Wysany: 2005-12-23, 21:08 Ale zafundowałem prezenta mojej betce :(
Dzisiejszego dnia na peno nie zaliczę do udanych , bo wyrządziłem krzywdę swojej Betce , miałem kolizję w wyniku któtej do wyiany mam przedni zderzak, przednie lewe nadkole + kto wie co jeszcze (okarze sie jak się ją rozłoży) koło przednie lewe jest zablokowane, a skrzynie działa w dwóch pozycjach luz lub 2
Jeśli ktoś miałby wsponiane elementy do wąskiej lampy to przosze o wiadomość na PW bym mógł uleczyć moją Becie.
Od razu chciałbym podziękować Brunerowi za pomoc jakiej udzielił mi natychmiastowo - na mim naprawdę można polegać.
Wielkie dzięki Marian
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
jaka kolizje miales ? ja dzisiaj na dwojce przyspieszalem i jednym kolem najechalem na placek lodu zalany woda, tak mi :cenzura: zarzucilo, ze wpadlem calym samochodem na chodnik, dobrze , ze kraweznik byl niski i nikogo nie bylo na chodniku. Wkurza mnie juz ta pogoda, raz odwilz raz mroz
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-12-23, 23:18
Wyrazy współczucia.....
Ja wczoraj tez miałem prawdziwy Meksyk.....
Jacys kolesie próbowali mnie najpierw zatrzymać a później zepchnąć z drogi..... wygladało to jak z jakiegoś amerykańskiego filmu bo najpierw oni we mnie walneli bokiem i zaczeli zpychać do rowu,a w końcu juz mnie zaczeło jeba.. co sie stanie autu i ja wepchnołem ich.... 8) ale i tak musiałem dalej uciekać bo były jeszcze 2 auta......
Źle sie dzieje na świecie.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ja wczoraj tez miałem prawdziwy Meksyk.....
Jacys kolesie próbowali mnie najpierw zatrzymać a później zepchnąć z drogi..... wygladało to jak z jakiegoś amerykańskiego filmu bo najpierw oni we mnie walneli bokiem i zaczeli zpychać do rowu,a w końcu juz mnie zaczeło jeba.. co sie stanie autu i ja wepchnołem ich.... 8) ale i tak musiałem dalej uciekać bo były jeszcze 2 auta......
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-12-23, 23:49
Na szczęście byłem autkiem którym ojciec załatwia zgłoszenia(weteryniarz...)no cóż....pogniecione i porysowane drzwi,porysowane i powgniatane nadkola,i pokrzywiona przednia felga(jak sie wqr...to zredukowałem i dałem pełen skręt w nich i o cos pokrzywiłem,i troche zderzak porysowany(dobrze że twardy... ).....
Ale mnie nie zatrzymali.... 8)
Przemas nie pyli sie...to nie auto do pokozywania ludziom....
A kolesie to prawdopodobnie byli z ekipy z którą mam na pieńku......
Ale nie myslałem że tak powaleni są.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2005-12-24, 12:50
Kordi,to trzeba będzie do Ciebie przyjechać i tym kolesiom wytlumaczyć ,że naszego kolunia nie mozna dotykać Zrobimy w Pacanowie malego zlota Beemka-klubu i po akcji,powinni Cie omijac dalekim łukiem Gdzieś w piwnicy baesbolika jeszcze mam
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
tak jest taki sam błotnik.... co do tych biegow prawdopodobnie masz zerwane poduszki pod silnikiem..... napisz PW jesli coś potrzebujesz, tz. co konkretnie odnośnie zderzaka, błotnik też mam.... i nadkole może sie znajdzie, pozdro i uważaj na siebie i Niunię
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Bardzo mi przykro nikt by nie chcial robic takich prezentow .. Ale chociaz jestes wyjatkowy ... sory za zart .. ale stalo sie i musisz sie z tym jakos uporac poduchy to koszt 80 zl za 2 szt reszta nie mam pojecia koko wie jak to sprawnie zalozyc bez jakich profesjonalnych narzedzi pozdrawiam .. ciesz sie ze Ty jestes caly pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Marian glowa do gory, nie jest tak zle. Najwazniejsze ze Tobie nic sie nie stalo i w slupek nie dostales, blotnik i zawieche sie zrobi. A Mondeo to jednak wbrew pozorom papierowy samochod - jak przyjechalem to myslalem ze udezyl w drzewo a nie w Ciebie, tak mu Twoje kolo do srodka wlazlo. Kolejna beta zdala egzamin, jednak to twarde samochody. Mam nadzieje ze to byl ostatni raz i wiecej nie bede mial okazji nawrzucac Ci blota do srodka
fakt cholernie mocny wóz Mondeo wyglądało tragicznie - jak pomięta gazeta, a Betka niewielkie uszkodzenia jak wysaidłem i zobaczyłem to mondeo bałem się patrzeć ma swoje auto, a tu prosze widoczne niewielkie uszkodzenia jakbym jechał jakimś pancerwozem
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Łojjj, Dawid juz puknołeś, dobrze, że to tylko lekkie otarcie szkoda ety, a tobie trzeba kopa w d... za zbytni temperament. Eh dobrze że tylko tak się skończyło, każdy chyba jak nie puknie to się nie nauczy...coś o tym wiem.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
dobrze ze nic Ci sie nie stalo..wyklepie sie
szybka nauczka, tez taka dostalem
powodzonka i nie daj sie, jak chcesz help jak wymienic poduchy na podworku to wal smialo, chetnie wytllumacze bo sam tak wymienialem