Tak lukam na swoje mp3 ..i mysle ze tak jak noker czy ktos tam wspomnial PERAN .. on wyjasnia .. ... z ostrzejszych ..
to linkin park "meteora" .. jest jeden dobry kawalek w 1min50 sek sie zaczyna
Z ostrzejszych mialem kiedys qpe plyt ale jako technomaniak pozbylem sie tego .. moze cos zz top .. czy jakos
Do spokojniejszych momentow napewno sie nadaje ATB "Believe in me" lub "let u go"
Piekny kobiecy wokal do jakichs zwolnionych ujec np jak pali kapcia ktos .. Polecam Delirium moge to przeslac bo nie wiem czy to wykonawca .czy co .. monotonny delikatny przepiekny kawalek poprostu orgazm dla ucha !
Do palenia kapcia idealny i kultowy motyw Chemical brothers "Funk Soul Brother" mysle ze kazdy sie tu ze mna zgodzi ..
Na koniec mam cd z fimu 60 second wiec jak cos to moge wyslac sa tam dobre kawalki np DMX Party up ..
Czy muza z matrixa .. klutowy kawalek Rob D- Clubbed2death ..
Jesli bedzie na filmie kawalek na ktorym sie komus auto skonczylo np gdy 535 padlo .. to proponowalbym piosenke "zdradziułas ku..o mnie" czyli chryzantemy złociste
Boshe moglbym tak w nieskonczonosc .. mam qpe muzy na kompie to jak cos mowi i wysle .. obraz na filmie to jedno a dobra muza to 2 gie i bardzo istotne. . wiadomo ze do palenia kapcia nie dasz muzy evy sonnet "ja i rmb":)) pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Ostatnio zmieniony przez MrKrYH_e34 2005-10-27, 13:29, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-10-30, 11:58
O wlaśnie! Ja o tym nie wspomniałem, ale istotną sprawą jest żeby do ujęć z palenia kapcia podkłąd dać, ale zdecydowanie wyciszony, aby można było wsłuchiwac się w dźwięki silników i smażonych laczy