Wysany: 2005-10-25, 17:40 :: JAKA MUZA W KLIPIE ?? ::
elo
Ludzie, jeśli macie jakies sugestie i propozycje odnośnie muzyki w klipie z Tarnowa to poproszę o przesyłanie tych sugestii w formacie pliów *.mp3 na adres: nokerman@tlen.pl
zdaje się na WASZ gust bo ja jakoś ostatnio mam dębowe uszy
pozdro
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
pamietam jak na pocz wakacji sie koko zapowietrzyl jak uslyszal ten utworek ... niby moglby byc .. ale czy nie lepiej np do palenia kapci dac jakis metal jakas mega wymiec na gitarkach PS nie jestem zadnym metalem . .ale wiem ze takie cos z paleniem kapci sie zgrywa ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
popieram krycha, do jarania itp jkakis ostry gitarowy kawalek, a potem mozna zrobic przejscie i cos spokojniejszego przy ujeciach z ogniska itp. Zaraz przeszukam swoj dysk, moze sie cos odpowiedniego znajdzie
dorwalem ostatnio essential mix Masiello, jest kosior, dobrego mixa mozna z niego zlozyc bo trwa 3h a ma motywy spokojne i skoczne Jedyny minus to 250MB wiec musialbym ci go wrzucic na ftp.
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
yo!
Jeżeli Marc van linden to tylko solo a nie z tymi wsiurami z polski mam całe CD z Terminal Clubu jak był na wystepach w Polsce grał solo bez tych dałnów
pozdro
Topless - "nasza muzyka" lub "ciało do ciała", "rzeki przepłynąłem, góry pokonałem lub takie tam"
Mogą być też Fasolki - "Fantazja", jakby co Rafał ma na mp3 ja też...
może być też jakieś czeskie lub ruskie disco....też mam jakby co
Na koniec proponuję Kill'em all Metallica
Szymon Wydra i Carpe Diem tez może być
A może jakiś jazz na przykład Luka van der Year and the Baby Musik Band
Piaf? To francuskie reggae w ogóle się nie nadaje !
To już lepiej mazurek by Rafał Blechacz
yo!
buhahahaha JiM podaj swój email to ci zamówie CD od Galczycha bo juz archiwum niemożna sciagac i gratis ci nagram troche starego The Exploited
pozdro
Iron Maiden jest także bardzo wytwornie i konkretnie wymiatającym zespołem hard metalowo rockowym, który mógłby się nadać do tychże celuffffff
Choć myślę, że Apokaliptyka też nie byłaby zła, Korn ujdzie i będę oczywiscie lobbował TOPLESS
i jeszcze taka piosnka, tekst pamietam ".... jeżeli mówisz, że nie chcesz, to własnie chcesz...i będziesz mieć...." dobre, dobre, choc lepsze to na ucho pannie na tylnym siedzeniu....
Do przejazdu, palenia itp mozna by dac cos z szybszych kawalkow Satrianiego, np "Extremist" albo "Motorcycle driver". Szybkie rockowe instrumentalne kawalki, ale bez nadmiernego ciezaru, nie bedzie razic osob nielubacych taiej muzy. Jak mi sie uda to wysle na malia, bo mi cos dzis siec kuleje.