miala znaczek 316 tylko zamalowany na czarno
mozna sie bylo dopatrzec, ale cos z rury szlo nieciekawie
ogolnie fajnie fajnie lubie ten serial, kolejny oderwaniec od rzeczywistosci
niestety ja dzis calego nie widzialem wiec jutro sie wypowiem
ale z tego co widzialem to niezle jaja
szyby elektryczne byly w mojej
koty na fotelach w tamtej
w silniku doktor na ful, panewek 0.
znaczek 316 zamalowany byl-gratuluje spostrzegawczosci
wiecej szczegołów juto
kurde ale kichy se narobilem
tera nie wiadomo ktora to ktora
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-12-04, 01:12
Marcin wiesz co Ci powiem ... tak dali :cenzura: z tymodcinkiem że nie żałuje że Twoją tam wstawiłęm zamiast swojej ... po prostu cały odcinek tak denny że aż sobie humor popsułem ... współczuje
Pierwszy raz ogoladalem kryminalnych i juz wiecej nie bede ogladal serial tak zajechany jak ta beta heheh siedzac przed tv w glowie juz widzialem wasze wypowiedzi ze strasznie kopci hehe wchodze na forum i sie nie rozczarowalem hehehe maxymalnie kopcila ... moze byl zimny silnik ;PPP
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
NIe wiem Kogo ta Beta była ale wiocha, te koszulki itd. a ta zasłona dymna szkoda słów, ale Avensis Zawady fajny hehheh DVD w zagłówkach, żartuje nie ma to jak BMW.
Nie zadbali o szczegoly w czasie poscigu, a zwlaszcza jak Beemka wjechala na zamkniety odcinek.
Najpierw pokazuja przod Beemki - jedzie bez swiatel, kamera wedruje gdzie indziej. Za chwile znowu przod Beemki swieci sie tylko prawa strona, kolejny najazd na Beemke swieca sie oby dwa swiatla, potem znowu prawa, potem oby dwa i znowu prawa. Fajnie to wyglada, moze cos swiatelka nie laczyly
Moja Kobietka oglądała ten odcinek, i zadzowniła do mnie kto z klubu ma miśki na fotelach i dlaczego wybrali złoma któy tak kopcił.... Nawe ona dojrzała znaczek na klapie... Śmiała się troszkę. Zastanawiam się ile zapłącili za wynajęcie klubowej beemki, z tego co wiem serial ma marny budżet bo statystom w klubie Harlem nie płacili ( a na pewno nie wszystkim) co jest troszkę dziwne wg. mnie...
Nie zgodze sie z Tobą!
Pozostają jeszcze drogi o sypkim podłożu i asfalcik z odrobiną piasku itp Laughing
Też sie nie zgodze, fakt drogi o sypkim podłożu i asfalcik ale jak już z dużą ilością piasku pozwala zażucić tyłem ale zrobić konkretny i kontrolowany drift 1.6 sie nie da, wiem coś o tym bo mam 1.8. W życiu juz nie kupie BMW z silnikiem 4 garkowym, te silniki to jest jedna wielka pomyłka, nigdy nie powinny znaleźć sie w bmw, to auto sie tylko męczy z nimi, wiem jest IS ale on też chodzi jak wszyskie 16 fał czyli bynajmniej dla mnie śmiesznie bo czy fajnie mogą brzmieć silniki 4 cylindrowe nawet z 16 zaworami ?? uważam że nie , dla mnie BMW e30 to 6 garków.
Lord Łukasz, nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz... Ja mam 1.8 M10 i nie dość że na suchym asfalcie bez problemu spalę kapcia, do i boka strzele bez problemu, jedyny problem jest taki że w 1.8 musisz zrobić to oporowo, a w większym silniku możesz kontrolować siłę bo zarzuca szybko a w 1.8 na górnych obrotach, przez co boki robię rzadko ponieważ jak dla mnie jest to mało przewidywalne. Ale zapewniam Cię że się da;)
Dodam że kompresję mam idealną, żadnych wycieków, siwych dymów , klekocącyh zaworów, starych kabli WN, starych świec , LPG...