglądają i na dodatek piszą posty świecąc swoimi banerami - patrz 'olej jest świetny, bo mechanik, który jest moim bogiem tak powiedział'

wiem Kirek, że jako poważny prezes musisz umieć stanąć ponad podziałami :lol: ale prawda jest taka, że każdy może mieć swoje poglądy i skoro szanujesz prawo bmwsportowców do własnego zdania na nasz temat, to uszanuj równiesz nasze prawo w drugą stronę
mnie też śmieszą gogusie, którzy pokupowali sobie beemki żeby się dowartościować, ale mieli za mało ikry, żeby coś znaczyć w BKP

skoro userów bk coś śmieszy, to niech się śmieją - byle nie robili rzeczy, które będą szodzić naszemu forum i Klubowi .... a śmiech to zdrowie :razz:

LoveJoy 

Doczy: 03 Sie 2005
Skd: Varshava
Wysany: 2006-12-12, 23:21   

Ola napisa/a:
i tak Beemka-klub jest NAJ........ :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dokładnie - BKP (tam też jestem) upada - nuuuuuuda,
BMS - jeszcze gorzej... Spytaj o coś, a MOŻE po dwu misiącach będzie odp....

B-K jest cool - można zawsze na Was liczyć :mrgreen:

Pozdro
LJ

Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA

pablo022
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 06 Lis 2005
Skd: 3CiTy
Wysany: 2006-12-12, 23:24   

uwazam ze kazdy robi to co lubi i na co go stac

ja szanuje moje,auto i moje pieniadze na ktore ciezko pracuje, szkoda mi mojej 5 zeby palic gume,czy jezdzic bokiem(mimo ze mam czasami ochote) ale auto sluzy mi do przemieszcznia sie i potrzebuje go tak jak powietrza,wiec naprawde, nie mam nic przeciwko jak kto traktuje auto, tylko czasami zal mi jest auta (slynny juz filmik z 535)

pozdro

beemwe

Doczy: 30 Pa 2006
Skd: Germania
Wysany: 2006-12-12, 23:25   

Z bmw-sport nikt nie wchodzi na beemka-klub i nie próbuje mącić ani prowokować . menel cały czas na beemka rzuca docinki w strone KotaSylwestra i bmw-sport. Jak tylko skończył sie menelowi ban na bmw-sport to odrazu ze swoimi mądrościami poleciał na tamte forum żeby powkurzać innych. po co :?: menel jak się nudzisz to podrap się po jajcach i nie wchodź na tamte forum. Lubisz prowokować :?: Mam nadzieje że zawsze będziesz dobrze trafiał :mrgreen:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-12, 23:26   

ale TU nikt nie katuje aut jak we wspomnianym filmiku - może to dziwne, ale to prawda

LoveJoy 

Wysany: 2006-12-12, 23:26   

PioterW napisa/a:

no właśnie tu się troche mylisz

(LJ) święte słowa.......

tylko skoro chłopaki tak nas nie lubią, to po co tu zaglądają i na dodatek piszą posty świecąc swoimi banerami

(LJ) otóż to!

- patrz 'olej jest świetny, bo mechanik, który jest moim bogiem tak powiedział'
wiem Kirek, że jako poważny (?) prezes musisz umieć stanąć ponad podziałami :lol: ale prawda jest taka, że każdy może mieć swoje poglądy i skoro szanujesz prawo bmwsportowców do własnego zdania na nasz temat, to uszanuj równiesz nasze prawo w drugą stronę
mnie też śmieszą gogusie, którzy pokupowali sobie beemki żeby się dowartościować

(LJ) BMW SPORT????

ale mieli za mało ikry, żeby coś znaczyć w BKP

(LJ) BMW SPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro userów bk coś śmieszy, to niech się śmieją - byle nie robili rzeczy, które będą szodzić naszemu forum i Klubowi .... a śmiech to zdrowie :razz: [/quote]

Pozdro
LJ

Ostatnio zmieniony przez LoveJoy 2006-12-12, 23:28, w caoci zmieniany 1 raz  

pablo022

Wysany: 2006-12-12, 23:27   

LoveJoy napisa/a:

BMS - jeszcze gorzej... Spytaj o coś, a MOŻE po dwu misiącach będzie odp....

moze masz racje
BMS moze slabo sie rozwija, ale pamietajmy ze jest to "mlode" forum, ktore ma jakies swoje zasany i po prostu moze jest wiecej osob ktorym sie nie podobaja,niz tych ktorymsie podobaja??

pozdro

Tasior_KRK 

Doczy: 05 Lis 2005
Skd: !!!!!!!!!
Wysany: 2006-12-12, 23:31   

A mnie to wszystko co oni pisza *truskawka*.

Jak chlopy maja nudne forum to pisza na naszym, a potem temat dnia "na pewnym forum nie powiem na jakim (BK) napisali że"

Ale dziecinada :mrgreen:

pablo022

Wysany: 2006-12-12, 23:33   

Tasior_KRK napisa/a:
Ale dziecinada

to teraz popatrz na ten temat.....
dorosli ludzie a takie problemy, kto jak jezdzi swoim autem...
a mnie to "laska"

pozdro

LoveJoy 

Wysany: 2006-12-12, 23:35   bms

TASIOR - MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAKOŃCZMY TO W CHOLERE I PRZESTAŃMY ROZDRABNIAĆ SIĘ NAD BMS, OK?

POZDRO
LJ

Tasior_KRK 

Doczy: 05 Lis 2005
Skd: !!!!!!!!!
Wysany: 2006-12-12, 23:36   

pablo022 napisa/a:
Tasior_KRK napisał/a:
Ale dziecinada

to teraz popatrz na ten temat.....

Cos sie musi dziac bo inaczej jest nudno :) Jak nie ma problemu to jest problem :)

pablo022

Wysany: 2006-12-12, 23:37   

LoveJoy napisa/a:
TASIOR - MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAKOŃCZMY TO W CHOLERE I PRZESTAŃMY ROZDRABNIAĆ SIĘ NAD BMS, OK?

po prostu kazde forum ma swoich zwolennikow i przeciwnikow, po co zaraz robic zamieszanie?? bo ktos dostal za swoje uwago ostrzezenie czy bana?? po co ?? ?

pozdro

[ Dodano: 2006-12-12, 23:39 ]
Tasior_KRK napisa/a:
Cos sie musi dziac bo inaczej jest nudno

cos w tym jest :neutral:
ale szkoda ze fora milosnikow BMW (bo tak sie nazywamy) wyzywaja sie, kluca i od h*** wyzywaja a Fiat-forum,dacia-forum sie nabijaja :roll:

ubott 
niezatapialny

Pomg: 7 razy
Doczy: 24 Lip 2006
Skd: warszawa
Wysany: 2006-12-12, 23:44   

i tu jest wlasnie roznica miedzy BK a BMS,
bo na ty drugim taki temat by nie przezyl dluzej niz 5 postow!!

ograniczacie swoich uzytkownikow!!
mechanika bmw

www.ubottgarage.pl
tel 502928155

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-12-12, 23:48   

yo!
amen :mrgreen:
aloha :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2006-12-12, 23:54, w caoci zmieniany 1 raz  

pablo022

Wysany: 2006-12-12, 23:48   

ubott napisa/a:

nie mozesz tak pisac,po prostu tak jak napisalem wczesniej tam,tu,na bkp sa inne zasady(regulamin forum) i ktos tego pilnuje.....

a poza tym posty osmieszajace inne forum BMW sam bym kasowal(glupio to wyglada Bmw najezdza jna Bmw :neutral: )

pozdro

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-12, 23:51   

beemwe napisa/a:
Z bmw-sport nikt nie wchodzi na beemka-klub i nie próbuje mącić ani prowokować . menel cały czas na beemka rzuca docinki w strone KotaSylwestra i bmw-sport. Jak tylko skończył sie menelowi ban na bmw-sport to odrazu ze swoimi mądrościami poleciał na tamte forum żeby powkurzać innych. po co :?: menel jak się nudzisz to podrap się po jajcach i nie wchodź na tamte forum. Lubisz prowokować :?: Mam nadzieje że zawsze będziesz dobrze trafiał :mrgreen:

jak ktos mnie denerwuje to docinam. na poczatku myslalem ze kot ma jaja ale sie mylilem. docinalem mu w zartach ale widac ze stary piernik sie z niego robi .
na bmw sport czasami cos mozna przeczytrac ale w sumie bez rewelacji. najgorsza atmosfere wlasnie tworza tam tacy jak kornelio,kucharz,bialy no i kotsylwester. inni sa raczej w porzadku. jest pare osob z ktorymi utrzymuje kontakt ale nie napisze o kogo chodzi bo jeszcze bana tam dostana i sie od nich odwroca.
co do drapania po jajach to kolego beemwe mam od tego laski.
natomiast zmienilem ostatnio zdanie o Bmw Klub Polska bo naprawde sporo wiedzy technicznej mozna od nich wyciagnac a ze tez inne zasady u nich obowiazuja to sie do tego przyzwyczailem. czesto tam siedze i czytam ciekawe posty a bmw sport tak jakby chcieli im dorownac po odejsciu z BKP ale chyba za bardzo xeruja wizerunek i kiepsko im to wychodzi.

