Wysany: 2006-01-12, 21:25 nowy rok nove GRUBE IMPREZY !!!!!
Jak w temacie przyszedl novy rok i kroja sie grube balety np w poznanskiej arenie jest RMI TRANCE Xplosion 11 luty .. jest to gruby balet niesamowite foczki super laserki przecudna atmosfera mozna sie na maxa roztrzaskac .. poprostu poezja .. ( impreza jakby mayday w katowicach lecz troszke mniejsza)
Dalej nastepny balet mayday w katowich !!
i kolejny troszke drozszy wypad Wyjazd na Trance Energy 2006 do Utrechtu 11 luty macie troche wiecej info na ten temat ...
Grupa przyjaciół Dj`a Tiddey’a organizuje wyjazd na jedną z największych i najlepszych imprez w Europie Trance Energy 2006, która odbędzie się w Utrechcie 11 lutego. Całkowita cena wyjazdu jest bardzo przystępna i wynosi 390 zł.
Wyjeżdżamy z Poznania wieczorem dnia 10 lutego spod Hali Arena wysokiej klasy autokarami( Mercedes Turismo 0350 rok. prod. 2002r.).
W cenie zapewniamy:
- przejazd na trasie Poznań- Utrecht –Poznań ,
- ubezpieczanie na czas podróży i pobytu.
- bilet na Trance Energy.
Każda osoba podczas wyjazdu będzie ubezpieczona na kwotę 10.000 euro (zwrot kosztów leczenia i następstwa od nieszczęśliwych wypadków).
Zważywszy ze koszt noclegu w Utrechcie jest w tym czasie bardzo wysoki w granicach ok. 100 euro/osoby, powrót zaplanowany jest zaraz po zakończeniu imprezy.
Liczba biletów jest ściśle ograniczona.
Szczegółowy plan wyjazdu:
10.02.2006 - ok. godz. 23:00 wyjazd z Poznania spod Hali Arena
11.02.2006 - dotarcie do Utrechtu w godzinach popołudniowych /czas wolny/
12.02.2006 - wyjazd bezpośrednio po imprezie ok. godziny 7:30 -8:00
12.02.2006 - przyjazd pod Hale Arena w Poznaniu ok. godz. 22:00
/ godziny wyjazdu mogą ulec nieznacznej zmianie w zależności od panujących warunków atmosferycznych /
Rezerwacje i info : te06@interia.pl lub tel. 661-994-164 w godz. od 10:00-15:00.
Wpłaty trzeba dokonać w ciągu 7 dniu od daty rezerwacji ( nie później niż do 5 lutego ) w przeciwnym razie jest ona anulowana. Decyduje kolejność dokonania wpłaty!!!
wiecej info o baletach wielkopolskich na www.ftb.pl pozdro .. napiszcie gdzie balujecie czego sluchacie nie wiem rozkrecmy to jakos ":)
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Hmmm.... Trance Energy 2006 ....
to brzmi całkiem nieźle, szkoda jednak, że z Wwy jest do Poznania spory kawałeczek a już nie wspomnę, tam - na miejsce imprezy.
Cóż pozostaje oblizać się smakiem i życzyć wyjeżdżającym szerokiej drogi i udanej imprezy
Pozdrowionka
z wafki do mnie jest 200 km ode mnie do pozka jest ok 100 .. w poznaniu jest gdzie spac a z miejsca gdzie mozna spac mysle o mieszkaniu mojej siory jest ok 10 min taxi do imprezy wiec w czym problem ?
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
No to mnie Przemek zalatwiles Sadzilam, ze jest o wiele dalej. W takim razie warto spojrzec w grafik i na serio sie zastanowic. Jeszcze raz wczytam sie w powyzszego posta. Acha, a ile osób sie wybiera od Ciebie? Rozumiem, ze Ty rowniez
moii znajomi z miasteczka grzeja razm z poznaniakami do holandi na ten balet za 400 zl ja mysle nad ta impreza w poznaniu a temat zapodalem tak z ciekawosci moze ktos ma inne ciekawe propozycje .. moze sa gdzies jeszcze godne uwagi imprezy ...
Ja dostałam zaproszenie na prywatkę pasjonatów starych samochodów, która odbędzie się pod koniec stycznia w Pubie OLDSMOBIL w Krakowie. W 2004 roku byliśmy tam na prywatce Walentynkowej i bardzo sympatycznie wspominamy. Bawiliśmy się do białego rana. Podziwialiśmy też kilka interesujących zabytkowych modeli samochodów. Mam nadzieję, że w tym roku będzie ich więcej.
Pozdrowienia i całuski - M.