jak dla mnie, to mogą Ci się podpisać nawet na kole zapasowym .... ale nie do końca zrozumiałem co chciałeś przez to powiedzieć (napisać) - możesz wyjaśnić?
pzdr
Tobie Piotruś przydałaby sie naklejka Vadera na tylnej szybie
Albo jakiś rzeźnicki symbol uznania za zasługi np. Topór oblepiony spalona gumą.... 8)
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-10-14, 12:29
no ale po co - co ja niby miałbym z tym toporem robić - czy to taki symbol Killerstwa?
P.S.
kiedyś chodziłem na koncerty VADERA, ale już mi się przejadło, bo poza pierwsze płytą kolesie nic wielkiego nie wnieśli do muzyki.... zupełnie jak Twój post do tematu
no dobra "pasy" juz wiemy gdzie zrobic
a spoilerki dokladki np. zekolitu moze ktos z forum/klubu moze ma mozliwosc zrobienia w dobrej cenie tzn. nie za 1000E
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Ta srebrna E36 to wyrób ziomala z Poznania ale widze, że ten co to kupił nie co jej wygląd zmenił szkoda, że na gorsze mógł zostawic ten przedni zderzak lepiej się kompnował niż ten od ///M
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Yanaki [Usunity]
Wysany: 2005-12-08, 13:33
Jeśli znalazł/znajdzie się ktoś, kto podejmie się wykonania takich pasów, to chętnie skorzystam z oferty...
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-02-06, 16:35
zapomniałem dodać, że chodzi mi o naklejki na przedniej szybie, takie które wykorzystują
charakterystyczne elementy Alpiny... niekoniecznie sam napis...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
a ja mam pytanie bo patrzac na te zdjecie przypomnial mi sie moj stary poczciwy rekinek z `77roku Ta deska wyposazona w suwaki to byla skierowana na konkretny rynek czy do ktoregos tam roku byla produkowana. Pytam bo mialem u siebie takie suwaki i byly opisane po niemiecku...