Czyżby pewinen gentelmen z którym spędzała miło czas w Tarnowie aż tak zawrócił jej w głowie? ze zapomniała o naszym forum??Od zlotu w Tarnowie nie zauważyłem sladów jej aktywności ani na forum ani na gg Mira where are you???? Tęsknimy!!!!!Gdzie relacja z Tarnowa w Twoim wydaniu?????
Czy ktoś wie co się dzieje z naszą maskotką z Gdyni?
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-10-08, 22:06
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-10-08, 22:17
jestem.....misie kochane...poprostu musze duzo rzeczy poukladac od nowa:)....ale jestem i widze co piszecie relacja bedzie a dzisaj mam mamy urodzinki i jestem dla niej...no musicie mi wybaczyc .....obiecuje ze od wtorku bede Miruska ta zla:) bede kasowac i usuwac:) ale jestem ciagle......ogarniam wszystko, poprostu nie pisze, bo ost. zarzucono mi ze jestem zbyt zła:) hahahhaha a w toku mam prace mgr do ukonczenia z logistyki i troche to jednak czasu zajmuje......calusy
ps. poza tym dyplomy zrobilam ja(korzuch drukowal-dzieki mu za to wielkie) puchary ja( moi chlopcy z gdyni zorbili), pomimo ze nie pisze dbam o was.... :)zawsze
Miruska
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-10-09, 20:02
"...cegłówkach" ?
Autobahnem mam jakieś 20min...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-10-10, 00:48
....a wracając do tematu - Mira wpada po dłuższym czasie nieobecności i bez jakiegoś siemacie co robiliście jak mnie nie było zamyka nam bez żadnego ostrzeżenia czy wyjaśnienia najbardziej oblegany temat, mieszając nas jednocześnie z błotkiem i czyniąc bezzasadne zarzuty, po czym znowu znika
dziękujemy Ci Mirusieczko, że nam robisz taka frajdę swoją obecnością na forum - wpadaj częściej
....a wracając do tematu - Mira wpada po dłuższym czasie nieobecności i bez jakiegoś siemacie co robiliście jak mnie nie było zamyka nam bez żadnego ostrzeżenia czy wyjaśnienia najbardziej oblegany temat, mieszając nas jednocześnie z błotkiem i czyniąc bezzasadne zarzuty, po czym znowu znika
Popieram cie Piotrek w calej rozciaglosci. Pojecia nie mam czemu Mira ten temat zamknela, znowu nadgorliwosc??? Swietnie sie bawilismy w tym temacie i nagle ZONK, ciach i zamniete.
Jeżeli funkcia moderatora ogranicza się do pojawienia się po niewiadomo jakim czasie i zamkniecia pierwszego z brzegu i zarazem najbardziej zabawnego i odwiedzanego tamatu to ja przepraszam. Nie sądzisz Miruś, ze działanie to było niepoważne w stosunku do tak powaznego zagadnienia? Zdecydowana wiekszość na forum jest niezadowolona z Twojej decyzji jeśli oczywiscie cokolwiek to dla Ciebie znaczy.
Pozdrawiam
Jeżeli moderator nie ma czasu na forum, to przecież chyba może być dwóch moderatorów, czy nie mam racji?
Jak obecny moderator znajdzie więcej czasu to przecież też po moduje, prawda? A tak ja będzie dwóch lub trzech to będą mogli podyskutować zamykać czy nie, objechać czy nie?