Już widziałem to wcześniej ale dałem sobie spokój z czytaniem tego na 3 stronie. Koleś to pół mózgi idiota w życiu nie widziałem tylu błędów. Typowy prostak dresiarz a niestety wielu takich jeździ bmw
ja jak po swoja pojechalem to byla wypucowana i na nastepny dizen miala isc na gielde i mieli cofac licznik ! nawet mi sam koles powiedzial ze jest stan jak na 100 tys mniej i tak by pewnie bylo ... nawet sie zapytal czy ma mi cofnac
a dodam ze auto ma ksiazke servisowa i przebieg jest raczej prawdziwy.
kolo powiedzial ze jak by cofnal to ksiazka by poszla w piec ... ehh
Niby takie poważne to forum i cała ta instytucja ... to czemu nie zamkną tego tematu po prostu ?
Tylko ciągną dalej tą rozmowę pisząc jaki to on nieinteligentny jest ...
bo auto trzeba przy kupniee samemu oceniać ... ile mniej wiecej ma km nabite ... i porównać to ze stanem faktycznym ... dobrze jest spytac własciciela o faktyczny przebieg kiedy juz sie wie ze sie bierze auto ..
najlepiej wziąc auto i odrazu .. pozmieniac wsyzstko co ekploatacyjne ... na nowe i wtedy wiadomo na cyzm sie stoi
moje auto jak kupilem mialo przebieg 202 tys 316 '83 gaznik ale silnik w nim jest wymieniony na M10B18 l-jet, na dodatek wsadzilem tam inne zegary (obrotomierz) jak mialy 124tys teraz auto ma na zegarach cos ok 170tys
przebieg mi potrzebny do zmiany oleju a nie dla innych bo wiem ze auta juz nie sprzedam
przez pewien czas mialem nawet zegary z przebiegiem 999997km ale kupile je odemnie bodajrze worek
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
bo auto trzeba przy kupniee samemu oceniać ... ile mniej wiecej ma km nabite ... i porównać to ze stanem faktycznym ... dobrze jest spytac własciciela o faktyczny przebieg kiedy juz sie wie ze sie bierze auto ..
najlepiej wziąc auto i odrazu .. pozmieniac wsyzstko co ekploatacyjne ... na nowe i wtedy wiadomo na cyzm sie stoi
Dokladnie tak
Wysany: 2005-12-27, 22:13
takie zabiegi, to w naszym kraju norma, tyle, że ci, co cofają przebiegi wiedzą jak to robić i nie muszą bawić sie w idiotów na forach poświęconych tematyce bmw - na moim liczniku jest 199 tysi z hakiem i założę się, że auto ma więcej (niew wiem tylko o ile) - jak napisał yoshi - przebieg dla mnie ma znaczenie do wymiany oleju, a niezależnie od tego jaki jest naprawdę - ważny jest stan silnika ( u mnie jak na silnik po LPG nie mogę narzekać .... choć pewnie Lukas by się obśmiał )