Piotrek twoja lista referencji do G-styl jest sztywna czy są jakieś odstępstwa,np.mam gril bez nerki i co?East german styl?
Melis,po avatarku to bym powiedział Frankenstein Squad
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Np. na tym, że chyba zapisuje się do G-STYL SQUAD-u
no to juz masz plusa werbuj następnych bo wróg(crazy frog) nie spi
aha zeby wejsc do naszego SQUADu musisz przedstawić następujące dokumenty:
faktura na sportowe amory
faktura na spręzyny conajmniej -80,-60 obnizające auto
faktura na felgi co najmniej 9x16
faktura na opony rozmiar conajmniej 215
faktura na czarną nerkę
faktura na black helle(bosch)
podanie, prosbę o przyjęcie i juz jestes z nami
dzisiaj , jutro na zawsze G-STYL SQUAD*
*grupa LANS SQUAD
Pfi, z tego wynika że trzeba być strasznie bogatym żeby wejść do Lans Squadu. A żeby wejść do Crazy Frog wystarczy 30 zeta (20 na nowiutkie gogle w sklepie dla spawaczy i 10 na używany hełm na szrocie ze starymi komarami, ogarami i innymi dwukołowymi wynalazkami).
Lans Killer Crazy Frog Squad w liczbie członków Dwóch ogłasza wieczną wojnę na terenie Księstwa Beemkowskiego z Zakonem Lansiarzy telepiących swoje kaprawe, czarniawe oczy tyłkiem po zagonach asfaltu. Jakimże popsutymi osobnikami muszą być Ci Pobłądzeni, aby malować swoje wozy bojowe w różnych naturalnie kapiących srebrem miejscach na czarno, jakże ślepi muszą być, aby czernić lampy smołą, jak bardzo zbłądzili, że myślą tylko o elementach swoich Wozów zwanymi felgami (fujjj, jakie okropne słowo...), jak wielkie sa ich kompleksy, że chcą mieć wszystko większe (czyżby cos innego mieli mniejsze ).
Nastał czas zawieruchy wojennej, niejeden grill czarny spadnie, niejedna rzędowa "szóstka" zajęczy lękliwie, gdy nasz Najświętszy Zakon pójdzie w bój. Wierzę jednak, że nawrócą się Ci biedni chudopachołkowie i odnajdą swoją drogę, zebyśmy nie musieli ich okładać naszymi walecznymi wałami napędowymi. Niech snią im się po nocach nasze ryki, nasze Groźne spojrzenie zza szalonych okularów i niech wiedzą, że wszystkie ich żałosne argumenty odbiją sie głucho o nasze waleczne kaski.
Niech żyje LANS KILLER CRAZY FROG SQUAD!!!! HURRRRAA!!! DO BOJU!!!!!
Hehheheh widze, ze dobrze wybralem bo ani Lukasz ani cala ekipa Lans Squad nie chce ze mna wojowac.
Przystan dla klasykow czyli BMW Classic Squad musi byc wolna od zawieruch bo nam to na auta szkodzi
do najlepszego squadu, razacego swym blaskiem po horyzont naleza oto dzielni RYCERZE LANSU stawiajacy sobie za cel dzielne obnizanie swojego rumaka nie zwazajac na wyrastajace przeszkody (czyt. studzienki ) przystrajanie oczu swych bestii w bojowa czern i przywdziewanie coraz to wiekszych ... kol. ble ble ble
Urbi
Menel
Piotrek
Baur
--==maly==--
Gasper
Korzuch
Biały
Paweł E30
Pioter_W
Chris
jinos
Jacek K. E30 325i
cinek_sw
yyyyy i kto jeszcze bo wylecialo mi z glowy ?
