jeśłi chodiz ci o model to tz. włoskie M3 silnik o poj 2.0 ze względu na podatek, a jeśli chodzi ci o konkretnie to auto to ja nie pomoge 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
duchX [Usunity]
Wysany: 2005-10-11, 21:50
ok thx czyli ten silnik moze miec poj.2,0 ?
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-10-11, 21:55
właśnie tyle powinien mieć, ale ten ma piasty na 4 śruby, więc albo ktoś grzebał przy zawieszeniu, albo co bardziej prawdopodobne - robił swapa
http://www.realoem.com/bm...172&hg=31&fg=10
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2005-10-11, 21:59, w caoci zmieniany 1 raz
wedlog mnie jak na ten przebieg ma strasznie wytarte fotele ktore wygladaja gorzej niz umnie po 280 000 km . Wedlóg mnie przebieg przez te fotele jest juz podejrzany ale nie chce siac paranoji
_________________ BMW 520 e28 1984
w związku z powyższym, gdybym właśnie szukał auta, to już bym miał je obejrzane, bo cena wydaje się dość atrakcyjna - nawet jeśli potrzebuje włożenie kilku groszy do ideału
Pioter rysunek może być uproszczony, zobacz jeszcze na dół w tabelkę na ilość śrub jakie trzeba dokupić lub coś w tym stylu... Jak napisałem może to "zwykły" szczep
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-10-12, 14:25
Karlo napisa/a:
wedlog mnie jak na ten przebieg ma strasznie wytarte fotele ktore wygladaja gorzej niz umnie po 280 000 km . Wedlóg mnie przebieg przez te fotele jest juz podejrzany ale nie chce siac paranoji
wyjechane fotele - w tym roczniku to mogą być już zmieniane ileś razy...
trzeba obejrzeć całą resztę żeby coś móc sądzić o tym aucie
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pewnie, ze brać tylko musi byc wszystko oki ze silnikiem bo wiadomo, że klamotów brak lub nowe i płacimy krocie!!!
Sam bym to kupił w końcu masa 50 na 50 i prawie 200PS wiadomo nie będzie to 6 garów w rzędzie no ale...
Co bym od razu zmienił to zawieche od COMPAKTA, żeby można było jakieś dobre fele wsadzić no i heble poprawić!!!
Tak chciałbym wiedzieć jak to jeżdzi najlepiej w porównaniu z 2,5l???!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!