ja bez zimowek ale wyjechalem !!!!!!
godz 22:11 - wsiadam do mojego bolidu ... pale. ... grzeje bo pizdziawka jak na biegunie ... ruszam ... kurde co jest .... no jedzie ... ... jade na pierwszy lepszy market i WIO !!!!!!!!!! wrum wrum wrum boooki szszszsz wrum aaaaaaa cudnie .... i tak sobie smigam po miescie ... do domu wygonila mnie ... REZERWA
i tak bylo super nauczylem sie napewno paru rzeczy o ktorych wczesniej nie mialem pojecia ... boki jako takie nawet wychodzily - jestem zadowolony
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-11-21, 23:59
jak nie masz szpery to pamiętaj nie gazuj przy jeździe na wprost i nie przepinaj biegów bo ja Ci majtnie to będzie tak jak ze mną
a wszelkie parkingi polecam ... póki jeszcze przymrozek tego nie wział na dobre i można oponami asfalt odgrzebać ... to przyczepność będzie dobra i nic tylko siebawić
pozdro
NO u mnie spoxik dziś się troshki spieszyłem i pare razy poleciałem boczkiem lekkim hehe ale wszystko podkontrola bo to w ruchu miejskim a zimówki mam do wymiany więc wiecie troshki ponosi hehe ogólnie zaczynam się przyzwyczajać do częstych uślizgów.
jak nie masz szpery to pamiętaj nie gazuj przy jeździe na wprost i nie przepinaj biegów bo ja Ci majtnie to będzie tak jak ze mną
a wszelkie parkingi polecam ... póki jeszcze przymrozek tego nie wział na dobre i można oponami asfalt odgrzebać ... to przyczepność będzie dobra i nic tylko siebawić
pozdro
to u was jakos inaczej bo u mnie to jest SZKLANKA !!!!!!!!!!!!!!
jeszdzic si enie da
faktycznie efekt przy zmianie biegu jest fajny
zamiata tylkiem na lewo i prawo - nie wiem jak wy ale ja juz to pokochalem
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-11-22, 00:53
Ale chłopaki nie przesadzać....U mnie też pierwszy śnieżek sie pojawił i kumpel tak sie cieszył że ok godz 21 wyciągałem go z rowu bo na dachu leżał.......
Ale że wariat...postawiliśmy na koła zdrapał ziemie i trawe,odpalił i dalej bok.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2005-11-22, 10:31
U mnie było tak.. wychodzimy z chłopakami z uczelnie patrzymy biało
kazdy do wfuracza no i zaczeło sie boczenie kazdy od jednej barierki do drugiej potem to juz kazdy we własnym zakresie no i do domku wróciło sie o 2 w nocy 8)
Jak już szalejecie to tylko na odludnych miejscach ... tak najlepiej, bo dzisiaj widziałem jak pewne BMW coupe leciało bokiem na zakręcie i na pasach potrąciło ze skutkiem śmiertelnym pieszego - chłopaka, który miał 14 lat ...
A tak na prawdę zaczeło sie na prawdę sliskim akcentem. Snieg a pod sniegiem lód. Jazda na maksa. Trzeba cwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyc żeby mozna bezpiecznie jeżdzić!!!
dzisiaj rano jechalem do pracy jak zwykle trasa E40, na odcinku 10km napotkalem 9 uszkodzonych po stluczkach aut, srednia predkosc 20-30km/h, przedwczoraj przy pierwszych przymrozkach zginela cala rodzina mojego znajomego na tym odcinku przy zderzeniu czolowym z bmw - jedno z aut wpadlo na sliski kawalek nawierzchni. Drogowcy mowia, ze "znowu" ich zaskoczyla zima. Rozumiem jakby ich w lipcu snieg zaskoczyl. Sam lubie podriftowac na placykach, ale na drogach makabra sie robi. Jutro zapowiadaja -8 i opady sniegu, bede musial z godzine wczesniej wyjechac, mimo iz latem w 10min docieram do pracy
_________________ E30 1.8i M40
gg 3437874
Ostatnio zmieniony przez Scigany 2005-11-22, 20:26, w caoci zmieniany 1 raz
o kurde przykra sprawa ! nic tylko wspolczuc - cala rodzina
dokladnie tak jak mowisz ! Powinni stac i czekac az cos spadnie a oni dopiero jak spadnie snieg to zastanwiaja sie gdzie postawili plugi po zeszlorocznej zimie !!!!!!!!!
Mcinek dopuki marnie pada to solniczki śmigają, jak będzię za dużo śniegu to im się finanse skończą
_________________ rek-siu-rek-siu
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2005-11-22, 21:07
wczoraj jak spadł snieg cieszyłem sie jak dziecko
godzina ok 23 wsiadam do mojej czarnuli iiiiii jjaaazzzddaaa
naprawde było slisko
pare razy dość poważnie podniosłem se ciśnienie jak widzialem szybko zbliżajacy sie kraweżnik w moją strone (przeszedł bokiem )
i wszystko bylo fajnie do momemtu
kiedy przyjechaly psy
mi sie udalo ale jeden z naszych kolegow dostal mandat za używanie pojazdu w sposób szkodliwy dla środowiska (spaliny i hałas)
NIE MIELI SIE CZEGO CZEPNAC
POZDRAWIAM I ZYCZE BEZPIECZNYCH ZABAW NA SNIEGU
Ja narazie jestem bezpieczny nie martwie sie ze mnie majtnie .. i oczywiscie nie mam przyjemnosci z jazdy po sniego ganiam tickiem dajło wiec lipa ale moze jescze w ta zime sie qpi baware ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
A co do śniegu, wczoraj wracałem ze śląska. Cała drogo aż do Janek czarna, czysty asfalt. Godzina 23:30 wjechałem do Janek i co???
ZIMA prawdziwa ZIMA. W szoku byłem
U mnie jest już czarno ale tylko na drogach (zasługa drogowców, tym razem ich nie zaskoczyła) parkingi i wszelkiego rodzaju większe placyki pokryte białym puchem Właśnie z jednego wróciłem i zastanawiam się czy nie podjechać tam jeszcze zaraz
na slasku sniegu sie szybko pozbywaja, nie wiem jak oni to robia..
niby najzimniej ale ciezko znalezc pore do zabawy...w srodku nocy zaczyna dopiero padac i akurat jak rano wychodze to lezy fajny snieg ale wtedy to juz sie nie da bokiem pozamiatac bo ludzie sie wytaczaja..
ale jeszcze bedzie snieg i beda boki, nie narzekam
drogowcy u mnie daja rade...