BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
BMW TRENDS już w Empikach!
Autor Wiadomo
Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2005-12-05, 22:46   

Dzis kupilem ta gazetke i musze powiedziec ze pierwse wrazenie nie jest najgorsze. Jest troche bledow, przydalo by sie nad tym popracowac, bo tak jak ktos juz napisal, jesli to ma byc gazeta dla ludzi ktorzy sie interesuja marka i znaja sie na tym to poziom musi byc wysoki. Poza tym korekta nawala, np w artykule o zlotach. Gdyby to byla moja praca z polkiego w ogolniaku to dostal bym lacza za same bledy interpunkcyjne :wink: Generalnie jak na pierwszy numer nie jest zle, ale wydawce czeka jeszcze duzo pracy. I bardzo bym sie cieszyl jesli zmiany poszly by w takim kierunku jak napisal Smasher - podpisuje sie pod jego postem obiema rekami. Jesli tak to bedzie wygladac za jakis czas to napewno bede wiernym czytelnikiem. W takiej formie jak teraz najwyzej kupie od czasu do czasu jesli mnie jakis artykul zainteresuje.
We wspomnianym artykule podsumowujacym sezon zlotow zainteresowal mnie nastepujacy fragment:
Cytat:
Kolejnym klubem ktory organizuje coroczne imprezy jest Beemka-Klub. Upatrzone przez nich miejsce - Borsk, mala wies w woj pomorskim nie okryla sie jeszcze taka slawa jak Torun, jednak uczestnicy tamtejszych zlotow z radoscia na twarzy wspominaja tegoroczne spotkanie. Stare lotnisko pozwala na wyladowanie nadmiaru adrenaliny a piekna zalesiona okolica pozwoli zapomniec o codziennym zgielku. Podsumowujac: jesli chcecie odpoczac od cywilizacji to Beemka-Klub zaprasza w kwietniu 2006 roku do Borska

Fajnie ze ludziom sie podobalo i ze dobra opinia o tej imprezie poszla w Polske, ale mam wrazenie ze o czyms nie wiem :roll: Zlot jesli bedzie to planujemy go zrobic w podobnym terminie jak w tym roku, czyzby kwietniowy spot byl tak slynny i udany ze niektorzy wzieli go za otwarcie sezonu? :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2005-12-05, 23:33, w caoci zmieniany 1 raz  

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-12-05, 23:30   

Cytat:
Wiadomo sa błedy ale jestesmy od tego zeby to poprawiac.
Mam nadzieje ze kilka osób z tego forum przyłozy sie i pomoze redakcji w tresci kolenego wydania gazety.

oki,troche sie porozpisywalem ale juz mnie znacie ze jak widze taka pseudo alpine e36 to mnie ... bierze !
nic juz nie napisze i czekam na nastepny odcinek.mam nadzieje ze ktos z tego forum pomoze tej biednej gazetce(np.smash moglby tam wkleic swoje pare groszy)
pozdro

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-12-06, 00:26   

Gepard napisa/a:
ciekawe czy ktorys z redaktorow wogole jechal kiedys BMW :P

oni na razie jeżdżą VałWejami, a jak zrobią fortune na gazecie, to przesiądą się na Bety i zaczną pisać o swych wrażeniach...

Kalina
[Usunity]

Wysany: 2005-12-06, 10:50   

Pierwsze wydanie gazety w moich odczuciach srednie ,powiedziałbym marne ,ale mozna by ja powoli rozkrecic .Przedewszystkim wprowadzic dzial ogłoszenia tak ja to ma miejce w BMW SCENE .
Wiecej opisów pospolitych bemek tzn tych na nasze kieszenie , a nie Hamannow i Alpin z gornych pólek .
Trzeba sie skupic na danymi i faktami wiecej histori i jak najmniej badziewnego tuningu ( przykład z okładki )
Jesli tak dobra gazeta jak GT CLASSIC upadła to tej tymbardziej nie wroze sukcesu przy takich wpadkach .

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2005-12-06, 11:08   

Właśnie!!! Co się dzieje z polską edycją BMW SCENE???

Qba 

Pomg: 1 raz
Doczy: 23 Maj 2004
Skd: Szczecin
Wysany: 2005-12-06, 12:31   

Hej hej dajmy im troche kredytu zaufania bo póki co to jedyna gazeta na rynku, jesli beda kompetentni to do drugiego numeru sie lepiej przygotuja, zreszta ja napisalem do Nich co mi sie niepodobało a co było ok Wy tez tak zróbcie a nastepny nr bedzie juz dobry, a jezeli tak sie nie stanie to nikt nie kupi kolejnego numeru, i chłopaki długo na rynku nie pociagną ( selekcja naturalna).

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2005-12-06, 13:24   

Kirek zarzuca słowa krytyki, myślę że po to jest ten temat aby napisać słowa refleksji, zachęcić lub zniechęcić do zakupu, nie bardzo rozumiem co w tym złego... Jakiś czas temu siedziałem w jakiejś poczekalni i dla zabicia czasu w kiosku obok kupiłem magazyn GT. Nie wiem jak są napisane artykuły w BT , ale w GT jes pisane raczej na poziomie pierwszej klasy ogólniaka, bardzo prosto, mało spójnie, widać że wiedza jest często mała, a słowa wysnute nie wiadomo skąd. (apopos e30 cabrio) Oby tak w BT nie było, co do błędów,: Ten się nie myli kto nic nie robi, ale jest pewien umiar. Na BMW Klub Polska jest również taki topic i Założyciele pisali o poważnej gazecie, a na okładce Szpachlowóz, a w środku upalanie gum. Myślę że całości dopełnią reklamy gdzie się będzie reklamować końcówki na śrubkę, neony itp.

Pozdro

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2005-12-07, 08:46   

Gazetke oczywiście kupiłem...zdjecia fajne...materiały w miare...za cene 10zł jednak to mało..choć to pierwszy numer dlatego dajmy autorom rozwinąć prawdziwą moc :lol:
wg. gigantycznym plusem są auta z Polski choć pierwsza strona...oszpecony biały kruk..wsród BMW ...nie na miejscu
Takze zauwazyłem wiele błędów...

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-12-07, 17:58   

oki wszystko ladnie pieknie ale w tym moim zadupiu nie ma empika .. czy mozna to kupic w kioskach ruchu ?? ? czy tylko empiki ?? pozdro ..

Marek E30

Doczy: 24 Kwi 2005
Skd: Gliwice
Wysany: 2005-12-07, 19:08   

W Gliwiach w empiku za to ani widu ani słychu, ale za to było w zwykłym salonie z prasą...

E30 320i 88'
BMW - na granicy perfekcji!

Go

Wysany: 2005-12-07, 19:57   

Wydawcy zalezało przede wszystkim na 9,95zł. za numer. Pismo przeznaczone jest dla lamerów więdzących o BMW tylko tyle, że to auto produkowane w niemczech. Widać to po treści, powierzchownych opisach...o tym, że M3 E30 ma 6cyl. :) Dawniej za głoszenie herezji palili na stosie, ale jak za opał 9,95zł to za drogo.:)
Może należałoby pomyśleć o własnej gazecie. Jest klub, mogłaby być i gazeta.

KotSylwester 

Wysany: 2005-12-07, 23:58   

Allrad, Ty jednak jesteś Gość!!!! Zgadzam się z Tobą;)

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2005-12-19, 14:49   

yo!
Gazetka może być mam nadzieje ze im sie pomysły nie skonczą przy 4-5 numerze jest troche błędów ale nikt nie jest idealny cena przystepna i mało zjebanych reklam co mnie cieszy kreskówka na przedostatniej stronie zajebista :D i w sumie tylko to mi sie spodobało :D
pozdro
PS przydałby sie duzy ładny plakat gotowe wzory germanów w dziale stylizacje :D

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2006-02-02, 19:18   

nie chciałem zakładać nowego tematu...
w najnowszym nr "GT" jest znany ze zlotów w Toruniu Touring e30 na przezajeb.... trzyczęściowych felach Hartge i z silnkiem M30B35...

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-02, 20:14   

wszystko pieknie tylko ta nerka :?

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2006-02-02, 21:58   

nera spieprzona na max ale reszta auta jest bez zarzutu...

Jacek E30 
em pała E30

Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-02-02, 21:58   

A kolega Tomek sprzedaje TOURINGA i ma już w swiom garażu E30 z S50 pod maską... hihi :wink:

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-02-03, 21:41   

Mam nadzieje że zatrudnia w tej gazecie speców od BMW a nie ludzi kochajacych(podaje sie na któregoś przedmowce) VW które sa swietnymi samochodami ale jednak zupełnie odmiennymi od beemek.Moja rada jest następująca tak jak ktoś powiedzial przedemną HISTORIA,German tuning wraz z odlamem CULT STYLE, i ostatnia najważniejsza rzecz dla mnie przynajmniej (mam dop 17 lat) Masa porad typu sam tuninguje, naprawiam, Na przkład dana seria jej najlepszy silnik do modow, Co z jakiego modelu pasuje do innego Jednym zdaniem WSZYSTKO NA TEMAT TECHNIKI !! !!!!! Nie dawajcie prosze nigdy wiecej w takiej gazecie zadnych badziewi (przynajmniej na okładke) z tona plastiku. Takie modyfikacje preferuje może 5% pasjonatów (chociarz nieweim czy to włściwe wyrażenie w tym przypadku) których styl to sportowe ciuszki. Jeszcze raz TECHNIKA TECHNIKA TECHNIKA!!! Bo potem wyrastają tacy co zaczynaja od szpecenia 318 koncząc na Alpinie ( patrze i plakac mi sie chce)
Niech to bedzie czsopismo pasjonatów dla pasjonatów! I wtedy mam nadzieje ze wszyscy z czystym sumieniem wybaczymy wpadki! Ja osobiście doceniam fakt że ktoś coś takiego zrobil i nie bede musial tłumaczyć wszystkich ciekawych artukułów w translatorze a potem 2 godziny siedziec i myslec jaki jest faktycznie sens zdania.
Pozdrawiam redakcje i mam nadzieje że nasza krytyka bedzie dla was konstruktywna

BM 6 

Pomoga: 7 razy
Doczya: 23 Pa 2004
Skd: Radom
Wysany: 2006-02-08, 16:10   

Kochani! Jeżeli kogoś to interesuje, to informuję, że w sprzedaży ukazał się już drugi numer magazynu miłośników >>gazety lub czasopisma<< pod nazwą "BMW TRENDS".
Jest artykuł o Robercie Kubicy w teamie F1, Z4 M oraz inne targowe nowości z Essen i Detroit, BMW na WWW - adresy stron, coś z historii - BMW seria 5 i Isetta i wiele, wiele innych rzeczy, o których dopiero zaczęłam czytać.
Pozdrowienia i całuski - M.

KotSylwester 

Wysany: 2006-02-08, 16:28   

Mariolko ciekawe ilu osobom potem będziesz tłumaczyć że BMW nie ma silnika V6... A oni będą się upierać że już e28 je miało :) Żarcik;)

Szczerze zdziwiłaś mnie , myślałem że nie będzie 2 numeru;)

Pozdro dla wszystkich miłośników;)

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-08, 17:40   

KotSylwester napisa/a:
ciekawe ilu osobom potem będziesz tłumaczyć że BMW nie ma silnika V6...

Nawet mi nie mów już mnie szlak trafia,ciągle sie o to kłucąc....... :evil: :evil:

Ale za to już raz flaszke wygrałem...... :mrgreen: :mrgreen:

PozdrOOfki..... :D

KotSylwester 

Wysany: 2006-02-08, 18:05   

Ty Kordi to już nic nie mów, to w końcu jest Twoje BMW to w Awatarku czy nie? Bo pisałeś na PW że Twoje... a wczoraj wpadło mi coś z forum że nie Twoje...

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-08, 18:07   

Nie moje.......Pitera......umówiliśmy sie kiedys żeby zrobić taką ścieme......mieliśmy z tym coś śmiesznego wymyślić,ale w sumie nic więcej z tego nie wyszło........ :mrgreen:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-02-08, 18:08   

Auto jest nasze , nie rozumiem jaki to ma związek z tym tematem?

KotSylwester 

Wysany: 2006-02-08, 18:13   

Nie ma związku, tak przy okazji się spytałem...

Kordi napisał:
Cytat:
Nie moje.......Pitera......

Piotrek napisał:
Cytat:
Auto jest nasze

Hmm ciekawe.

Pozdro

Czy ktoś czytał już nr 2?

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw