Wysany: 2005-12-22, 19:10 Potrzebuje waszej pomocy
A dkoladniej mam problem z jednym mega natretem ktory od kilku dni dzwoni i pisze rozne zeczy na moj numer kom .. wiem kto to jest wiem gdzie mieszka wiem gdzie pracuje .. i chce go jakos zablokowac moge to zrobic przez neta czy sa jakies kody ktorymi moge kogos zablokowc tzn dokladniej jego numer ?? W ostatecznosci puszcze ten numer w obieg i ludzie beda wysylali setki smsow czy to go jakos poskromi Prosze piszcie bo ja juz wytrzymac nie moge
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pomg: 1 raz Doczy: 27 Lis 2005 Skd: Zachodniopomorskie
Wysany: 2005-12-22, 19:29
Zadzwoń do swojego operatora i zapytaj czy mogą zablokować jego numer. Jak nie to idź do niego i wyjaśnijcie sobie o co chodzi. W ostateczności można zadzwonić na policje. Albo daj poprostu jego numer na forum.
edit:
cinek_sw: sms'y z neta można zablokować, więc to w sumie nie pomoże
motyw jest taki laska widziala mnie 10 min .. pisze ze kocha itd. . dzwoni od kilku dni i nic nie mowi ... w nocy w dzien .. telefon trzyma mi 1 dzien non stop z ladowarka chodze. .na miescie tel non stop dzwoni ludzie to jest tak uciazliwie ze masakra ! puszcza takie strzalki ze nawet odbieranie mi sie znudzilo .. wlasnie prowadze akcje zasyp mnie czyli dalem kilku ludzia numer telefonu i sadzimy jakies smsy typu "wejgqfjgq qwjg wj;eg q' pod ten numer moze to pomoze ... jesli ktos zna jakas bramke sms albo ma ochote sie dolaczyc to prosze pisac bo ja nie mam sil dzieki z gory
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
ok kobieta zamilkla od wczoraj po naprawde dobitnej rozmowie chyba zrozumiala ze mam jej dosc .. Dostala 600 smsow bez konkretnej tresci to chyba przemowilo do rozsadku heheh Dziekuje wszystkim ktorzy pomogli mi wylac taka ilosc eskow Nie zycze nikomu takiego natreta pozdrawiam