8) 8) 8)
Ostatnio zmieniony przez urbi 2005-10-11, 00:00, w caoci zmieniany 1 raz
wstawiasz Łukasz swoje nawiedzone gadki jakbyś się nałykał szaleju, albo nawdychał kurzu werując strae księgi - CFS żyje przeszłością i żądzą ochrony stanu nabytego (garbate drogi, wystające studzienki i brakl dostatecznie oświetlonych ulic), ale wiedz o uczony kollego, że czasy Twojego zakunu, choć jeszcze nie nastały, a już muszą ulec zapomnieniu, bo nawet przy nie-zawrotnych prędkościach z jakimi lansuje się LANS SQUAD nikt nie zamierza czekać, aż Wasze skostniałe poglądy ulegną weryfikacji i odnajdą się w dzisiejszych czasach - próba odgrzebania wartości, które już za czasu ich powstania były przestarzałe przywodzi mi na myśl próbę odrestaurowania poloneza caro - powodzenia
Piotrze niewierny Husyto, nie mieści się w Twojej główce, że postulaty Lans Squadu przynoszą ogólnej opinii beemkowiczów same szkody . Tak jak nam jako Lans Killerom Crazy Frog Squadowi bliżej do Classic Squadu tak Wam bliżej do DRES SQUADU!
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-10-11, 09:38
widzę, że czerpiesz garściami z kampanii prezydenckiej i próbujesz przekonać do siebie nawet wrogie obozy.
twierdząc, że Wasze poglądy są mocno zbliżone - opamiętaj się w wygłaszaniu swoich obrazoburczych tez i spłaszczaniu pojęcia lansu, który próbujesz zrównać z dresiarstwem - nic bardziej mylnego - właśnie dlatego odróżniamy się od DRESS SQUADU by nie propagować jednej tylko drogi lansu.... ale i nie odcinamy się od nikogo - każdy, kto zaproponuje lans na dostatecznym poziomie może do LS należeć
BTW nie ma to jak lansowanie stylu klasycznego, więc próby zawłaszczenia sobie grona z CS jest z Twojej strony niegodziwością i dowodem na skostniałe przekonania - pozwól, by każdy decydował za siebie i odnalazł swoją własną drogę zmierzającą w jedynie słusznym kierunku - dośc już rewolucji na tym forum.
nawet nazwa LansKiller nawołuje do agresji, więc nie odżegnuj się od dresiarstwa
Dudniące, umcykające, ciągnące brzuchy po ziemi Beemki z za dużymi lub odfestynionymi kołami ( widok z tyłu na Wasze auta / \ ) oto definicja Lansu.
Choć był juz tu jeden wichrzyciel, który twierdził, że koła nie moga być
I I, że / \ jest naturalne. Zapomniał dodać, że dla Lans Festyn Paraliż Squadu tak jak najbardziej
Ja myślę że kogoś tu zastraszył Ojciec prowadzący...
Kurka dopiero nadrobiłem zaległości to odpisuje....
Bruner - nie o cIebie chodziło już napisałem w innym temacie.
Paweł e30 prześmiewco, podobno O-Borą teraz pomykasz jako drugie autko:P Chociaż widziaełem Lans Twój pod McD w niedziele - typowy Lans Squad, powolutku podjechał nie wjechał w miejsce parkingowe tylko stał żeby każdy red hella tylne zobaczył :D:D:D:D:D
Biały - jak kupisz e23 to będzie ciężko bo to i Lans i O-G-Styl
A ja:
Crazy Frog (za facjatę uhahaną)
German (w koncu niemiecka becia)
Lans ( zawsze piękna , czysta, wypolerowana, powoli po
centrum się rozglądam)
Killer (mogę jeździć po studzienkach)
Classic (bez zmiann)
Widok z tyłu na koła pażdzierzy z crazy frog squad-u
\ /
Jakie to oryginały jak mają serca wyprute, zmienione, wielkie, zakłamane a przy tym hamulce bębnowe - zwą się ORI - i podlizują prawdziwemu classic squadowi, choć tylko udają takowych.. fałsz z nich bije !!!
Radek !! Okrerśl się ! Daj się zaszufladkować ! Jak cos jest do wszystkiego to jest do... Ja Cię znam, lanserska dusza właściciela naznacza Twojego Baura
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2005-10-11, 10:20, w caoci zmieniany 1 raz