Mira to jak z ta zagadka Bo zaczniemy przypuszczac że sa lateksowe
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-02-20, 18:59
napisalam ze dwa kolory......napisalam rozniwez kto byl blisko...ale nie podal dwoch dobrych kolorow ale tylko jeden.....przeanalizujcie je i uluzcie wynik, bo nie bedzie tego duzo......podpowiem ze Mały znowu podal dobry kolor...ale tylko jeden!!!!
Miruska
Hola, hola ! Nie bądzcie................???..........???
Dziś jest nowy dzień i oczywiście...(!!!)... bielizna jest już w innym kolorze!
Tak więc zagadka zaczyna się od nowa........ ha, ha, ha !
Pozdrowienia i całuski - M.
Wiemy już że pomarańczowe i...
center napisał że zielone i żółte
ja napisałem że błękitne i liliowe
Odpowiedzi pomarańczowo-żółte,pomarańczowo-błękitne i pomarańczowo-liliowe już były-czyli prawidłowa odpowiedź brzmi pomarańczowo-zielone albo Mira coś kręci
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-02-20, 21:29
Ty Chris dodałes z koronki....dlatego mowilam ze blisko........ale Chris jest zwyciezcą ....zielono-pomaranczowe , gdzie pomaranczowe elementy sa z delikatnej koronki , a zielen jest z przezroczytego materialu Gratuluje
ps. nagrode zobie Chris wybiera Sam
Miruska
Oj,młodzieńcy wam tylko jedno w głowie,będziecie mieć tyle wiosen co ja to inaczej będziecie patrzeć na świat.KORDI jest cisza, bo dżentelmeni o takich sprawach nie rozmawiają.Może kiedyś się dowiecie co było nagrodą
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-21, 19:23
ChriS to ile Ty masz tych wiosenek że już Cie te sprawy nie interesują........???????
No wiem...o tym sie nie gada,ale mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy...........
PozdrOOfki......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-21, 19:49
KORDI napisa/a:
ChriS to ile Ty masz tych wiosenek że już Cie te sprawy nie interesują........???????
......
Kordi, a ile Ty masz lat, że nie umiesz czytać
zmiana spojrzenia nie oznacza mniejszego zainteresowania .... kiedyś zrozumiesz, a na rzie pozostaje Ci fantazja i cierpliwość