Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-12-15, 20:56 TERAZ POLSKA ;))) www.e30.de
zobaczcie jaka fotka jest na glownej www.e30.de
pisalem juz gdzies na forum o tym ale teraz w koncu jest na glownej.
aby wiecej takich polskich e30tek na tamtej stronce.
pozdro pablo
Łooooooooooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaa pieknie sie prezentuje i jeszcze widac nasza smyczke. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-12-16, 00:07
Bruner napisa/a:
Niemcy sie teraz od nas beda uczyc co to znaczy ladna E30-stka
całkiem możliwe, bo z tego co ostatnio przedstawiał menel w innym
temacie wynika, że tam ostatnio panuje sam wieśtuning...
...może jeszcze ktoś tam wrzuci swoją Beti...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
to byly moje pierwsze opony ktore zmeczylem doszczetnie ! (nie mialem instalacji lpg) i bylem mlodym psiadaczem BMW .. pozniej dowiedzialem sie ze sztuka kosztuje 930 zl pozdro.. .
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-12-16, 23:34
MrKrYH_e34 napisa/a:
Ladna ladna .. Ja moge sie pochwalic ze bylem pierwszym ktory wystawil BMW z polski na www.e34.de Fotoseries- limusion- 10 galeria przemek525 pozdro
sorry za ot ale ...jakie balony miales wtedy musiales miec fajny komfort jazdy...
gdybys zapodal na tych alpinkach 17" i wsadzil paru kumpli do srodka tak zeby sie schylili to nawet kozackie foto by wyszlo.
pozdro
Te fele co mialem na www.e34. de to sa 16 i kapcie mialem chyba 225/55/16 pamietam jak 3 lata temu zrobilem wlasnie te foty .. wyslalem gdzies na jakas strone i jakas laska mi pojechala ze wszystko ladne i piekne ale profil kapcia za duzy i za wysoko furaszka pieje do gory to byl cios hehe nie wiem czy to nie byla mira ale moge sie mylic ...
Jak juz sie paskudnie wtrącilem do tmatu to jeszcze sie pochwale tym ze moje auto jakio jedyne z polski wygralo z KAZDĄ bmw na stronie http://www.geilekarre.de/?detail=396405# bylem przez 2 tygodnie na 1 miejscu na liscie top ten tylko dlatgo ze w tuningu wpisalem "jedyna zecz po tuningu jest w nadwoziu czyli zmienione numery" jakos tak to ujolem .. nie wiem ale chyba dla jaj kazdy dawal po 10 pkt .. oj to byly czasy
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW