Wczoraj w godzinach popołudniowych tragiczny wypadek miał nasz klubowy kolega Kostek z mojego miasta .. Znacie kolegę min z sylwestra 2004/2005 cichy spokojny zabawny bez konfliktowy, zawsze pogodny. ok. 3 miesięcy temu byłem z nim kupić BMW e34 2,5 24v .. niestety długo nie cieszył się autem.. w wypadku poniosły śmierć Jego dziewczyna i najprawdopodobniej pasażerka siedząca z tyłu i kierowca audi z którym było zderzenie czołowe ... Nie wiem co i czy w ogóle powinno się pisać cos w tak tragicznych momentach .. Dla mnie kostek nigdy nie będzie obojętny i zawsze będę pamiętał ze był ktoś taki .... szok .....
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
[*] [*] [*]
Pamietam, jak się cieszył z tego samochodu. pamiętam jak siedzial u mnie w domu i pil herbate, jestem w szoku, bo był naprawde wspaniałym chłopakiem
_________________ ... Kobieta Jest Jak BMW - Ładna, Szybka, Droga
Niestety, prawda jest taka ze jestesmy grupa podwyzszonego ryzyka. Wiekszosc z nas to mlodzi kierowcy lubiacy szybka jazde, samochody mamy mocne, prowokujace do wciskania gazu, ale niestety umiejetnosci nie zawsze sa wystarczajace. Wielu z nas mialo juz jakies mniej lub bardziej powazne wypadki, niektorzy tylko szczesciu zawdzieczaja to ze zyja lub nie odniesli wiekszych obrazen. Nie raz pewnie byliscie spoceni bo niewiele brakowalo. Niestety tym razem Kostkowi zabraklo szczescia. Taki post musial sie w koncu pojawic - zginal ktos z "naszych". Mam nadzieje ze niedlugo nie pojawi sie nastepny podobny - przemyslcie to sobie i czasem odpusccie.
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-10-22, 22:32
Bruner ma racje.....
Mamy Beemki....śliczne autka....do tego szybkie....ale nie udowadniajmy na każdym kroku jak bardzo szybkie....
Lepiej jeździć powoli i sie lansować.....
To zdrowsze i dla auta i dla nas.......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
[*][*][*]
wyrazy wspolczucia dla rodziny i bliskich.....
moze........ zbyt wczesnie znalazl alternatywny cel podrozy, ktora niestety czeka kazdego z nas.......................
[*][*][*]
nie wiem co pisac slow mi brak
ale moze kryhu jak bedziesz wiedzial kiedy i gdzie pogrzeb to daj znac - moze kilka osob z klubu sie zjawi, pozegnac kolege
_________________ Artur - Klubowicz
arczi@beemka-klub.pl ; gg:813334 ; skype: arczi_bmw
e30 316i i e30 318i - rozbite
e30 324td i e36 316i - niestety sprzedane
obecnie bez autka