Wysany: 2006-01-01, 15:15 Kto jezdzi czarna e30 z silnikiem m50 od e34 ?
Czesc Jakic czas temu brat znalazl na allegro bmw e30 z silnikiem od e34 na 1 z zdjec byl napisany adres www beeemka-klubu takze wnioskuje ze ktorys z klubowiczow jezdzi tym samochodem moglbym prosic o jakis kontakt do tej osoby gdyz brata interesuje strasznie jego bmw a chcialbym cosniecos dowiedziec sie o osiagach tej besti
p.s jesli temat jest w nieodpowiednim dziale to prosze o przeniesienie
_________________ KUPIE E30 DO DRAGU/DRIFTU!!!
SPRZEDAM GRATY Z MOJEJ E30 325I!!
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-01-08, 19:42
sarna1 napisa/a:
no nie do konca - przeczytaj na jakim setupie bylo auto Arniego typowo wyscigowy - nie ma co.
sarna1 - nie rozumiem co piszesz
chodzi mi o to że jak ktoś ma w miarę pracujący M20B25 i chce sobie zeswapować na M50-to jest lekkie nieporozumienie...
kupno M50 to min.2000zł + wszystkie gadżety (napewno skrzynia, przeróbka łap itd) +
robocizna = wychodzi sporo kasy ... jak ktoś to robił to niech się pochwali ile to kosztuje...
a efekt jest według mnie mizerny - jakby te pieniądze włożyć w M20stke, to efekty będą dużo lepsze... powinno to być w tym temacie:
http://forum.beemka-klub....t=9733&start=75
ale ostatni post do niego pisałem ja, a na tym nowym serwerze nie odświeży się ten temat
do pierwszej strony (już próbowałem) - i nikt tego nie zauważy...
ale pomieszałem
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Robo, ale Arni mial do pomiarow zalozona zwezke, a Lukas nie ma szamba, wiec porownanie nie ma sensu. W Borsku Sarna zrobil eksperyment jaka jest roznica w czasie do 100 z zalozona zwezka i bez, nie pamietam ile to bylo ale naprawde duzo, napewno powyzej sekundy. Sarna, oswiec mnie jesli pamietasz
Wysany: 2006-01-08, 20:30
acha...
ja też mam gaz - i mój silnik nawet nie trzyma serii...
na G-Techu wyszło mi 7,14s
a na 1/4 - mierzone na wyścigach:
16,38s... zresztą ten czas jest straszny, jak na M20 - ale spaliłem się na starcie przez te tłumy
wielbicielek
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Z tego co pamietam to wtedy co było liczone to byłem lepszy od lukasa ale to było dawno
pozatym moja gablota troszke wiecej waży klima skura butla gazowa 4 furtki i ospoilerowanie.
Mi nie zależy aby być najlepszym miałem przed soba cel który stwierdziłem że zrealizuje udało sie
No proste że tak juz gania
Zawiozła mnie na sylwka i na świeta wiec spoko.
No osiagi osiagami może jak na m50 to nie ciekawe ma do setki ale max jest interesująca bo nawet jej dokońca nie pociągnołem bo sie poprostu bałem jak narazie to leciałem troszke poza 250 chyba bo niestety niemam wyskalowanego do tej predkości zegara
Ale ostatnio Braciszek mi sie przyznał że wskazowke miał pionowo w doł w co mu nie wieże
Wysany: 2006-01-09, 06:42
A R N I E30 napisa/a:
Teraz Robo powiedz ile pudzie to twoje M20b25?
mam licznik do 240, przekracza go i idzie dalej, ale pionowo w dół
nie stoi... to już wystarcza przy takiej prędkości łyknęły mnie raz tylko 2auta
nowe CL AMG i 911
Taaaaa 325i M20B25 idzie ponad 240km/h jasne. Jak to czytam to mam wrazenie, ze albo was wyobraznia ponosi albo BMW robi liczniki, ktore starszliwue oszukuja. Fabryka podaje, ze taka E30 powinna isc cos ponizej 220 wiec bez przesady.