Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-10-27, 23:17
tak tak..tylko ze ostatnio jak wpadlem na czata to gadka byla o...uwaga ! o roslinkach jakie kto choduje
dopiro po parunastu minutach zszedlem na temat roslinek ale tych innych ktore tez mozna chodowac w domu...w cieplej temperaturze
Panowie moze i jest nudno .. ale gadacie jak stare baby .. jest nudno i nie ma co robic .. ale to od nas zalezy jak bedzie to My klubowicze ustalamy reguly prawda od dawien dawna wiadomo ze najlepsze tematy sa o :cenzura: marynie .. wiec moze ktos z operatorow zrobi jakis oddzielny pokoik w ktorym sie bedzie pisalo o wszystkim nie koniecznie zwiazanym z bmw .. bedzie klubowa i rodzinna atmosfera .. albo piszmy barwniej o swoich problemach .. co do czata jest fajne ale jak bedzie np 10 ludzi i kazdy chce cos powiedziec to sie robi lekkie zamieszanie ale tez jestem na maxa za gadka na czacie musimy cos pomyslec w kupie siła pozdro czekam na wasze pomysły poruszenia forum
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Klubowicze... a forumowicze? Nie czuje sie jak Stara Baba:) nai nawet jak młoda, ale jakoś mało sie dzieje... Ciekawe, bo wiem ze nei tylko ja przestalem pisac posty... nie wiem jak Wy ale zauwazylem jak wchodze na forum i pattrze na nie czytane od wczoraj to jest ich polowe mniej niz zwykle. Maili z powidomieniem dostawalem po 20dziennie. wczoraj i dzisiaj po jednym...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-10-28, 11:01
dobrze gada kotsylwester , wodki mu
a MrKrYH_e34 ostatnio chyba ma "zle dni " cos tak jak u bab tylko narzeka i narzeka ,zero jaj i poczucia humoru i tak jakby chcial zostac modem hehe
pozdro
dobrze gada kotsylwester , wodki mu
a MrKrYH_e34 ostatnio chyba ma "zle dni " cos tak jak u bab tylko narzeka i narzeka ,zero jaj i poczucia humoru i tak jakby chcial zostac modem hehe
pozdro
Każdy ma czasem złe dni...
jeśli nie przechodzi mimo starań trzeba wykonać dezynfekcje organizmu (nie menel? ) ja przeprowadzam ją dzisiaj
hehe a JA JUZ MAM WSZYSTKIEGO FULL TYLO ZE MECZYY MNIE MYSL ZE JUTRO O BUDY IDE NIE PRZEZYJE! ALE MASZ RAZCJE STARY JAK BRAK SPRZETU "PODCZAS" TO LIPA. NARA.... zanium napise jeszcze cos glupiego
ja ostatnio nie piszę, bo nie mam po prostu na to czasu.... wychodzę z domu o 6.15 wracam czasem nawet i koło 21.... nawet nie czytam forum... ale nadszedł weekend, więc nadrabiam zaległości...
chłopaki głowy do góry i nie mazać się! przecież chłopaki nie płaczą!