Chce kupic BMW e 30 cabrio szukam juz jakis czas i nie moge znalesc w rozsadnych pieniadzach nic .. chcialem czarne 2,5 a jest czerwone 1,8 co robic ?
Cena z hard topem 5,500 bez 4 tys zlotych ... hmmm wypowiedzcie sie prosze .. z gory dziekuje pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Tylko trzeba jeszcze zrobic bo cos koles wspomina ze blotnik i kolo rozwalone a co do ceny HardTopu to mozna kopic za 300 Euro juz spokojnie dach za granica ostatnio bylem i byl za 270 euro ale nie mialem kasy akurat na to wtedy
Chce kupic BMW e 30 cabrio szukam juz jakis czas i nie moge znalesc w rozsadnych pieniadzach nic .. chcialem czarne 2,5 a jest czerwone 1,8 co robic ?
Cena z hard topem 5,500 bez 4 tys zlotych ... hmmm wypowiedzcie sie prosze .. z gory dziekuje pozdro
MAm około 40km do Inowrocławia moze w piątek będe tam leciał-tylko ze aukcja została usunięta
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
dobra panowie nie fatygujcie sie .. jesli jeszcze bedzie to pojade i sam to oblukam w sobote czy w niedziele.... wqrza mnie tylko ten kolor i ten silnik ... nie jest to co bym chcial ale cena jest dobra .. hmm to se mam dylemacik .. pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Witam, a masz kontakt do goscia jakis, bo ta aukcja juz nie jest aktualna!! Ja tez do niego dzwonilem o ten daszek i za 1,500chce oddać!! Tylko wykasowlaem nr tele:(
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem