Przede wszystkim tylny spoiler no i ten napias na przedniej szybie reszta jak najbardziej oki, najlepszy jest srodek klatka i kubły to uwielbiam, pzdr.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ziomus ma najpiękniejsze felgi jakie dotąd widziałem masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a mi się marzą takie---------->
BOGGY E36 [Usunity]
Wysany: 2005-11-28, 19:47
piękna sprawa tan rancior.... jeździłem na 17' i w ciągu roku 2 razy prostowałem fele a miałem oryginały z mocnego stopu,na takich poszalejesz ale tylko w deutschlandach a u nas 15'na profilu 60 i pociął
ale i tak piękna rzecz taka 18'
niech mi pożyczy jeden komplet
Te z pierwszych fotek są poprostu bardziej niż piękne, ogólnie sprawa czy sie da czy sie nie da jeździć na 17 lub 18" zależy od tego jak kto jeździ autem, wiadomo polansować sie kilka razy tygodniu po mieście da sie bez problemu nawet na 18" ale jak ktoś charata kilkaset kilometrów tygodniowo, Ja to problem mam jeźdząc na 16" , drążki po pół roku jazdy do wymiany. Dopiero teraz odżyłem troche jak założyłem zimówki 14". Na 17" też jeździłem i też sie da bezproblemu ale tak jak napisałem, jak ktoś sie wozi tylko i ma czas jeździć slalomem i omijać dziórki polecam nawet 18".
ROBO spoko spoko ale nie możemy robić OT!
Jest specjalny temat na to poświęcony także obiecuje Tobie wkleje ale teraz juz mi się nie chce ide w kime bo jutro promotor czeka, pozdrawiam.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
wszystkie fele - piekne. Ale najlepiej wyglądają RSy
PS. A auto w odbiciu to e46;]
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i