BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
snieeeeeeeeg !!!!!!
Autor Wiadomo
Marek E30

Doczy: 24 Kwi 2005
Skd: Gliwice
Wysany: 2005-11-23, 18:43   

Adi napisa/a:
U mnie jest już czarno ale tylko na drogach (zasługa drogowców, tym razem ich nie zaskoczyła) parkingi i wszelkiego rodzaju większe placyki pokryte białym puchem :D Właśnie z jednego wróciłem :D i zastanawiam się czy nie podjechać tam jeszcze zaraz :D

A gdzie są jakieś konkretne parkingi w naszych ;) okolicach? Wszędzie albo nastawiali latarni, albo porobili pełono krawężników :? Praktycznie nie ma gdzie potrenować :/

Pozdrawiam

E30 320i 88'
BMW - na granicy perfekcji!

Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2005-11-23, 19:14   

Marek E30 napisa/a:
Adi napisa/a:
U mnie jest już czarno ale tylko na drogach (zasługa drogowców, tym razem ich nie zaskoczyła) parkingi i wszelkiego rodzaju większe placyki pokryte białym puchem :D Właśnie z jednego wróciłem :D i zastanawiam się czy nie podjechać tam jeszcze zaraz :D

A gdzie są jakieś konkretne parkingi w naszych ;) okolicach? Wszędzie albo nastawiali latarni, albo porobili pełono krawężników :? Praktycznie nie ma gdzie potrenować :/

Pozdrawiam

A skąd jesteś dokładnie. Ja mam na przykład parking blisko domu pod sklepem LIDL. Nie jest ogromny ale daje rade. Zawsze jak wracam w nocy od mojej pięknej to se pare boków zrobie żeby się lepiej spało :D A jak nie to pod CH Platan albo M1 w Zabrzu. Tylko ja tam jeżdze jak jest już całłkiem pusto wtedy się nikt raczej nie czepia.

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

Scigany 

Doczy: 15 Sie 2004
Wysany: 2005-11-23, 19:47   

hehe, skad ja to znam z tym M1, pracuje tam, zawsze jak wjezdzam na teren M1 od tylu to wale takie bąki, ze czasem az z ochrony jada mnie uspokoic, bo na monitoringu chlopaki szału dostaja :lol:

ps

ten lidl kolo polibudy ?

gg 3437874
Ostatnio zmieniony przez Scigany 2005-11-23, 19:54, w caoci zmieniany 1 raz  

Adi 
urzędas

Wysany: 2005-11-23, 19:52   

Nie ten koło polibudy, jest jeszcze jeden na Zaborzu zaraz koło mnie i wczoraj tam było elektrycznie :D Ale jest też fajny plac przed stadionem Górnika tylko, że tam jest zakaz ruchu i policja się czepia.

Marek E30

Doczy: 24 Kwi 2005
Wysany: 2005-11-23, 19:52   

A koło M1 nie ma latarni? Z tego co pamiętam jest też poprzedzielany krawężnikami? Czasami zdaża mi się nie zapanować jeszcze nad tym i potrzeba mi na prawdę pustej przestrzeni ;)

Pozdrawiam

E30 320i 88'
BMW - na granicy perfekcji!

Scigany 

Wysany: 2005-11-23, 19:55   

nauka jazdy tam jest, powinni zostawic takie placyki do trenowania w zimie

gg 3437874

Adi 
urzędas

Wysany: 2005-11-23, 19:56   

No są latarnie, ja dopiero zaczynam zabawe z tylnym napędem (wcześniej przez 5 lat przedni) więc też nie zawsze idzie tak jak chce ale już wiem mniej więcej co i jak.

Adi 
urzędas

Wysany: 2005-11-23, 19:58   

Scigany napisa/a:
nauka jazdy tam jest, powinni zostawic takie placyki do trenowania w zimie

Dokładnie dla nas takie powinni robić a tak to mogą się tam tylko poruszać "L" :x

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2005-11-24, 21:36   

Scigany napisa/a:
przedwczoraj przy pierwszych przymrozkach zginela cala rodzina mojego znajomego na tym odcinku przy zderzeniu czolowym z bmw - jedno z aut wpadlo na sliski kawalek nawierzchni.

Jeśli mówimy o tym wypadku przy zjeździe z Tarnogrórskiej na drogę szybkiego ruchu to moge powiedzieć, że na liczniku tego BMW było 195km/h. Wskaźnik się zatrzymał ... a silnik z BMW ... hm ... 40metrów dalej ...

Scigany 

Wysany: 2005-11-25, 13:20   

Mariusz napisa/a:
Scigany napisa/a:
przedwczoraj przy pierwszych przymrozkach zginela cala rodzina mojego znajomego na tym odcinku przy zderzeniu czolowym z bmw - jedno z aut wpadlo na sliski kawalek nawierzchni.

Jeśli mówimy o tym wypadku przy zjeździe z Tarnogrórskiej na drogę szybkiego ruchu to moge powiedzieć, że na liczniku tego BMW było 195km/h. Wskaźnik się zatrzymał ... a silnik z BMW ... hm ... 40metrów dalej ...

Dzisiaj rano na odcinku tej drogi znowu zabite 3 osoby, i znowu BMW, trzech mlodych chlopakow w BMW zginelo na miejscu, 3 osoby ranne, 3 auta rozbite

gg 3437874

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2005-11-25, 13:52   

więcej szczegółów o tych wypadkach....?

Adi 
urzędas

Wysany: 2005-11-25, 15:08   

Scigany napisa/a:
Mariusz napisa/a:
Scigany napisa/a:

Dzisiaj rano na odcinku tej drogi znowu zabite 3 osoby, i znowu BMW, trzech mlodych chlopakow w BMW zginelo na miejscu, 3 osoby ranne, 3 auta rozbite

Dwa dni temu na tej samej drodze zginoł mój kolega :(

Cytat:
więcej szczegółów o tych wypadkach....?

http://fakty.interia.pl/k...9&blockName=FKR

Gdyby nie idiotyczne procedury mogłoby do tych wypadków nie dojść. Pracuje w zarzadzie dróg w Zabrzu i dopiero od wczoraj firma na nasze zlecenie montuje na kilku najniebezpieczniejszych odcinkach tej drogi separatory ruchu. Mam nadzieje, że coś pomogą. Ale najwiecej pomógłby zdrowy rozsądek bo najwięcej wypadków jest spowodowanych nadmierną prędkością.

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2005-11-25, 21:00   

Kierowcom życzymy więcej wyobraźni ....

PS.
Przeczytajcie wpisy pod artykułem ... ręce opadają ...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: