witajcie..pewnie juz czesc Was slyszala o moich problemach i klopotach z Moim nowym nabytkiem e34 520i.samochod ten zjadl mi troche nerwow i pieniedzy..
dlatego postanowilem zrobic zamiane i wrocic do "korzeni" czyli e30..
chcialbym sie zapytac co o tym sadzicie i poradzic sie zeby nie popelnic kolejnego glupstwa..
Tu podaje linka do autka na ktore chce sie zamienic..
LINK
czekam na wszelkie opinie i sugestie..
pozdrawiam..
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-21, 00:16
wydech max porazka...
zderzaki w czarnym kolorze..cos nie tak ! tylko w 316 tak bylo
poza tym za 4500 nasz na niemieckich taflach igle..a za swoja spoko wezmiesz 8000..
szukaj dalej.nie warto!
ziolo widze ze jestes na maxa zdesperowany ... niby nic nie mam do e 30 .. ale przesiasc sie z wiekszego i naprawde fajnego auta po jakims tam finansowym wkladzie na e 30 ktore jest mniejsze nic o nim nie wiesz .... chyba to zly pomysl .. ale jak pisalem wczesniej to desperacja tak ? pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
menel masz racje tam byla przekladka auto jest zarejestrowane jako skladak z tylu jak sie dojbrze przyjzec to sa tam jeszcze bembny..
krychu niestetety jestem w desperacji to auto Mnie dobija,wysiadla mi pompa paliwa i wogole juz mam go dosc:/:/:/.
a wlasnie moze ktos ma jakas na zbyciu(jak cos prosze na pw),bo u Mnie w kraku pompa paliwa do e34 to towar deficytowy..
koles od tej e30 chce do Mnie nawet porzyjechac na wlasny koszt z olsztyna(jakies 550km) wiec JA nic nie ryzykuje,najwyzej odesle go z kiwtkiem..
pozdrawiam
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
ja bym sie na Twoim miejscu nie zamienił , tamta e30 w poównaniu z e34 wygląda jak trup , moze to juz koniec usterek? zrobisz pompe i bedzie lux.A jak sie okaze ze kupisz tamtą e30 i za miesiąc będzie powtórka z rozrywki? Nie mysl sobie ze wszystko wyjdzie podczas oglądzin.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-21, 18:51
ziolo,jak tamten chce do ciebie przyjechac to tez moze miec jakies usterki aby szybko opchnac .poza tym porownaj ceny.ty nawet jak wystawisz swoja na sprzedaz to znajdziesz kupca przynajmniej o 2 tys.zl wiecej niz warta jest tamta e30.
co do przesiadki z e34 to takowa wlasnie zrobilem.mialem e34 530 i jednak to nie to.fakt ze jest max wygodna ale latanie bokami jest jakies dziwne a raczej o to mi najbardziej chodzi.
czas na wieksza bete jeszcze przyjdzie...jak na razie jest czas wyglupow