witam serdecznie , mam taka prośbe , niżej jest foto auta ze spojlerem i mam takie pytańko ile może kosztowac taki spojler bo chce sie go pozbyc czy moge cos za niego wziąśc ewentualnie ile , bo chce przerobic co nie co a on mi sie nie podoba,on jest gumowy ze srubami do dokrecienia do klapy..dzieki za pomoc..
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-12-08, 00:05
jakbyś dał zdjęcie od boku, to bym Ci może powiedział czy to przypadkiem nie jest MTechnik I
... a co do wyceny, to raczej tematyka OT.... więc przenoszę
W mieście to raczej nie sprzedasz... ale na wsi to z 40-50 zeta. A że w miastach jest sporo wieśniaków, a na wsi ludziska też miewają nie rzadko dobry gust, to ustalenie targetu jest trudne. Ale.. jest jeszcze jedna sprawa, której chyba nie rozwazyłeś - sprzedasz to za marne pieniądze, pójdzie do ludzi, i bedzie szpecić kolejną nie daj Boże E30stkę ! Potem beda to widzieć ludzi, mnóstwo ludzi na ulicach, i bedą mówić, ale badziew, ale te beemki to wiesniackie samochody, a włąściciele - buraki ! Lub co gorsza powiedzą - wow ! Ale stjuningowana, chce taką ! I zaroi się od stjuningowaneych E30stek na ulicach wsi i miasteczek...
SPAL TO W KOZIE ! Nie pozwól by zło się wymkneło i zaczeło nowe życie !
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
HyenoX M42B18 [Usunity]
Wysany: 2005-12-08, 17:12
Baur napisa/a:
W mieście to raczej nie sprzedasz... ale na wsi to z 40-50 zeta. A że w miastach jest sporo wieśniaków, a na wsi ludziska też miewają nie rzadko dobry gust, to ustalenie targetu jest trudne. Ale.. jest jeszcze jedna sprawa, której chyba nie rozwazyłeś - sprzedasz to za marne pieniądze, pójdzie do ludzi, i bedzie szpecić kolejną nie daj Boże E30stkę ! Potem beda to widzieć ludzi, mnóstwo ludzi na ulicach, i bedą mówić, ale badziew, ale te beemki to wiesniackie samochody, a włąściciele - buraki ! Lub co gorsza powiedzą - wow ! Ale stjuningowana, chce taką ! I zaroi się od stjuningowaneych E30stek na ulicach wsi i miasteczek...
SPAL TO W KOZIE ! Nie pozwól by zło się wymkneło i zaczeło nowe życie !
,brzuch mnie rozbolał. Chyba juz nic wiecej nie mozna dodać.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-12-09, 22:02
nie napisalem jak zwykle ze wies bo w sumie ..taka kupa
taki ni w piec ni w dziesiec
wystaw na allegro od 10zl na 14dni i zobaczysz ze w polsce mamy sporo debesciakow ktorzy marza o czyms takim.