yo!
Jak masz m40 to dobry wynik jak nic nie klekocze moje m40 doszło bodajze do 262 tys i sprzedałem ale silnik był po remoncie wiec długo jeszcze pojeździ
pozdro
mój m10 wg. wskazań licznika ma 175tyś.km a tak naprawde na drzewie sie zatrzymał mając 205tyś, ja go przygarnąłem i zrobiłem jakieś 20 więc ma około 230tyś.km i jeszcze ma ochote żyć
w e28 miałem 275 tys jak ja sprzedałem, w e30 mam tez cos koło tego i nie narzekam.
tak zeby było zabawnie: mama ma daihatsu QUORE które ma 38 tys i juz zdycha ma 3 cylindry ale na ile pali to zalezy od humorków: raz na wszystkie raz na dwa , a czasem na jeden .... non stop zalewa swiece olejem. I na dodatek nawet ładny nie jest Ale 130 nim leciałem (na liczniku 160) :P(i chyba dlatego teraz auto kaszle
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
witam.
ja w mojej beciuni mam przebieg 229 tys. ale powiem prawde ze cos mi sie w to nie chce wierzyc
ale ja sie zbytnio tym nie lamie
grunt ze wszystko gra
Znajomy w swoim e23,motor 3.2 mial najechane lekko ponad 500tys,ale auto ani nie wygladalo ani nie jechalo.W tyg conajmniej raz wyciagal skrzynie(automat),wlozyl manual i sprzedal gdzies na wioche.