podobne ma chyba Gasper.... ja bym więcej nie dawła niż 1000zł bo widzę ze są bez opon
Mam te same. Kupiłem za 1200 z oponami a potem spolerowałem.
Niestety w dziale "Nasze Smigielka" nie ma fot Gaspera fury (update we wrzesniu). Ja bym chcial zeby to wygladalo mniej wiecej tak jak mial Beta Respect w swojej niuni, ale tam to chyba cos innego siedzialo, a moze sie myle?!
_________________ E30 316i '89 Diamandschwarz Metallic <-- Była
Audi Coupe 2.3NG '92 <-- Jest
Zastanawiam sie nad xenonami do swojej E30. I w zwiazku z tym chce sie dowiedziec czy ktos w okolicach pomorza zajmuje sie przerabianiem swiatel na xenon?
witam.
wiem ze goscio w koszalinie przerabia lampki na ksenon. nie znam tego zakladu. dostalem linka od kumpla. zreszta zobacz sam...
a co do tych zestawow na allegro to słyszalem ze lepiej tego nie brac tylko te drozsze bo maja w zestawie zarniki pasujace idealnie pod konkretna zarowke... taki zestaw chyba kosztuje ok. 800 zl. w tych tanszych jest problem z przymocowaniem uniwersalnego zarnika do lampy. sprzedajacy twierdza ze nie ma z tym problemu ale pamietam ile sie kumpel orzucal miesem przy montazu.
Xenony z założenia mają dawać światło białe. Jeżeli widać, że świecą na inne kolory, to oznacza, że są jakieś refleksy spowodowane przez soczewkę lub po prostu żarówka ksenonowa jest zużyta. Stare, zmęczone Xenony mają kolor fioletowawo-różowy.
To prawda że kolor zależy od Kelvinów, ale z doświadczenia wiem, że stare xenony, które już mają spory przebieg świecą tak czy siak na różowo. Więcej nie powiem bo nie wiem . Mam kumpla fachowca który montuje ludziom takie rzeczy i mi zawsze opowiada ciekawostki. Facet ma fach w ręku. We wszystkich swoich autach ma xenony, w tym w e36 założył bixenony. 8)