ja wlasnie skonczylem pierwszy dzien cwiczen.brzuch mnie hcyba jutro bedzie bolal.. ale to moze i bobrze?
_________________ Kuba
już nie Mczy.
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-12-06, 23:29
ta wciagajcie chłopaki te brzuszyszska bo zle spogladaja na swiat .....hihihihi.......ale w sumie ja zawsze lubiłam brzuszki bo moj wklesy ..to sie wszystko idelanie ukladalo!!!!
Miruska
ja po novym roku planowalem przytyc .. a kratke na brzuszku to mam od hmm kilku lat ... kiedys .. ok 4 lat temu zrobilem 37 brzuszkow w 30 sek .. rekord szkoly .. ale w cwiczeniach nie chodzi o czas tylko o precyzje...
PS zna ktos dobry sposob aby przytyc jem jak smok chlam jak 850 codziennie robie ok 25 km na rowerze ( jako listonosz 3 x w tyg plywam nieustannie przez 50 min .. czy moge przytyc ?
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Jak masz w przełyku stado tasiemców to nie ma szans A tak na poważnie jak chcesz przytyć to jeśli rzeczwyiście jest z Ciebie skóra i kości to myślę że przy regularnych ćwiczeniach na siłowni rósłbyś jak na drożdżach...
Wiecie co zauważyłam???
Ta gimnastyka działa kojąco na moje nerwy!!! Ponieważ ćwiczenia wykonuję rano po przebudzeniu, to od rana mam dobry humor.
Pozdrowienia i całuski - M.
bialko + kreatyna i w miesnie bedziesz rosl w ladnym tempie, jeszcze jak jestes szczuply to juz w ogole..
no ale silownia tu bylaby bardziej niz konieczna, bo same suple i siedzenie w domku nic nie pomoga...
to jesli chodzi o przytycie w miesnie, bo jak przytyc w tluszcz to chyba tlumaczyc nie trzeba
Mariolka to Ty sie zloscisz ? Ja zawsze widzialem promieniujaca energia na maxa rozesmiana kobiete ehhhh .. czego to sie czlowiek moze dowiedziec Tez myslalem o odrzywkach ale ponoc jak odrzywka to nie vooda .. wiec nie widzialem senu zaczynac w tym roku bo wiem ze bankowo co kilka dni u mnie jest balet ale po novym roku kupie i zobaczymy co sie bedzie ze mna dzialo pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Oczywiście!!! Narazie ćwiczę!!! Nie wiem, jak będzie w święta ..... ???prawdopodobnie po świętach zacznę od nowa.... Ale jeszcze nie wiadomo, czy napewno???
Pozdrowienia i całuski dla ćwiczących - M.
A jak u Ciebie z efektami? U mnie szczerze mówiąc kiepsko...
Pozdrawiam
Nie przejmuj się, że efekty kiepskie. Po cichu powiem, że u mnie też mizerne. Jednak stwierdziłam, że "kondysia" wzrosła!!! Coraz mniej się męczę i z coraz większą przyjemnością ćwiczę, czego i Tobie życzę.
Pozdrowienia i całuski - M.