Witam. Mam moge kupic e30 cabrio 325 z gazem w wersji amerykańskiej, zainteresowałem sie tym autem i chiałem was zapytac o opinie czy auto godne uwagi??? Cena jaka jest to 7tyś. Na co według was było by warto spojrzeć przy kupnie??Auto po wymianie paska, alu 17 odnowiona skóra na przednich fotelach. Wszelkie opinie i wskazówki mile widziane. Moze komuś jest to autko juz znane??
Kurna stary ten cabriolet za mną chodzi od 1.5 roku kiedys na forum o nim pisalem i bardzo mnie on ciekawi a wiecie dlaczego??
Pojawiał się na allegro na rejstracjach z otwocka puzniej bodajze na rejstracjach z wroclawia i ten sam sprzedający i tak na zmiane....
Jak mozesz to sprawdz vin i informuj na bierząco bardzo mnie ciekawi jego przeszłość i powiem ci ze od mniej wiecej 1.5roku mozna go na allegro spotkac albo od roku nie pamietam juz
Ile to ma nakrecone km, i ktory rok niby cena jak za Cabrio to malutka .. Szyderczo wygladaja te zderzaki ale to da sie wymienic .. Nie odbiegajac od tematu mysle ze najwarzniejsze to dach .. bujnij sie konkretnie i zobacz czy nad przednia szyba nie dmucha .. wjedz na myjnie i zobacz czy nie leci .. i wez mechaniora jakiegos niech ja dokladnie obluka bo cos smierdzi fura w cabrio z taka kase to cos malo m isie wydaje .. moze jakis walek to jest
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Sprawdzałem vin dostalem od goscia który teraz to auto sprzedaje i faktycznie z vinu wychodzi ze to 325 automat amerykanska wersja rok produkcji 88/9!!! Koleś jak z nim gadałem mówił ze wymieniał niedawno automat na manual bo pompa szczeliła tak mi powiedział, a włascicielem jest od nie dawan, chyba od 4 miesiecy jak dobrze pamiętam.
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Koles powiedziedziła po dłuzszych rozmowach ze kapie na tapicerke w miejscu wlasnie gdzie łaczy sie dach i przednia szyba!! Ale mówi ze jest nie po przecierany materiął i w dobrym stanie jedynie to ze jest przybrudzony Dzis dzwoniłem do Smorawńskiego i taka uszczelka to koszt ponad 460zł Ponoć ma nakrecone ponad 180tys bo licznik jest w milach ale tyle wychodzi po przeliczeniu.
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-10-28, 21:13
jak naprawde chcesz to kupic i numery sie zgadzaja to nawet sie nie namyslaj tylko jedz.ogolnie teraz cabrio na zime spadna ale nie az do 7tys.zl.
zobacz ze taka zwykla 325 na waskiej lampie z gazem i na 17" tyle bedzie kosztowac. a tu masz jeszcze skore i cabrio do lansu
Sprawdz tą uszczelke .. cabrio po dzwonie ma zawsze problemy ze szczelnością .. wystarczy ze byl lekko puknięty i pozamiatane. . moze to uszczelka a moze to wymowka bo auto bite.. oblukaj dokladnie .. bo cos musi byc .. chyba ze macie tam u siebie takie promocje lukajac na foty to furka ładna ja bym qpil ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW