BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
palenie lacza
Autor Wiadomo
HyenoX M42B18
[Usunity]

Wysany: 2005-12-04, 13:24   

inny sposób np:

delikatnie zatoczyc autkiem do tylu i szybciutko jedyneczke :) i dalej postępowac jak napisał SmasherE30 :P

pozdro

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2005-12-04, 13:30   

Michał moze ręcznego nie spusciłes? :D

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-12-04, 18:15   

Allrad, jesli chodzi o mnie to sam w zyciu nie spaliłem ani jednej opony ... tzn ok jedną "spalilem", jakąś zimówkę podrzuconą z demobilu gdy ćwiczyliśmy z Lukasem i Tomkiem drift pod Legionowem.
A co do faktu że się to wogóle robi, to np. w moim przypadku chodzi o to żeby czegoś takiego spróbować ... jesli jest się świadom stanu swojego auta, jego mocy, sprawności sprzęgła i docisku oraz nie żal opon to można od czasu do czasu ... oczywiście klasyczny dyfer łatwiej skatowac niż szperę :wink: po prostu lubie czuc kontrolę nad autem i wiedzieć co można z nim zrobić ... palenie gum lubie bo jest widowiskowe ... ale sam nie podjał bym się tego na dobrą sprawę bez zapasowego dyfra porządnych osłon tylnego zderzaka oraz nadkoli ... bo to kat :idea: :wink:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2005-12-05, 23:02   

Po korepetycjach u Slawa dymi jak nalezy, nie ma to jak podpatrzec kogos bardziej doswiadczonego :wink: W sumie to nie wiem w czym byl problem, bo juz za pierwszym razem ladnie wyszlo, moze jakis foch albo stremowany driver :wink:
A co do katowania samochodu - tak jak napisal Slawo, szkoda mi fury, ale fajnie wiedziec jak to sie robi i raz na jakis czas mozna sobie kolami w miejscu zakrecic ku uciesze publiki i wlasnej :wink: To, ze pytam jak to sie robi, nie znaczy ze bede co 2 dzien smazyc do wystrzalu. Sprobowalem, wiem o co chodzi, pewnie raz na jakis czas sobie zapale jak bede mial taki kaprys i tyle. Rzeznikiem i katem dla wlasnego samochodu napewno nie bede.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku