Hej chłopcy!!! Ja myślałam, że jesteście mężczyznami, ale jeśli nie.......
A tak po prawdzie, to życzę Wam, aby odrobina chłopaka była w Was aż do póżnej starości. Abyście jak najpóżniej stetryczeli i nigdy nie zrzędzili.
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich panów - chłopców
przesyła - Mariola.
dziękujemy Mariolu i wszystkim kobietą tym które nam złożyły życzenia i tym które zapomniały w natłoku codziennego stresu, obowiązków i pogoni za lepszym jutro
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Kochani wstyd mi ze tak pozno, Darkowi tez przed chwila skladalam zyczenia.Zycze wam moi drodzy samych codownych dni spelnienia wszystkich marzen zeby wasze autka jezdzily dlugo i szczesliwie i juz nie wiem czego jeszcze w kazdym razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA CHLOPKA
Hej chłopcy!!! Ja myślałam, że jesteście mężczyznami, ale jeśli nie.......
A tak po prawdzie, to życzę Wam, aby odrobina chłopaka była w Was aż do póżnej starości. Abyście jak najpóżniej stetryczeli i nigdy nie zrzędzili.
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich panów - chłopców
przesyła - Mariola.
ALEKSANDRA napisa/a:
Kochani wstyd mi ze tak pozno, Darkowi tez przed chwila skladalam zyczenia.Zycze wam moi drodzy samych codownych dni spelnienia wszystkich marzen zeby wasze autka jezdzily dlugo i szczesliwie i juz nie wiem czego jeszcze w kazdym razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA CHLOPKA
WIDZICIE TO DZIAŁA TO DZIAŁA 8) 8)
najlepszego ziomy
PS. gul..gul..gul..gul...
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Bo my KOBIETY pomyślałyśmy ale o swoich mężczyznach ale w gruncie rzeczy jesteśmy jak jedna wielka rodzina i wam FACETOM też się należy! Późno bo późno składam Wam życzenia ale z głębi serduszka tak więc wszystkiego njlepszego dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, pieniążków i oczywiście pociechy ze swoich beemeczek no i kobiet też! Pozdrawiam bardzo serdecznie Kędziorek