duchPW
[Usunity]

pablo022 napisa/a:
cos w tym jest
ale szkoda ze fora milosnikow BMW (bo tak sie nazywamy) wyzywaja sie, kluca i od h*** wyzywaja a Fiat-forum,dacia-forum sie nabijaja

takie jest życie i taka jest ludzkość - pamiętsza reformację i kontrreformację? - różnie spojrzenia na jednego boga :lol:

tam się nabijają z nas, a tu my się nabijamy z nich - jak to powiedział kiedyś jeden papież - "czyj kraj, tego religia" :grin:

beemwe

Doczy: 30 Pa 2006
Skd: Germania

Ostry szkoda że taki frajer był na spocie bmw-sport , najpierw cieszy ryj i ślini sie na spocie a później na forum beemka opisuje jak to było drętwo , co nie zchlałeś się tak żeby leżeć pod stołem i rzygać :?: Jesteś żałosny :evil:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****

pablo022 napisa/a:
ubott napisa/a:

nie mozesz tak pisac,po prostu tak jak napisalem wczesniej tam,tu,na bkp sa inne zasady(regulamin forum) i ktos tego pilnuje.....

a poza tym posty osmieszajace inne forum BMW sam bym kasowal(glupio to wyglada Bmw najezdza jna Bmw :neutral: )

pozdro

Własnie dobrze gadasz - bo tak ginie gdzies hasło BMW TO JEDNA RODZINA.

pablo022

Wysany: 2006-12-12, 23:52   

korzuch napisa/a:
yo!
ty koles ze sportu ja dostałem ostrzezenie na waszym truskawkowym forum i moje posty zostały wykasowane przez jakiegos geja wiec bujaj żagle i sie udzielaj w swoim tłumie bo nawet niemogłem sie obronic a kornelio ktróy robi rocznie 5 tys kilometrów to mały kiepek z zawodówka która zdał na członku u dyrektora juz wiesz o co kaman??magistrze??
aloha

witam
znamy sie takze z Mapet-a strony

nie wiem czemu takie slowa napisales skoro nic Ci nie zrobilem,nie urazilem,obrazilem,wiec...???

Powiedz mi dlaczego wszyscy wieszaja "h**e" na bmws za Kornelia??
kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba,ale mod(admin)ocenia co powinno widniec na forum

pozdrawiam

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-12-12, 23:56   

Cytat:
Powiedz mi dlaczego wszyscy wieszaja "h**e" na bmws za Kornelia??
kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba,ale mod(admin)ocenia co powinno widniec na forum

pablo, tylko dlaczego w jednym temacie dostalem 2 ostrzezenia a ten dzieciak kornelio ani jednego? bo niby kumpel?
a co do twojego latania bokami to raczej ci sie nie dziwie bo masz model raczej do bujania sie po miescie a nie latania bokami. text byl w strone posiadaczy e30,e36 i ewentualnie mocnych e34...

ubott 
niezatapialny

Pomg: 7 razy
Doczy: 24 Lip 2006
Skd: warszawa
Wysany: 2006-12-12, 23:57   

Cytat:

twierdzisz ze tu jest totalna samowolka???

moze i tak, ale to nadaje uroku temu forum. Dzieki temu ze panuje tu luz i wolnosc wypowiedzi tyle ludzi tu uczeszcza i piszac nie boi sie ze zaraz ich ktos skrytykuje lub skasuje posta...
mechanika bmw

www.ubottgarage.pl
tel 502928155

pablo022

Wysany: 2006-12-13, 00:01   

El Menello napisa/a:
pablo, tylko dlaczego w jednym temacie dostalem 2 ostrzezenia a ten dzieciak kornelio ani jednego?

na to pytanie nie potrafie Ci odpowiedziec...
El Menello napisa/a:
bo niby kumpel?

nie wiem,ale ..... staly bywalec,ten ktory sie wiecej udziela ma wiecej "do powiedzenia" (swobody) niz "nowy"

ubott napisa/a:
twierdzisz ze tu jest totalna samowolka???

nic takiego nie napisalem, napisalem ze sa jakies tam reguly i na kazdym z fur jest mod,adm ktory pilnuje pozadku

pozdro

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: