BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Nagrody administratora rozdane czyli bany 2006 :)
Autor Wiadomo
MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-10-10, 19:35   

ja jestem za banami :twisted: jesli ktos pisze duzo i maxymalnie nie na temat to widocznie zasluguje .. a ban na jakis czas wiele daje do myslenia osobie ktora go dostaje !! a jesli ta osoba go dostala to sprowokowala kogos swoja bezmyslnoscia !! !! wiec jakby sukces osiagniety .. ja tez nei raz dostalemi wiele sie nauczylem heheh PS. niby forum BMW ale na maxa sie odbiega od tego tematu .. nie mowie ze zwsze ale czasem niektore tematy sa tak bezmysle ze zal mi czlowieka ktory go zapodaje... pozdrawiam tych bezmyslnych hehehe

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2005-10-10, 19:41   

Bruner co Ty nie o Tobie mowa!!! Nibyt czemu o Tobie??? Ty jesteś modem nie adminem a mi chodzi o ADMINA. Absolutnie nie chodziło o CIebie!!!! PEACE BRUNIO!!!!

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-10-10, 19:51   

do MrKrYH_e34 : sadze ze forum techniczne jest miejscem gdzie bzdetow nie powinno sie wypisywac ale offtopic? sam podpis mowi o sobie.czasami troche glupoty nie zaszkodzi.ktos kiedys wspomnial ze nie tylko forum polega na " pomozcie...bo zepsul mi sie samochod" ale czasami na takich tematach jak lans & killer czy jak kiedys zalozylem o spirycie :lol:
PEACE...i wiecej poczucia humoru.zycie nie musi byc takie szare 8)

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2005-10-10, 19:54   

MrKrYH_e34 napisa/a:
ja jestem za banami :twisted: jesli ktos pisze duzo i maxymalnie nie na temat to widocznie zasluguje .. a ban na jakis czas wiele daje do myslenia osobie ktora go dostaje !! a jesli ta osoba go dostala to sprowokowala kogos swoja bezmyslnoscia !! !! wiec jakby sukces osiagniety .. ja tez nei raz dostalemi wiele sie nauczylem heheh PS. niby forum BMW ale na maxa sie odbiega od tego tematu .. nie mowie ze zwsze ale czasem niektore tematy sa tak bezmysle ze zal mi czlowieka ktory go zapodaje... pozdrawiam tych bezmyslnych hehehe

Mr.KrYH nie zgadzam się z Tobą!

Z całym szacunkiem dla Ciebie i wiesz ze Cię lubię Przemek ale karać za gadulstwo banem nawet jesli nie jest na temat? Łukasz juz dzisiaj napisał ze to jest forum ale nie musimy non stop gadac o BMW! i tutaj go popieram.Czy na zlotach tez gadamy tylko o BMW?? nie! piepszymy na wszystkie tematy....

Przypomnij sobie zebranie i reakcje Mcinka na Twoje gadulstwo :D
upominał Cię tyle razy a Ty dalej to samo no i ??
Bana nie dostałeś :D :D :D

Mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazisz za ten przykład bo nie mam do Ciebie absolutnie nic i nie jest to atak na Twoją przesympatyczną osobę :D

MrKrYH_e34
*cmoknij mnie w pupcie* -Ci co byli w Tarnowie wiedzą o co chodzi :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku