BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Lans Squad vs. Lans Killer
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2005-10-11, 10:19   

I love you Darth Vader :D słyszałem, że z Twojej fury, kiedy nikt nie widzi dobiega "Axel F." oraz najnowszy "Popcorn" Mojego, czyli Crazy Frog autorstwa :twisted:

Z Twoim imagem bliżej Ci do Lans Killera :!: :lol: :wink: Nie chciałbyś zostać moim nadwornym killerem ? Kusząca propozycja :idea: Zapewniam łupy :D

Wczorajszy wypad na killowanie Lansiarzy:

Pod Apteką w Otwocku stoi siakies nieznane E30 na polerowanych szprychach, niby nie lans, ale środku napchane 4 kolesi - wyraźnie lansowali swoje kółka pod apteką na kresach. Ja z Rafałem jadąc z siłowni, gdzie pompowaliśmy muskuły do killowania doszliśmy do wniosku, że trzeba ich skillować psychicznie chociaż. Najpierw przejechalismy spokojnie, nastepnie zawrócilismy i wykonalismy przed nimi kilka baletowych kółek w miejscu dzieki zeszperowanej Rafałowej 320tce :D Miny kolesi były nietęgie - widziałem w ich oczach - "Wow, to lepsze niz te nasze polerowane felgi, On tam ma chyba silnik z 7 litrów...., wow" ... i pojechalismy zostawiając ich psychicznie i lansowo skillowanych :lol:

Baur 

Doczy: 05 Lip 2004
Skd: Warszawa
Wysany: 2005-10-11, 10:26   

Kolesie zrobili wow !! !! :shock: Ledwo lato się skończyło a już chłopaki stalówki z zimówkami założyli !! ! :lol:

"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-10-11, 10:30   

killujesz lansując

gdy my propagujemy, ty wypleniasz
ale używasz naszej broni, bo własnej nie potrafisz stworzyć

Lans Killer jest jak pasożyt, który zmierza do zabójstwa własnego żywiciela, a tym samym i siebie - kwintesencja destrukcji

dlatego właśnie nawołuję wszystkich sympatyków CFS do pozbycia się swojego niewygodnego lidera i przyłaczenie się do jedynej słusznej sprawy, której wyrazicielem jest LANS SQUAD

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 10:32   

Tak wyglądają nasze kółeczka I I gwoli ścisłości. A te bębny są i tak sto razy bardziej skuteczne niż te wasze tarcze grobości bibułki i klocki pamietajace wybór Wałęsy na prezydenta :lol:

a słyszałem też o przerostach formy nad treścią

silniki 1.cośtamcos tam i koła dwieście ileś ileś.

Ale kolein przecież w Polsce nie ma , bo po co. Wszystkie wyemigrowały na zimę z Tirami na zachód :lol:

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2005-10-11, 10:35   

Dzisiaj święto i mój Baur zobaczy trochę słoneczka:)

Ja jestem KotSquad. Chodzę własnymi ścieżkami:D

Baur 

Wysany: 2005-10-11, 10:39   

:D Aha, jeśli chodzi o te polerowane szprychy, ze to taki lans, to juz wiem na czym polega nie lans ! Jadąc do pracy obok mnie jechał czarny Touring w stylu nie lansu według crazy frog squad - felgi 14stki blaszane, zapuszczone, zapadnięte, z tyłu widok makabryczny, światła białe, jak błędne oczy, zawieszenie cross country, szyby białe, dokładki z przodu zero, halogenów brak, zaślepek brak, hak holowniczy - oryginalny !! ! Jak pomyślałem że tez jeżdze Touringiem e30... tak mi się głupio zrobiło - - co ja zrobiłem ze swoim autem !! !!!! :shock: Wstyd mi.... :oops:

"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 10:42   

Pioter_W napisa/a:
killujesz lansując

gdy my propagujemy, ty wypleniasz
ale używasz naszej broni, bo własnej nie potrafisz stworzyć

Lans Killer jest jak pasożyt, który zmierza do zabójstwa własnego żywiciela, a tym samym i siebie - kwintesencja destrukcji

dlatego właśnie nawołuję wszystkich sympatyków CFS do pozbycia się swojego niewygodnego lidera i przyłaczenie się do jedynej słusznej sprawy, której wyrazicielem jest LANS SQUAD

Brak kontrargumentów merytorycznych. Można powiedzieć, że lansuję killowanie lanserów, szczególnie lubię takich, którzy myślą, ze mają niewidomoco odpicowane, 17 czipów, wtryski z Lambordżini, zawieszenie od Helmuta najlepszejsze na świecie, filtr ze sklepu hydraulicznego i koła od Ursusa(ale z rantem :D ) a tu ich taki szaraczek killuje..... W takim zwykłym aucie z bębnami...buuuuuuuuuuuuuuuu :lol: 8)

Biały
[Usunity]

Wysany: 2005-10-11, 10:45   

Ten temat chyba za bardzo do niczego nie dąży. Pierwsze 10 stron może było ciekawe ale teraz to juz powtarzanie argumetów. Wiadomo, że Lans jest lepszy więc proponuje zamknąć temat. A Ci co nie lubią lansować niech kupią Poloneza :D

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2005-10-11, 10:49   

a ja tak patrze i ni w zab nie kumam :shock:
oso chozi :?:

to moze ja poprostu sobie tylko tu bede zagladal bez zadnego składu :P

w klasycznym BMW (mowie o wyglądzie) :D
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 10:50   

Biały, to włącz lepiej Jetix albo Cartoon Network - tam sa naprawde ciekawe rzeczy :lol: o 19tej na jedynce też się wiele dzieje :lol:
Ostatnio zmieniony przez Łukasz 2005-10-11, 10:55, w caoci zmieniany 1 raz  

Baur 

Wysany: 2005-10-11, 10:54   

Ha ha :D Klocki pamiętają wybór Tuska, a tarcze moze i wybór kwacha na drugą kadencje, nie mówie że nie :) Forma a treść ?

Wiesz, jak ktoś nie ma kompleksów za kierownicą ( i nie tylko, co sam napisałes apropo zależności męskości i pojemności silnika) to i 1.8 coś pokaże.

Lepsze 136 koni z nowej technologi na 16stkach z LANS SQUADU niż przebrzmiała legenda 190 koni pamiętających stan wojenny na kołach typu każde z innej parafi i nowych szczękach z fsm :lol: A największy lans to napis na deklu 8)

Ostatnio zmieniony przez Baur 2005-10-11, 11:00, w caoci zmieniany 1 raz  

KotSylwester 

Wysany: 2005-10-11, 10:59   

Biały, co za wypowiedź, widziałem Twoją kandydaturę na moda , widzę że kampania rozpoczęta :)

Biały
[Usunity]

Wysany: 2005-10-11, 11:00   

Łukasz jeżeli chodzi o carton network to rzeczywiście czasami lubie obejrzeć i wcale się z tego nie wstydze ani nie czuje się jak dziecko. Poprostu czasami lubie. Tyle. Co do TVP1 o 19 to smerfy czasami też oglądam :lol:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 11:07   

Baur przeciez Ty masz kompleks Baura, nie wypieraj się :lol:

Taki Beemkowy Roman Giertych :wink: "walczmy, walczmy, on mi nie pasuje, trzeba go zniszczyć i jego wizje także"

Bo Auto Ustępuje Rozsądkowi :lol:

A moje stare, ale jare :D

Baur 

Wysany: 2005-10-11, 11:22   

Znowu będziesz sie skarżył czy kobieta będzie Cię bronić, i Crazy Frog Squadu ? :lol:

Pewnie mam jakieś kompleksy, jak każdy, ale Ty mnie z nich wszystkich skutecznie leczysz !! ! :lol:

Z tym zniszczeniem i prześladowaniem to masz jakąś manie prześladowczą ! Ktoś tępi Żaby w Otwocku ?? ? :)

Zresztą wiesz że która krowa ryczy to mało mleka daje !! ! ( po to wysokie zawieszenia :? ) A Leperiady nawet Giertych nie przebije.

I tak gustowne beemeczki z LANS SQUADu wygrają :D

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 11:31   

Ja manii przesladowczej? absolutnie. To ty ze swoim ślepym uporem masz zadatki na świetnego polityka LPRu. :lol:

Co to za lansiarz co mu całe auto trzeszczy na byle nierównosci? :lol:
A tak właśnie jest w wypadku Lans Squadu i czołowego ich orędownika, czyli Mr. B :wink:

Kozak z Lans Squadu powinien sobie zamiast felg szperę kupić, a nie palić kapcia na jedno koło wciąż :lol: A to przesławne zawieszenie już się nadaje na sprężynki do długopisów :lol:

Biały
[Usunity]

Wysany: 2005-10-11, 11:34   

Widze, że wojna Lans Squad kontra Lans Killer zmieniła się na Łukasz i Baur co według mnie nie jest zdrową sytuacją. Mimo, że temat jest traktowany z przymróżeniem oka to chyba troszke zaczynacie przeginać.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 11:38   

Biały w tym temacie kampanii na moda sobie nie zrobisz :lol:

A co ja poradzę, jak ja jestem samotny jako Lans Killer, a Baur jest najzacieklejszym przeciwnikiem moich postulatów :wink: ? Widocznie tak musi być, każda partia ma swojego lidera. W Lans Squadzie jest to najpewniej Mr. Baur . 8)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-10-11, 11:40   

a w którą stronę?
prowokujesz Biały

Baur 

Wysany: 2005-10-11, 11:41   

Ha ha ha ha !! !! :lol: Oj kulturalny panie Lepper Frog, żebyś Ty tak jechał Hartge po asfalcie jak mnie i innym :D osobiście, to byś wiedział że bez szpery kapcia sie na dwa kółka pali, ze i Tobie autko zatrzeszczy, i że spręzynki w rok sie nie zuzywają oraz wiele rzeczy których klawiaturką nie wyczujesz. Kompleksy to Ty chyba jednak masz wciąż przyczepiając się i do felg, i do wszystkiego po kolei... Tym się różnimy, bo ja taki nie jestem i smutnych lecz prawdziwych rzeczy o Twoim aucie nie piszę, choć miałbym co :wink: Trzeba umieć zachować dystans Panie Kulturalny Już niedługo zdejmę na zime te rażące w oczy 16stki, założe stal 14 i świat bedzie dla Ciebie piękniejszy :) Wszystkie lans beemki na stali !! ! :wink: Trochę luzzzzzu chłopaku !! ! To tylko samochody, to tylko forum, internet, będzie dobrze !! ! Mimo wszystko pozdro !! !!

Żeby nie było, ja pisałem tylko o aucie, ale Łukasz nie wytrzymuje i zaczyna wchodzić na sprawy i cechy osobiste. Mam prawo do obrony. Choć juz mi się nie chce... :) [/b]

Ostatnio zmieniony przez Baur 2005-10-11, 11:56, w caoci zmieniany 2 razy  

KotSylwester 

Wysany: 2005-10-11, 11:41   

e tam Chłopaki są jak Bolek i Lola tylko że wspólnej Toli nie mają. Tak naprawdę tu chodzi o to że jeden drugiego popiera i wmawia reszcie jakie mają świetne fury a Łukasz ma wartburgera a Baur malucha, a mit się stworzył że beemki mają. Wiem bo na stacji ich widuję jak uno tankuje....

Biały
[Usunity]

Wysany: 2005-10-11, 11:46   

Łukasz napisa/a:
Biały w tym temacie kampanii na moda sobie nie zrobisz :lol:

Właście to nie ma być kampania bo uważam, że jest dużo osób które o wiele bardziej nadają się na to stanowisko poza tym po tym co się tu ostatnio wyrabia temat "ostrżeżenie" i wypowiedzi modów i admina troche chłodniej podchodze do forum i jakoś z mniejszym zapałem tu zaglądam. :cry:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 13:38   

Ja się swojego auta czyli Lans Killera :wink: nie mogę wstydzić w tym momencie, mogłem się wstydzić kiedy świeżo wyjechało z warszatu, bo jak sam wiesz Marcinie nie wszystko grało tak jak potrzeba, wiele zostało zrobione do tej chwili, ale nic co chciałbym ukrywać, nic, o czym nie powiem ewentualnemu przyszłemu kupcowi dajmy na to (jesli kiedys sie taki trafi). Nie mam nic do ukrycia, bo mało kto tak dba o auto jak ja.

No rzeczywiscie Lanserzy, niedługo przyjdzie przywdziać stalowe kóleczka i wtedy nie będzie juz tak pięknie :wink: ( a swoją drogą jak tamtego roku zmieniałem opony z kołami na zimę to samochód nagle kompletnie zmienił image, straszne to szczerze mówiąc jest to wyglądanie na np. moich 14tkach....takie wąziutkie sie wydają :( )

Ale fakt to tylko samochody, czy tylno, czy przednionapędowe, to tylko auta. Mimo wszystko myslę, że pod dyskoteka w Wildze na ten przykład, czy w Puławach w lansie pokonać mogłaby E30tkę jakaś byle lśniąca Calibra :wink:
E30 jest dla konesera, oczywiscie może byc wypasione i zwracać uwagę, ale ciężko jest nie przesadzić, ciężko jest znaleźć złoty środek. Kuszą srebrne gałki, kuszą małe sportowe, czerwone kierownice, kuszą dystanse i niskie zawieszenia, które często sprawiaja, że auto po krótkim czasie wyglada własnie tak / \......
Na przykład jest niebrzydka E30, niska, czerwona na Targówku, z ładną dużą felgą, czysta, ładny lakier, ale z tyłu wygląda - własnie jak spojrzeć na koła jak jakiś stary parch.....

Ja jestem zwolennikiem umiaru, harmonii i równowagi juz tak serio mówiąc, nie jestem za bardzo za sportowymi zawieszeniami, bo jak już pisałem nie raz - polskie drogi wystawiaja na ciężka próbę taki samochód, oczywiscie może to jako tako wyglądać, ale często zakładane jest dla samego lansu, niepotrzebnie w samochodach, które ani na zawodach, ani po torach nie jeżdżą i po co ?
Jest kilku takich pajaców w Otwocku co w swoich autach maja wszystko łacznie z ringami i innymi duperelami, jednemu wcisnąłem kiedyś cięte nożycami sprężyny(które ktoś mi k..przysłał jako sportowe :wink: - stare czasy) i teraz jeździ zadowolony, staje w jednym miejscu, czasem sam i nic - najgorsza odmiana lansu :lol:
Kusi wyglad wypasiony, który często nie idzie w parze ze stanem technicznym i to mnie chyba najbardziej jako tzw. Lans Killera razi...
Pozdro600

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2005-10-11, 13:43   

Pewnie, że jestem z LANS SQUADU i prawie cała WLKP za mną stoi !! !!!!!!!!!! Także URBI MENEL PIOTREK i inni nie martwcie sie...
A z Łukasza wypowiedzi to nie moge :P
Jego pseudo HARTGE to tak :cenzura: pewnie, że nie wiem ale chyba poczciwa E36 ///M chyba nie ma szans: na prostej, na zakretach, drifting ITP
A wiadomo jakie jest zawieszenie i hamulce w E30 buhehehehehe-śmiech konia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podejrzewam, że ta niby HARTGE ma takie same osiągi jak seryjna nie dłubana 325i.
I pisanie, ze spojlery i felgi to wiocha powala z nóg!!!
Wiocha to jest wsadzanie silnika ( tak mocnego jak ty tu piszesz na tym forum ) i nie zrobienie odpowiedniej zawiechy i hebli to jest dopiero WIOCHA!!!!!
Daje sobie głowie uciąć, ze bedzie wielu tu takich co sie podpisza podemną?!
No to na tyle.
SERDECZNE POZDROWIENIA Z WLKP ZE STOLCY GERMAN STYLE LANS SQUAD

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-11, 13:45   

Najbardziej wieśniackie - zapomniałem jeszcze - są postawione na sztorc wycieraczki :!:

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: