witam! na tym lusterku srodkowym czyli wewnatrz autka mam jakies dwa pokretla i dwa wlaczniki po co to jest? probowalem przelaczac i przekrecac ale nie wiem rzadnego rzultatu..
Dwa pokrętła i dwa przyciski Jesteśw stanie pstryknąć fotke i posłać na maila Bo niemogę sobie tego jakoś wyobrazić Niewiem może ktoś będzie wiedział o co biega...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
no bede mogl jutro dam bo dzis juz ciemno i nei wyjdzioe dobra! dwa takie male przelaczniki dwa i dwa takie pokretelka pojecia nei wiem co to ma byc i po co!
kiedys cos takiego widzialem ! z tego co mi wiadomo sluzylo do samoczynnego przyciemniania sie lusterka pod wplywem swiatla czy cos takiego ... ale glowy nie dam
pzdr
hmm.. wiesz Urbi, no pod lusterkiem jest taki języczek którym się przestawia lusterko jak w nocy oślepia Cię jadący z tyłu. Ale tu chodzi o jakieś jeszcze pokrętła...
te pokretła to tak naprawde 2 światełka a te przyciski je włączaja gdy kręcisz kulkiem zmieniasz miejsce w kture skupiona jest wiązka światla,jerzli nie działa to prawdopodobnie przepaliły sie rzarówki
Go
Wysany: 2004-06-03, 21:50
drack chyba masz racje! bede musial jutro przyatrzec sie dokaldniej ale to bedzie chyba to dzieki
te pokretła to tak naprawde 2 światełka a te przyciski je włączaja gdy kręcisz kulkiem zmieniasz miejsce w kture skupiona jest wiązka światla,jerzli nie działa to prawdopodobnie przepaliły sie rzarówki
O kogucie... to takie bajery też były Drack, masz to u siebie, z chcęcią bym się z tym zapoznał
a mozna jasniej ? po konsultacjach stwierdzam ze opis jest troszku niezrozumialy sory za łopatoogiczne podejscie do spary ale nie rozumiem tego
Wysany: 2004-06-03, 23:08
Witam ja mam coś takiego i są to u mnie lampki do czytania mapy !!
I ja to potwierdzam tez mam w swoim bolidzie ten magiczny przedmiot.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Anonymous Go
Wysany: 2004-06-04, 17:38
ja tez w swojej poprzedniej basce to mialem to jest chyba wtedy jak autko jest oryginalnie w m-techniku tak bynajmniej zauwarzylem