no u nas w tej chwili w centrum Wawy jest -16 stopni i w dodatku tyle sniegu, że nie jestem wstanie odróżnić chodnika od jezdni. Nie ciekawie, a ponoć największy mróz ma być z niedzieli na poniedzialek, nie wiem jak to wytrzymam
_________________ ... Kobieta Jest Jak BMW - Ładna, Szybka, Droga
Wczoraj u mnie bylo -18 plus wiartrrrrrrrbbbrrrrrrrrrrr...... a ja o 6 rano na autobusik musilam wyjsc bo dwa egzaminki byly Na szczescie mam futro z kapturem i mam w d... jak wygladam.
Dzis jest tylko -12 i mozna normalnie oddychac na dworzu, za to sypneło sniegiem i jest slisko. Ciekawe czy pozamykaja szkoly i uczelnie jak bedzie tak dalej zimno
Dzisiaj też ma być tak zimno w Warszawie. Na początku przyszłego tygodnia również. Ogólnie to mamy przerąbane .... zawsze u nas zimno. Choć współczuję tym, którzy mieszkają w Suwałkach i ogólnie w północno - wschoniej Polsce. Tam to dopiero jest zimno.
W Wołominie tragedia.... śnieg sypie i sypie.... jest przeraźliwie zimno, drogi nie nadają się do jazdy. Marcin rano pomagał już jakiejś babce, która stanęła w poprzek ulicy, oczywiście na letnich oponach i ani do przodu ani do tyłu.... Ręce opadają. Chyba zapomniała do czego służy wsteczny. Gdzie nie spojrzeć - samochody mają problem ze zjechaniem z krzyżówek...
A co do kuligu to zachęcam, bo ja z Marcinkiem i ze znajomymi niedawno byliśmy na takowym i było suuuuperrr!!!!
Tylko uważajcie na twardy i ubity wcześniej śnieg. Można sobie buźkę uszkodzić w razie upadku....
Pozdrawiam
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-21, 23:29
hehe to maly robilismy te same slady..ja tak samo lecialem po nim bez zadnego problemu i bez strachu przed niebieskimi tak okolo 8.30. na rondzie o tej godzinie byly moze ze 3 auta lacznie z moim.rejestracja cala zawalona sniegiem wiec zero stresu...aby tak dalej.mi ten mroz nie grozny mam teraz -19.
hehe to maly robilismy te same slady..ja tak samo lecialem po nim bez zadnego problemu i bez strachu przed niebieskimi tak okolo 8.30. na rondzie o tej godzinie byly moze ze 3 auta lacznie z moim.rejestracja cala zawalona sniegiem wiec zero stresu...aby tak dalej.mi ten mroz nie grozny mam teraz -19.
Menel jeździłeś po moich śladach ja tam byłem o 7 wtedy jeszcze nikogo nie było
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-22, 00:37
no to ladnie bo o 8.30 z 3 pasow widoczne niby byly tylko 2 wiec u ciebie o 7.00 to chyba zadnego nie bylo widac..ja tez przyczynilem sie troche do odsniezania gdyz za plug robilem
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-01-22, 12:10
Godzina 9.00- -20stopni......
Pierdo....nie wychodze dziś z domu......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-01-22, 13:30
menel napisa/a:
no to ladnie bo o 8.30 z 3 pasow widoczne niby byly tylko 2 wiec u ciebie o 7.00 to chyba zadnego nie bylo widac..ja tez przyczynilem sie troche do odsniezania gdyz za plug robilem
heheh - nie ma to jak dokładki pod zderzak ... ostatnio coraz więcej monstrualnych dokładek pojawia się na allegro - chyba właśnie ma to związek ze sporymi opadami śniegu
rano - 27 , drazkiem biegow nie szlo ruszyc, pedal sprzegla wracal po wcisnieciu z 5cio sekundowym opoznieniem, akumulator roczny zakrecil dwa razy z ledwoscia i zapalily sie kontrolki i zawyl alarm. Dzisiaj na noc akum do maxymalnego ladowania biore i pod kaloryfer stawiam
..............Witam !! I pomysłec ,że w latach sześćdziesiątych takie zimy mieliśmy co roku........i tunele ze sniegu..........( to wspomnienia z cyklu "Opowiesci starego zgreda")- PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Sniegu nie mam ale ma za to niska temperature.
Grubosc sniegu nie przekracza 10cm
To mi pokazywalo jak jechalem do pracy w piatek [20.01] okolo 6:50
A tyle mialem jak juz wracalem po pracy [tez 20.01] godzina okolo 15:20
A to juz jest poniedzialek [23.01] droga do pracy.
Po pracy nie wiem ile bylo bo tylko zajechalem i zostalem wyslany na urlop [nie tylko ja - wszyscy ]
A tak w ciagu dnia mam od -16 do -22 jak jest slonko oczywiscie gdy tylko zajdzie temperatura spada szybko
PS. Autko plai na dotyk nawet jak postoi pod blokiem. Rano sa fajne widoki jak ludziki z aku wychodza z domow i kazdy maske w gore i ... nie zawsze wszyscy odpala [sa nawet nowe furaki ]