BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Sprzedaz felg i nie lada problem..!
Autor Wiadomo
VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2006-06-01, 16:01   

jeżeli sprzedaż auto teraz to będą cię traktowali jako pasera ja dostałem grzywne w wysokości 550zł a felgi mogą zabrać następnemu właścicielowi a ten gość co mówi ze mu takie zginęły to niezły pedał musi być gościu pewnie coś sciemnia, jak można dojść do wniosku ze to jego felgi są na aucie akurat twoim i akurat widział twój samochód niech poda bez patrzenia na twój samochód dwie lub 3 cechy felg które wydają mu sie charakterystyczne po których poznał że to jego, przecież takich felg może być dużo, a co powie gość "no cechą charakterystyczną jest 9 cali z tyłu" hahaha ale Łoś generalnie ja to bym zrobił tak, sprzedał auto bez felg i podpisał jakieś pisemko z nowym właścicelem że jak sprawa się skończy to dasz mu jeszcze felgi, a wiadomo przecież że ci ich nie zabiorą i gość nie ma szans udowodnić tego, że to jego felgi ukradziono, co policja ma baze danych felg sradzionych nie wierze, a zresztą kto kupując felgi spisuje numery ich itp. nikt tak nie robi !! !!! to jakiś naciągacz zdrowy. POZDRO

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-06-01, 16:42   

Mój kolega ma podobny problem z felgami, a mianowicie miał stłuczke i policja zatrzymała mu samochód bo miał w nim 3 komplety felg aluminiowych (samochód jak i felgi kupione w Niemczech, 2-gi dzień w kraju). Na policji powiedzieli mu że jakiś policjant stwierdził że jeden komplet felg jest jego własnością, dokładnie takie felgi ukradziono mu z samochodu, który przywiózł z Niemiec i zgadzają się numery na felgach). No więc kolega pojechał wyjaśnić sprawę do tegoż policjanta. Po rozmowie z nim okazało się że nie miał i nie ma on
żadnego samochodu z Niemiec i nie zginęły mu żadne felgi !! !!!!!!!
Kolega ma wszystkie dokumenty na samochód jak i rachunki za felgi z Niemiec, mimo to samochód nadal stoi na policyjnym parkingu...

ŚP+jinos+ 

Doczy: 04 Sty 2005
Skd: Malbork
Wysany: 2006-06-01, 16:55   

jak juz pisalem wczesniej - TO JEST JAKAS PARANOJA!
Tak czy inaczej felgi zostaly sprzedane razem z autem... Co bedzie dalej to sie okaze :o

GG: 2776423

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-06-01, 18:15   

nie piszcie ze koleszka co mu znikly feleczki z garazu to ŁOŚ... ja swoje felgi poznalbym bez najmniejszego problemu... mam kupe fotek w mega rozdzialce i widac wszystko... jakby komus z WAS zginely felgi i znalezli byscie je gdzies na necie to by zaraz byla awantura ze to jakis J*** zlodziej i wogle... typowa mentalnosc POLAKA... chlopaki luzujcie portasy i tyle... wg mnie to dobrze ze sa prowadzone jakies dzialania... kazdy chce przyoszczedzic pare pln... i kupuje od zlodzieja czy pasera bo taniej... a potem wielki lament bo komus gwizdneli felunek...a gwizdneli mu bo ktos inny chce kupic taniej... ot caly kapitalizm u NAS w kraju.........

ŚP+jinos+ 

Doczy: 04 Sty 2005
Skd: Malbork
Wysany: 2006-06-01, 19:52   

ale nie wydaje mi sie, abym kupil je od zlodzieja.
Po pierwsze to dowiadywalem sie od jakiego okresu koles jedzi na tych felgach i gdzie je nabyl - oczywiscie mogl sklamac, ale przynajmniej przez telefon wydawal sie mowic prawde.
Wiec gdybym podejrzewal, ze moze byc jakis walek to napewno bym ich nie kupowal...
Jest jak jest i nic na to nie poradze.
Dziwnym byloby jednak gdyby felgi byly walone 12km od mojej miejscowosci, nastepnie trafily do Poznania, a pozniej wrocily praktycznie do miejsca skad je ukradziono.
Osobiscie gdybym ja je ukradl i mial je sprzedac to na taki manerw nigdy bym sie nie zdecydowal, wolalbym poczekac na innego klienta z innej czesci Polski.
IMO to tyle :o

GG: 2776423

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: