BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
rozpórka E30
Autor Wiadomo
Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2006-01-20, 14:15   rozpórka E30

Siema!
Jak w temacie http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=4606540361
To jakaś samoróbka? Warto się w taką pakować? Cena zachęca ale jakoś nie wygląda za solidnie.

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-01-20, 14:20   

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja bym to przykleił pod hasłem DRUT ROKU :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Adi 
urzędas

Wysany: 2006-01-20, 14:45   

aż mi wstyd :oops: ale zawsze warto zapytać a tak to teraz sie przynajmniej moża z tego pośmiać :D :D :D

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-01-20, 15:03   

yo!
Jest zajebista wstawie sobie do mojego widlaka jako wieszak na moją moherową kominiarke :D
pozdro

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-01-20, 16:07   

spoko Adi - Smash nie śmieje sie z Ciebie tylko z rozpórki.... bo trudno sie nie śmiać - ktoś szuka jelenia - takiej nie załozyłbym nawet do roweru, bo na większym wyboju z rozpórki zrobiła by się harmonijka

jak koniecznie chcesz coś kupić, to poszukaj jakiejś normalnej, a ta aukcje śmiało można wkleić do HUMORKU :wink:

Adi 
urzędas

Wysany: 2006-01-20, 16:19   

Właśnie się rozglądam powoli za jakąś. U nas mało tego a jak są to troche kosztują. Może jak znajomy pojedzie do niemcowni to coś fajnego znajdzie za normalną cene.

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-01-20, 17:49   

ja wiem z czego to jest!!!!
z krzesel ze szkoly, prawie identycznie wygieta :) :) :) :) :)

mgr inż. Jędrek ;)

IPLO 

Doczy: 26 Sie 2005
Skd: HAMBURG I POLSKA
Wysany: 2006-01-20, 20:31   RRR

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JEDNYM SLOWEM DOWIDZENIA :lol: :lol: :lol:

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-21, 18:58   

jezeli szukasz to zobacz jaka ostatnio barabus kupil do swojego isa..polerowana.

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2006-01-21, 19:27   

jesli gość sprzedałby to za 50zł to niezły interes by zrobił...ogolnie jak zawiecha ma być wzmacniana czymś takim to już lepiej jak wogóle jest niewzmacniana ... dla mnie koleś zrobił kichę i jeszcze chce to komus wcisnąć

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: