Cinek zrobisz jak uważasz ale pamiętaj jak nie będzie szło daj znać POMORZEMY! A co do składek klubowych olewam to ciepłym moczem nie lubie być zmuszany do czegoś zwłaszcza w tak nachalny sposób.
Pozdro
Mały!!! Nie podskakuj!!! Do niczego nikt Ciebie tu nie zmusza!!! Przynajmniej ja tego nie zauważyłam, aby ktokolwiek był do czegokolwiek zmuszany!!! Jeżeli nie odróżniasz WC od naszego forum to nie jest mi przykro, że odejdziesz. Lej na mur!!! Opłacanie składek klubowych w terminie jest przecież dobrowolne. Sami się na to zgodziliśmy. Ślubu z BEEMKA-KLUB nikt nie brał. W każdej chwili można odejść, ale należy to zrobić w sposób taktowny.
Chyba, że ja o czymś nie wiem????
Pozdrowienia i caluski - M.
Tak uważasz,że nikt mnie nie zmusza? A jak nazwiesz to,że żeby pisać w jakim kolwiek ciekawym dziale na tym forum na którym poznalem sporo super ludzi musze zapłacić składke? To jest coś w stylu płać albo poszukaj innego forum (przecież nikt normalny nie zostanie tu,żeby sobie giełde przeglądać) : Może dla CIebie to nie jest zmuszanie tylko daleko idąca autosugestia tak to sie teraz ładnie nazywa
:lol: Tak uważasz,że nikt mnie nie zmusza? A jak nazwiesz to,że żeby pisać w jakim kolwiek ciekawym dziale na tym forum na którym poznalem sporo super ludzi musze zapłacić składke? To jest coś w stylu płać albo poszukaj innego forum : Może dla CIebie to nie jest zmuszanie tylko daleko idąca autosugestia tak to sie teraz ładnie nazywa
Jeżeli każdy z nas miałby takie podejście, jak Ty, to nie istniałoby to forum a Ty szanowny kolego nie miałbyś gdzie pisać. Pieniedzy samemu nie można drukować, bo to jest karalne. A może to moja autosugestia??? Nie, to moja odpowiedzialność za to, co chcę robić i gdzie chcę być.
Pozdrowienia i całuski - M.
Na żadnym forum nie jest tak że 100% płaci składki a tu do tego chcecie doprowadzić najwyraźniej niestety nie te czasy teraz jest demokracja. A co do mojego podejścia to powiem Ci jak to widze:
Nie płace składki bo ze względu na prace nie mam czasu na wyjazdy na zloty ogólnopolskie czasem moge najwyżej wpaść pod GM i tyle więc nie będe nigdy pełnoprawnym klubowiczem. Nawet jak bym chciał to nie wiem jak zapłacić składke bo nie mam dostępu na forum klubowe mam racje? To już nie można napisać posta w stylu: Słuchajcie brakuje kasy na utrzymanie serwera na którym jest forum i trzeba coś z tym zrobić. Myślisz,że ja nawet będąc tylko użytkownikiem nie dokonał bym wpłaty? Wielu userów forum pisze tu regularnie i jestem pewny,że dokonali by wpłat. Wiele razy uzyskałem tu pomoc i napewno bym to zrobił ale nie lubie przymuszania. Nie traktujcie nas jak pasorzytów popatrz jaki odzew dali userzy w tym pości Cinka a ilu klubowiczów zgłosiło swoją pomoc?
ps. nie wszyscy kolego miły musza klepac 1000 postów by sie dołozyc do Cinka bułeczki wiesz? mam nadzieje, ze lejac na wsyztkich, omijasz długim sikiem tych, którzy jednak mase nerowow i pracy,"ktorej ty nie widzisz i nie zobaczysz dopoki sie nie zaangazujesz w klub" wkladaja w to bys mial co czytac i z czego tutaj korzystac! pozdrawiam!
zrobilo mi sie max smutno po tym co przeczytalam
Miruska