Witam
Zastanawiam sie nad kupnem takiego urzadzenia ale sie na tym kompletnie nie znam, wiec prosze o rade. Na co zwrocic uwage, co powinien miec, jakie sa godna zainteresowania a jakich unikac? Warsztatu nie prowadze, wiec nie musi byc jakis hi-tech, ale dobrze by bylo zeby byl w miare dokladny i nie rozpadl sie po 3 pomiarach, bo pewnie jak sie wsrod kumpli wiesc rozejdzie ze mam cos takiego to sie zakurzyc raczej nie zdazy
To byl post cwiczebny dla Piotrka, zeby sie chlopak mogl wykazac jako mod i wreszcie cos sobie poprzenosic Teraz czekam na nagrode dla autora pierwszego przeniesionego posta No i oczywiscie na odpowiedzi na pytanie o tester
brawo Piotrek, mój chłopak a wracając do tematu to proponuje sie skonsultować ze sprzedającym poprzez maila na ile udziela gwarancji... skoro udziela gwarancji to chyba nie takie złe te urządzonko 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
brawo Piotrek, mój chłopak a wracając do tematu to proponuje sie skonsultować ze sprzedającym poprzez maila na ile udziela gwarancji... skoro udziela gwarancji to chyba nie takie złe te urządzonko 8)