hmm To ja sie za kolega borkiem wstawilem a on mnie nie zrozumial .... Borek Twoj brodzik intelektualny jest tak plytki ze nawet stopy nie zamocze .. zeby dorownac Twojej inteligecji bym musial sie przed Toba polozyc bo jest tak niska !
PS nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz to pierwsza zasada, a jesli oceniasz czlowieka po tym czym jezdzi to jestes dla mnie smarkaczem i prostakiem pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
yo!
A mi obojętne kto czym jeździ i za ile zapraszam dzis na party do wyboru sex party gej party onan party anal party nekro party zoo party less party
* niepotrzebne skreślic
pozdro
wstyd mi ze jezdze beemka mam nadzieje tylko ze inni nie kojarza mnie z takimi kolesiami jak wy, zegnam nara
teraz koleś przesadziłeś...Moi kumple - Masa, Kiełbasa, Salceson i Baleron przerobią cię na cukier.... bo takiego buraka dawnego już nie było....
Mcinek napisa/a:
Master to moja ksywka
KORDI napisa/a:
Mcinek fajną masz dziewczyne...też chce taką......
wy też przesadziliście Blondi to ja a ty Kordi jako, że bez samochodu jesteś to już całkiem masz przeje.... przyjedzie Master i zrówna was z ziemią....
korzuch napisa/a:
zapraszam dzis na party do wyboru sex party gej party onan party anal party nekro party zoo party less party
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-11-19, 11:55
Bajka napisa/a:
:evil: Blondi to ja a ty Kordi jako, że bez samochodu jesteś to już całkiem masz przeje.... przyjedzie Master i zrówna was z ziemią....
[/quote]
Bajeczka czemu mnie od razu skreślasz....??
Kupie dużego fiata nakleje znaczek BMW i zamontuje sobie dużo neonów i diod.....Pójdziesz wtedy ze mną na party do Korzucha.....??
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....