.......Hej Rafał !! To naprawdę Twój "sprzęt" znany z przeciągania w Tarnowie ????
Jak tak to wyrazy współczucia, szkoda , co Ci mozna pomóc??? Jakieś części ?????? - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
ehh
zal d... sciska
wracalem z lublina ze szkoly i zapierniczylem kolesiowi w tylek
do wymiany:
maska,blotnik prawy,zderzak,2 lapy dlugie,kirunki,nerka,najprawdopodobniej chlodnica,nie wiem czy przypadkiem nie caly pas przedni wentylator wisko,poduchy silnik itd...................
najgorsze w tym wszystkim jest to ze przesunal sie silnik (zerwal z poduszek)
i nie wiem czy np: nie pekl blok albo obudowa skrzyni i wtedy moze sie okazac ze naprawy beda nie oplacalne
jutro chyba sie za nia wezme:bede was informowal
ps: wielkie dzieki dla wszystkim kt zangazowali sie w pomoc i wspieranie w tr chwilach (nie bede wymienial bo to polowa chlopakow z klubu i mogl bym kogos niechcacy pominac)
ps:6 pt i 300 pln mandatu,zabrany dowod do tego 200 pln laweta !
szacuje ze naprawa znisczen pochlonie ze 2000 pln
Bedzie git, najwazniejsze ze Tobie sie nic nie stalo, bete da sie naprawic. Trzymaj sie i nie mysl za duzo bo osiwiejesz - bez ogledzin nie ma co gdybac
a no w taki panie pawle ze sie zerwal z poduszek i poszedl do przodu
zrobie dokladne ogledziny to sie wswzystko wyjasni
na razie jak mowi bruner nie ma co za duzo myslec
silnik u koko kiedys przesunol sie o ok 5 cm i wszystko gralo wiec badz dobrej mysli .. poduchy taniocha ok 35 zl sztuka a wisco mam jak cos .. napewno dasz rade pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
uu bolesne, no ale wszystko sie da zrobic
bedzie dobrze najwazniejsze ze wszystko z Toba ok..
domyslam sie ze przywaliles mu bo 'zle mowil o Twojej babci'
pozdrowionka 8)
U mnie na szrocie jest jeden reflektor(nówka)black hella-ten od długich świateł.Będzie potrzebny?
dzieki stary ale mam komplet "blek boszy" przygotowanych juz do wystawienia na allegro (oczywiscie wyprodukowanych w moim garazu )
dzis wraz z moim kumplem markiem hamanem
( http://slave.e-edukacja.p...ges/image3.html na zdjeciu 2 od lewej)
wykonalismy misje przeprowadzenia bety przez miasto
autko zaparkowalo bezpiecznie w "leśnym garazyku na przedmiesciach"
tam tez dokonalem pierwszych kanałowych ogledzin:
silnik i skrzynia wygladaja ok
padly poduszki silnika na 100%
poduszki skrzyni wygladaja ok
wal rusza sie w podporze ale nie wiem czy jest ona zniszczona (bede wiedzial jak zdejme wydech)
odnosnie wydechu to napewno zalatwilem do konca "charmonijkowy lacznik pod kolektorem
chlodnica od spodu wyglada tragicznie-jest zgjeta w u (jutro beda fotki)
wiatrak wisko wyglada na naie znieszczony ale to sie jeszce okaze poniewaz nie widzialem wszystkich smigiel
reszta jak na zdjeciu; caly przod masakra i bedzie prawdopodobnie nalezalo odwiercic i przegrzac nowe !
wiecej info jutro (postaram sie zrobic foto story) !
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-11-22, 23:51
Rafał jakbyś potrzebował jakiś części to daj znać....Niedaleko mnie jest auto złom i mają tam pare E30 kompletnych jakbyś coś chciał to daj znać....pojade i popytam o cene...a jak coś to kupie Ci bo niedługo jade do Wawy.....
Pozdro...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....