witam wszystkich
mam pytanie czy mozna samemu pod chmurka dostac sie do silniczka krokowego i co najwazniejsze GDZIE ON JEST????????????
tak mi sie wydaje ze powinienem go przeczyscic bo mi lekko faluja obroty
cholercia dzieki za fotke teraz na pewno nie znajde tego gowienka hehehe tak na powaznie to mam 320i 1983r. i rzadko zagladam pod maske(odpukac!) 8)
Go
Wysany: 2004-04-17, 20:09
U mnie silniczek jest zwalony od 2 lat. A jak mi obroty falowaly (juz w dwoch furach) to sie okazalo ze mialem peknieta gume miedzy przeplywomierzem a przepustnica. Zeby zauwazyc pekniecie przewaznie trzeba zdjac gume i ponaginac, pekniecia lubia sie chowac w karbach.
ziggy masz racje ktos mi nawet mówil aby zwrócić na tom uwage. bede na dniach wymieniac filtr powietrza to przy okazji tam zajrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki bardzo
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-06-09, 12:24
Ja tylko wtrące, ze opatentowałem zastosowanie siliokonu termowytrzymałego, jako uszczelniacza połączeń gum w dolocie. Świetnie przywiera do gumy. Można tym uszczelnić przegub gumowy w dolocie. Silikon ten jest czerwony, klasyczny ,rozciągliwy i cholernie szczelny, także nie trzeba kupowac nowego przegubu. 19,90 w OBI Mozan tym uszczelnic dużo innych miejsc/połączeń...