problem tkwi w tym że się nie przejechaliśmy nią... A czemu?? bo stoi bez rejstracji była przywieziona na lawecie... Jak ktoś jezdzi przez garwolin to wie że że psy się czją często gdzie tylko mogą więc spore ryzyko gość powiedział wykładacie 3tys na ewentualne straty i jedziemy
Kur... jak on sobie wyobraża kupienie auta bez jazdy testowej??
Ok. to mały problem wzieliśmy z innej e36 rejstracje i koko już tam nie dojechał... z przyczyn opisanych wyżej
Myśle że po przejechaniu się tym autem było by wiadomo czy jest warta "grzechu:
Pawle a tak sowja droga widzieliscie jak w niej wyglada lusterko wsteczne
jest cale w czarnych kropkach po lakierze czy jakiejs farbie
szkło na kolektorze dol.
zle spasowane prawe drzwie
nieoryginalna szyba
przebieg na 99% zanizony (kierownica)
klima a raczej je brak itp itd
moim zdaniem dobrze ze sie tak zlozylo
pozdrawiam
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara
ta beemka ktora prawie kupiles miala najmocniejsze felgi jakie chyba mozna zalozyc do e36... mialem na takich wypadek dostalem w tylna os (ja jechalem ok 100km/h a dostalem prostopadle dzwona w prawe tylne kolo na skrzyzowaniu) dlugi (bardzo) slizg bokiem i 20 centymetrowy kraweznik na ktory nabilo sie to samo kolo... cale prawe tylne zawieszenie szrot a w feldze wyrwalo kawalek rantu i porysowalo 3 podwojne ramiona... dokupilem felge i mam wypas kolka na zime...
co do pecha to kwestia zbiegu okolicznosci... ale przy zakupie auta pospiech to zly doradca... i jak kupujesz czarne auto to szukaj takiego ze sprawna klima...
Jest piekna wywaliłby tylne lampy i brewki felga to jak najbardziej kozak i szkoda że nie mam tyle kasy bo bym ją już jutro jechał oglądać i zamknąć 200km/h
Koko rozumiem Twoj problem ja za swoja Coupetka zjezdzilem pol polski (nie zartuje) I powiem Ci ze poki co jestem bardzo zadowolony mam kilka grzechow ale widomo tego si enie ustrzerzesz ale generalnie z tych aut co ogladalem wybralem mam nadzieje najlepsza ale to sie okarze. Powodzenia w poszukiwaniach !
_________________ bylo:
e-28 M535i
e-36 325, 318is Coupe
e-30 325e drift spc
e-39 525 TDS
A jest:
e-30 328i Cabrio
e-36 323i
e-30 318 is
Gepard Garage.Swapy mechanika.503-112-639