BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
BMW TRENDS już w Empikach!
Autor Wiadomo
KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-08, 18:15   

Widzisz Kocie to jest bardzo skomplikowane........ 8)

A propo 2 numer to kiedy wyszedł,bo u mnie jeszcze nigdzie nie ma......

A pierwszy był dość szybko.....

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-02-08, 18:15   

to pismo to jedna wielka kupa.

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-02-08, 18:17   

KotSylwester napisa/a:
Nie ma związku, tak przy okazji się spytałem...

to ja tez tak tylko przy okazji?

znowu Ci się tutaj zaczeło podobać? bo niby ostro olałes to forum i poleciałes na bmw-klub a teraz wracasz?

hmmm ... ciekawe...
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 2006-02-08, 18:18, w caoci zmieniany 1 raz  

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-02-08, 18:18   

Co Ty Łukasz, serio?

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-02-08, 18:19   

Kupa 2,znaczy kwadrat

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-02-08, 18:24   

nie bardzo rozumiem Piotrek co to ma z temtatem BMW trends?

Ja znowu pójdę do Empiku przejże uhaham się i... nie kupie :D

A to przepraszam można być tylko jednym forum? Czy na jednym forum BMW? Bo nie widziałem tabliczki typu: Decydując się na beemka klub nie możesz być na innym forum. Albo jak Ci się u nas coś nie spodoba to nie pisz o tym, albo akceptujesz cały klub i forum albo nie możesz pisać.

Jak jest coś ciekawego do poczytania to poczytam. Jak nie ma to nie, jak mi sie nie chce czytać pisać to tego nie robie przez jakiś czas, jak mi sie chce to pisze. Nie kumam w czym problem?

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-02-08, 18:29   

KotSylwester napisa/a:
nie bardzo rozumiem Piotrek co to ma z temtatem BMW trends?

KotSylwester napisa/a:
Ty Kordi to już nic nie mów, to w końcu jest Twoje BMW to w Awatarku czy nie? Bo pisałeś na PW że Twoje... a wczoraj wpadło mi coś z forum że nie Twoje...

Tak tylko sobie napisałem co mysle i odniosłem sie do Twojej wypowiedzi która równiez nie wnosiła nic do tego tematu.

Jak dla mnie to Radku mozesz zapisać sie nawet do klubu fiata i siedziec tam na forum..

Pozdrawiam Cię serdecznie
Piotr

BM 6 

Pomoga: 7 razy
Doczya: 23 Pa 2004
Skd: Radom
Wysany: 2006-02-08, 18:35   

Panowie! Proszę wracać do tematu!!!
A Ty, Piotrze nie obrażaj forum FIATA, bo ja tam często zaglądam i nic złego nie widziałam a wręcz odwrotnie. Mój znajomy ma FIATA i BMW i traktuje te samochody na równi - pieszczotliwie.
Pozdrowienia i całuski - M.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-02-08, 18:47   

znam goscia z imeniem na H, co ma fiata i beemkę :wink: :idea:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-02-08, 18:55   

Koleżanki i koledzy ja nic nie mam do Fiata , tak poprostu wymieniłem pierwszą lepszę markę jaka mi wpadła do głowy , pewnie dlatego ze mam do niej sentyment :D 8) sam nawet miałem 2 kanty(125p) :D i ten dzwięk przy przegazówie 8) jazdaaaaa

Mam nadzieje ze Henry mnie oszczędzi :D

Co do gazety to czuje ze jesli 2 numer nie będzie zdecydowanie lepszy to 3 numeru juz nie będą musieli przygotowywać

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-02-08, 19:05   

Piotrek napisa/a:
pewnie dlatego ze mam do niej sentyment :D 8) sam nawet miałem 2 kanty(125p) :D i ten dzwięk przy przegazówce

Ty masz sentymenty bo porucznik Borewicz ("07 zgłoś się") gwizdał takim Fiatem, a On jest przecież z Krak-a (tak nawiasem to mój wujo w poprzednich wyborach parlamentarnych zebrał w tym okręgu więcej głosów niż Borewicz czy jak mu tam :D )...

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-02-08, 21:40   

Wlasnie kupilem, powiem ze jestem mile zaskoczony. Nie wglebialem sie jeszcze w tresc, wiec nie wiem czy sa bledy i jakie, ale na pierwszy rzut oka wyglada na to ze panowie z redakcji wzieli sobie do serca uwagi czytelnikow. Nie ma pasztetow w rodzaju slynnej Alpiny, lambo doors, spoilery i leksusy tez zniknely i nikt sie nimi nie podnieca, tylko przy okazji relacji z Essen jakies kombinacje widac na 2 fotkach. Zamiast tego pojawily sie klasyki - 2002 i Isetta. Dla amatorow tuningu/stylingu tez sie cos znalazlo, ale sami autorzy napisali: "E36 po zmianach w firmie HOT nie szokuje. Ale nie o to przeciez chodzi. Tutaj liczy sie smak, a nie rozmach modyfikacji." Widac wiec ze wreszcie ktos zakumal ze trzeba pojsc w inna strone i zamiast tony szpachli wystarcza ladne fele i Mtechnic :wink: Oprocz tego jest AC Schnitzer E60, nowe M6 (chyba troche zbyt skrotowo opisane, tylko 4 strony z czego 2 to zdjecia), 118d, wspomniane juz 2002 i Isetta, oraz obszerny artykul o historii serii 5. Jest tez pare slow o nowosciach BMW zaprezentowanych w Detroit, relacja z Essen, aktualnosci, troche sportu itp pierdoly :wink: Generalnie 2 numer zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie, nie spodziewalem sie az takiej zmiany na lepsze. Jesli to nie jest tylko chwilowa zmiana i tak beda wygladac kolejne numery, a tresc okaze sie na odpowiednim poziomie to napewno bede kupowac. Dobra robota panowie, tak trzymac.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku