Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-01-18, 01:26 ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiś czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianł cos o 11zł za litr (bez prowizji )
Na przykłąd ostatnio na topie jest finlandia.
Jutro zapodam konkretny cennik
dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron
czy sa chętni na zapasy?
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2006-01-18, 01:28, w caoci zmieniany 1 raz
Wysany: 2006-01-18, 06:29 Re: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
SmasherE30 napisa/a:
No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiś czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianł cos o 11zł za litr (bez prowizji )
dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron
czy sa chętni na zapasy?
Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
yo!
Już niechleje tyle bo Monika jest na miejscu teraz tylko browarek
pozdro
PS wstaw fotke trunku bo baby odemnie z roboty są zainteresowane małymi zakupami
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2006-01-18, 09:49, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-01-21, 20:18
cennik :
Wódka Fryderyk 1 litr (prosta okragła butelka z ofoliowanym kapslem) - 22zł/szt.
Wódka Helsinki 1 litr (szklana kwadratowa rzeźbiona butelka) - 29zł/szt.
Wódka (tu konkretnej nazwy wujo nie pamiętał ale może będziecie wiedzieli o co chodzi) "Jeleń" 1 litr - 25zł/szt.
Każde Martini 1 litr - 30zł/szt.
To są ceny WASZE czyli te które musicie zabulić za poszczególne alkohole.
Jeśli macie jakies swoje własne ulubione alkohole to piszcie, a ja postaram się dowiedzieć czy takie są i ile WAS wyniosą
Wujek mi oznajmił że kupców zawsze znajdzie więc on kasiory zbierać nie będzie Kupi za swoje i potem przy odbiorze dopiero będziecie bulić
Tak więc prosze w uporządkowany i zwięzły sposób zgłaszać swoje zamówienia
Pierwsza dostawa w połowie lub pod koniec przyszłego tygodnia
Pozdrawiam
Wysany: 2006-01-21, 23:09 Re: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
Menel czytaj uwazniej
SmasherE30 napisa/a:
kirek napisa/a:
SmasherE30 napisa/a:
czy sa chętni na zapasy?
Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt.
No Kirek masz racje ... wiesz jaki ze mnie pijok