zdjąłeś kapsle, teraz piasek, oraz nieczystości miejskie i wiejskie będą Ci się sypały na śruby i się zapieka i ich nie odrecisz i będziesz smutny, bo bedziesz miał kłopota.
A w ogóle Rzeźniku jak ty nim jeździsz codziennie to jesteś kozak.
Zaproś jakąś lale na tylne siedzenie - powinna być zadowolniona - bardzo duzo miejsca.
Wydaje mi się, że antena zabiera troche współczynnika Cx, więc trzeba ją usunąć ( ja nie mam i mam dzięki temu pewnie z 0,5 sek do paki szybciej)
A w góle to za małe odchudzanie - zdjemij boczki i wykładzine z podłogi, to jest jeszcze conajmniej z 15kg.
P.S a w góle to na zdjęciu widzę, że masz drążki kierownicze do wymiany.
Pozdro
A w ogóle to jesteś chopak extremalny jak bozi drybci. Serialnie.
nie szkoda Ci jej na takie szutry? Z wyglądu jest ładna, szkoda by mi było tak tyrac auto po takich nawierzchniach...
Mi twojej też było szkoda jak kręciłeś bączki na placyku Tak pozatym piękna jest, bynajmniej dla mnie ideał, doszły mnie słuchy że chcesz sprzedać, napisz coś na priv, sory za OT
Co do białej rajdówki to tak szczerze mówiąć twierdzisz że łapiesz sie z tą pojemnością do klasy 1600 ale zapewne wiesz że w takiej klasie jeźdza malutkie samochodzy o małej wadze które z takim silnikiem mają sporo lepsze osiągi niż dośc ciężkie i duże BMW z silnikiem który nigdy nie powinien być montowany w takim samochodzie, bo 1.6 i 1.8 w bmw to pomyłka, sam mam 1.8 i wiem że jak sprzedam to auto nie kupie nigdy więcej bmw z 4 cylindrami, no może poza is-em. To takie moje zdanie w tym temacie.
nie szkoda Ci jej na takie szutry? Z wyglądu jest ładna, szkoda by mi było tak tyrac auto po takich nawierzchniach...
Mi twojej też było szkoda jak kręciłeś bączki na placyku Tak pozatym piękna jest, bynajmniej dla mnie ideał, doszły mnie słuchy że chcesz sprzedać, napisz coś na priv, sory za OT
przeciez nie jezdze tak na codzień, chciałem tylko aby szpera troszkę popracowała bo mi jeszcze zardzewieje i co? Poza tym było w miarę równo i myslę ze nie katowałem autka
Piotr zrób konkretnie auto pod rajdy jesli Cię to jara ale nie tą beemkę , jest za ładna do tyrania, zaraz pojawią się odpryski na lakierze pózniej sima, sól a na wiosnę trzeba bedzie robic blache , nie mówiąc juz o eksploatacju częsci mechanicznych!
Jak szła przez krzaczory, to antenka się scięła samoczynnie , nawet lusterko się raz złożyło. Kapsle zdjąłem tylko na rajd coby nie pogubić. Spoko, jeżdżę delikatnie, od ponad roku nie zrobiłem nawet ryski Rajdzik pierwszy, bardziej towarzysko, z ciekawości. Myślę nad drugą do zadań specjalnych
to nie wiesz lukasz kto ma beemki? tylko cwaniaki.. wiec stac....
i Frajery tyz
a tak wracajac do tematu to bardzo ladna!
ale jak mnie juz niektorzy znaja wole troche inny styl .. ciemne szyby ble ble ble ale co ja ci bede mowil ... z trego co zauwazylem lubisz oryginal - taki tez masz ! gratuluje bardzo ladnego wozu i niech ci jak najdluzej sluzy
po avatarach narazie widac ze roznia was tylko kolory.ale wiem ze obie sa w stanie prawie idealnym.zazdroscic mozna blachy.eeeh.u mnie juz nadkola leca a ten sam rocznik.ogolnie jak najwiecej takich dobrze utrzymanych e30tek.na zewnatrz jak i w srodku.
po avatarach narazie widac ze roznia was tylko kolory.ale wiem ze obie sa w stanie prawie idealnym.zazdroscic mozna blachy.eeeh.u mnie juz nadkola leca a ten sam rocznik.ogolnie jak najwiecej takich dobrze utrzymanych e30tek.na zewnatrz jak i w srodku.
ha ! nie do konca bo ja mam sprzodu iS a na klapie mtecha1
i sa podobne do czasu 8)
Urbi Ty nie masz na klapie spoilerka M Tech I. To jest zwykły spoilerek jaki był montowany w każdej 325i i w 320i jako opcja.
Ja mam taki spoilerek i wiele wiele innych osób też go ma i to napewno nie jest M Technic I
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
urbi Ty nie masz na klapie spoilerka M Tech I. To jest zwykły spoilerek jaki był montowany w każdej 325i i w 320i jako opcja.
Ja mam taki spoilerek i wiele wiele innych osób też go ma i to napewno nie jest M Technic I
ło to jak w takim razie wyglada mtech1 ?
a to ci dopiero
Biała jest na sprzedaż. Potrzebuję pieniędzy żeby zrobić czarną na sportowo. Nadal białą lubię, jednak 100 koni już nie wystarcza na codzień, bo jak wiemy konstrukcja e30 posiada potencjał na 200 koni . Wolał bym ją sprzedać w dobre ręce oczywiście, ponieważ jest zadbana i praktycznie jak nowa, więc bardzo szkoda jej. Może to być dobry materiał na swapa, trzeba tylko lubić biały kolor (ja lubię i zobaczycie że czarną przemaluję na biało) i mieć trochę pieniędzy na tego swapa. Lub jest to dobry materiał jeżeli ktoś chce rozpocząć przygodę z BMW, lub chce dość ekonomiczne auto na benzynie. Jest kilka normalnych rzeczy do zrobienia na bierząco, ale nic drogiego, na pasku rozrządu można przejechać jeszcze 35tyś. po zmianie. Olej w tym tygodniu będzie nowy, zmieniam co 8tyś. Silnik chodzi jak zegarek, były zmieniane wszystkie popychacze na nowe, wałek rozrządu jest igła.
widzialem zdjecia i nie ma co sie rozpisywac- super auto. trzeba tylko znalezc kupca dobrego ale zycie znam bedzie ciezko... zawsze mozna sprzedac komus z rodziny