No to jak to jest ze dwóch moderatorów udziela sie w dyskusji na dany temat nie widząc w nim niczego złego a trzeci mod (Mira) wpada i zamyka? Tego nie rozumiem? Moze Marcin albo Michał znają jakieś powody? Przeciez tam nie było nic złego!
Mira ja ci juz kiedys pisalem, ze lepiej pewnym tematom dac umrzec smiercia naturalna zamiast zamykac i robic burze. Tak bylo z tematem Gole baby. Przestal nas bawic i zapomnielismy, tak samo bedzie z tym.
Wystarczy dac sie luzdiom wygadac i jest spokoj na forum.
gadka szmatka a sprawozdania z Tarnowa jak nie było tak nie ma
Mirka jak znajdziesz chwilkę czasu to wyskrob cos fajnego szkoda ze czesciej nie mozemy sie spotykać bo było super
Apropos Tarnowa, Jakie postanowienie po tarnowie? Bo wody w rzece już upłynęło parę kropel, od kiedy wróciliście, a miałaby byc narada i postanowienia. No chyba że ustalenia są tylko do klubu a nie do forum.
Noker ale to było smieszne nawet Twoje dziewczynki się smieją
Chodziło mi ze szkoda iz częsciej nie widujemy się na Takich ZLOTACH w całym gronie!!!! jak dla mnie to mógłby byc taki zlot raz na miesiąc.
No to jak to jest ze dwóch moderatorów udziela sie w dyskusji na dany temat nie widząc w nim niczego złego a trzeci mod (Mira) wpada i zamyka? Tego nie rozumiem? Moze Marcin albo Michał znają jakieś powody? Przeciez tam nie było nic złego!
a jednak długo nie pociągnął....
ehhhh trza było zamknąć..... nieładnie chłopaki
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
a jednak długo nie pociągnął....
ehhhh trza było zamknąć..... nieładnie chłopaki
Taraz przyznaje ze popełniłem błąd walcząc o ten Topic , poprostu wierzyłem w niektóre osoby ale sie przeliczyłem.Przepraszam
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-10-11, 18:28
i dziekuje bardzo! przepraszam ,ze wam go otworzyłam ponownie wiecej sie nie ugne nawet dla osoby , która mnie oto prosiła
Miruska
i dziekuje bardzo! przepraszam ,ze wam go otworzyłam ponownie wiecej sie nie ugne nawet dla osoby , która mnie oto prosiła
Miruska
hmmm....
czyżby kobieca intuicja?
ps. żebyś wiedzial.
Miruska
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-10-11, 18:39
hmmm ..a ja uważam, że zamykanie tematu po raz pierwszy nie było dobre, to że się temat pozmieniał, to inna sprawa, ale nawet w tym przypadku wydaje mi się, że jego zamknięcie nic nie dało .... bo właśnie zdechł
tak to już jest z nami chłopakami, że się czasem potniemy, ale nadal się lubimy .... a najlepiej jest stać z boku, a potem krytykować i grzmieć "a nie mówiłem"
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-10-11, 22:24
no i chyba wszyscy przyznaja ze temat byl zaje...fajny.o to chodzi czasami na off topicu. no...do czasu jak Lukasz nie zaczal odgrywac maczos z otwocka ...i ze niby ma racje i itd jak powinny wygladc e30tki na swiecie.jak by tak wygladaly to poszly by w zapomniane jak poszly np.ople ascony,porsche 924, suzuki swiwt itd i inne badziewia do ktorych mozna cos dolozyc ale po co?
pzdr