No i co z tym naborem my juz mielismy casting i kilka osób przeszło do dalej czesci programu CityBank - zdjecia hmmmmmm nie nadaja sie do publikacji bo te z CityBanku to przy tym to malutki pikus.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Taki ciekawy tema, a ja nie wiem o co chodzi... Nie moge nigdzie znalezc tych fotek... Adi, jak mozesz to podeslij mi je na mcgregone@wp.pl
Kiras... nie zdradzaj prac komisji rekrutacyjnej... :):) Jak ktos chce dolaczyc, to musi wyslac PW do w/w oraz wykazac sie brakiem pruderii i nieograniczona fantazja... :):)
Wpisowe: 2 kolezanki...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Oj co do wczorajszej sesii ... czy rekrutacjii to moge powiedziec wiele pamietam choc napewno za malo .. boli mnie wszystko.. czuje sie jak by mnie zrezalo z 10 facetow ... poprostu masakra ... co to fotek to msyle ze kamasutra nie ujela takich pozycji ktore my wczoraj uskutecznialismy .. fotki jesli by ktos chcial ocenzurowac i poddac selekcji to by niestety nie mogla byc tu wystawiona zadna Idac za ciosem powiem tak JA CHCE WIECEJ TAKICH IMPREZ Z TAK WSPANIALYMI LUDZMI !!!
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW